Jūs nevarētu, lūdzu, ieteikt kādu labu dziednieku, kas ir specializejies tieši darbam ar muguras sāpēm?
Problēma tāda, ka manam puisim neželīgi sāp mugura jau kopš mūsu pirmās tikšanas reizes un vēl agrāk... nevaru pati to vairs paciest un velos viņam palīdzēt.
Meklēju info par Gargurna praksi, bet atradu tikai forumus, kur par viņu izsakas diezgan skarbi, pietam figureja kādi trīs vardi- Janis, Māris un Valters... nekko nesapratu, pie tam prakse atrodas valmierā
Es ļooooti sirsnīgi iesaku meklēt problēmu. Es gadus četrus nosēdēju uz visādām zālēm, ripiņām un špricēm, kamēr pati sāku aktīvi uzprasīties uz pārbaudēm un meklēt iemeslu. Galu galā atklājās negaidīta iekšēja problēma, bet ar ko varu sadzīvot ievērojot savas ikdienas aktivitātes un pats galvenais - bez mūžīgās tablešu rīšanas.
Jā, man arī ir šī problēma, ka mugura sāp. Agrāk ļoti sāpēja astes kauls, kad apsēdos. Tagad tās sāpes ir pārgājušas. Ja ilgāk pieliecos, tad sāp visa mugura. Nezinu, ko darīt. Laikam būs jāiet pie ĢĀ.
Aizej un paprasi nosūtījumu uz CT, skaties, ka tik nebūs zili brīnumi kā man...
Es gan par saviem ārstiem varu teikt tikai to labāko, īpaši fizioterapeiti, neskatoties uz diagnozi.
Muguras sāpēm var būt neskaitāmi iemesli. Tai skaitā arī gremošanas sistēmas problēmas. Bet ja sāpes ir regulāras un neizturamas, tas visticamāk ir bojāti muguras skriemeļi. To visu var tikai pie ārsta noskaidrot. Muguras skriemeļu operācija, sākot no 10k EUR maksā. Saudzējiet savu muguru un locītavas. Jums ar tiem visu mūžu jāsadzīvo. Brīžiem skatoties kā puiši svaru zālē bez iesildīšanās bojā sev muguru, baisi metas.
Man jau kopš bērnības ir skolioze, tagad sēdošā darba ietekmē mugura sāpēja regulāri. Saglābu ar masāžām. Tagad esmu stāvoklī un strauji augošais vēders pamatīgi noslogoja muguru un sāpes kļuva knapi paciešamas. Vīram no smagā darba arī regulāri sāpēja mugura. Pirms 2 nedēļām nopirkām laulības gultu un ortopēdisko matraci. Mums abiem no tā brīža mugura nav sāpējusi. Esmu 7.debesīs!
P.S. Šī nav Dormeo reklāma, matraci pirku no Latvijas ražotāja. :D
DIversija man jau tas pats. arī likās savādi,jo tā cītīgi nodarbojos ar futbolu, un biju neizpratnē par to kā gan var trūkt muskuļu, bet laikam tādos gadījumos vajag vairāk nekā parasti. bet nu reizēm bez masāžām nevaru iztikt. reizēm iziet arī tā kā no vietas un tad vajag kādu lai ieliek atpakaļ, kamēr nav ielikts sāpes var tik apslāpēt uz pus dienu, ne dziedēt. :(
1. ģimenes ārsts
2. fizioterapija
3. ārstnieciskā vingrošana dara brīnumus- šo var pāris x aiziet pie speciālista un mājās pēc tam darīt. Ļoti labi mugurai palīdz joga, pilates
Negribat, neticat dziednieka spējām, bet Gudrējas jau pārsvarā tie, kuri nav tā īsti saskārušies ar īstām muguras sāpēm, ar kurām pat ārsts netiek galā. Tā kā ne tikai mani radinieki, bet arī es personīgi esmu bijusi pie dziednieka, un man tas ļoti ir palīdzējis, iesaku dziednieku. Es biju citā sakarā, nevis ar muguru, bet vienai manai radiniecei muguru izārstēja, tas tā jūsu zināšanai.
overdressed , jā, masāžas jebkurā gadījumā vismaz uz mirkli palīdz, nevajag pat ārstniecisko masāžu vai kaut ko tādu, pat tad, ja nepraša paspaida tos muskuļus un pašu mugurkaulu, uzreiz vieglāka sajūta.