Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Punšs

 
Reitings 12
Reģ: 21.07.2014
Labdien. :)
Varat ieteikt kādas foršas un garšīgas receptes punšam ? :)
03.08.2014 15:09 |
 
Reitings 381
Reģ: 26.09.2013
ġrādīgo vai parasto?
03.08.2014 15:38 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012



Vasaras punšs
Vasaras punšs
Aptuveni 12 glazes

Sastāvdaļas
500 g (1 l) aveņu
2 laimi
100 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
2 pudeles sausa rozā vīna
2 pudeles sausa dzirkstoša vīna
Ledus



Pārlasa avenes un, ja nepieciešams, noskalo. Laimus noskalo un sagriež plānās šķēlēs. Lielā traukā ielej rozā vīnu, pievieno sīrupu un samaisa. Pievieno avenes un laimu. Ledu un dzirkstošo vīnu pievieno īsi pirms pasniegšanas.
03.08.2014 15:47 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012



Ābolu Un Kļavu Sīrupa Punšs
1 ābols, sagriezts šķēlītēs

50 ml tējas

200 ml ābolu sulas

1 kanēļa standziņa

2 krustnagliņas

4 ēdamkarotes kļavu sīrupa

50 ml brendija

Visas sastāvdaļas liek kopā un uzkarsē. 10 minūtes tur karstumā, lai ievelkas.
03.08.2014 15:48 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012



Karstais olu punšs. Recepte




Sastāvdaļas:
6 olas
1/2 l sausā baltvīna
1/2 l ūdens
260 ml ruma vai degvīna
250 g cukura
2 citronu sula
rīvēts muskatrieksts

Pagatavošana:
Olas un citronu sulu saputo, pievieno cukuru, vīnu, ūdeni un rumu un uz mazas uguns, nepārtraukti putojot, uzkarsē, bet neuzvāri. Lej karstumizturīgās glāzēs, pārkaisi ar rīvētu muskatriekstu un nekavējoties pasniedz.

Padoms:
Galvenais, kas jāievēro olu punšos, ir maksimālā pieļaujamā karsēšanas temperatūra. Punšs ir jāsakarsē, taču nekādā ziņā to nedrīkst uzvārīt - tad dzēriens būs baudāms, taču izskatīsies diezgan bēdīgi. Jāatceras, ka dzēriens ir karsts, tāpēc jālej karstumizturīgās glāzēs vai īpašajos punša traukos. Olu un krējuma punši tā arī jābauda – pavisam karsti, jo tie ātri vien noslāņojas.
03.08.2014 15:49 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012



Stiprais augļu punšs



Nepieciešams:

* apelsīns

* cirons

* laims

* Ledus

* Vodka

* Limonāde

* Gaišais alus



Apelsīnu, citronu un laimu sagriež ripiņās. Ņem lielu glāzi, saliek sagrieztos augļus un piepilda trešdaļu ar ledu. Ielej glāzi vodkas un limonādi. Nobeigumā arī vēl pievieno glāzi alus.
03.08.2014 15:51 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Piena punšs



Sastāvdaļas
1. Olu liķieris 120 ml
2. Konjaks 160 ml
3. Dansukker brūnie cukura graudi 8 gb
4. Sakarsēts vājpiens 800 ml




Sanāks 4 porcijas. Ieliek katrā glāzē divus cukura graudus. Vienmērīgi salej visās glāzēs konjaku un liķieri. Pievieno sakarsētu pienu. Pasniedz nekavējoties.
03.08.2014 15:52 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Pimm's + kāda limonāde + zemenes + gurķis + piparmētra + apelsīns.. mmm
03.08.2014 16:02 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
visu uz aci liku:
Marini Asti
Sveps bumbieru laikam
ledus
Arbūzs kubiciņos
Melone kubiciņos
Vīnogas uz 1/2 pārgrieztas

Spēju tik taisīt
03.08.2014 16:28 |
 
Reitings 381
Reģ: 26.09.2013
man tagad ļooti sagribējās punšu (l) :D
03.08.2014 16:55 |
 
Reitings 12
Reģ: 21.07.2014
Paldies liels jums visām! :)
04.08.2014 11:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!