Veidoju šo tēmu ar domu, ka šeit mēs varētu pastāstīt, kādus tattoo vēlamies, bet vēl nav sanācis dabūt vai arī kādi tattoo mums jau ir. :)
Es pati gribētu uz kreisā pleca šādu tetovējumu, bet man bail, ka būs ellīgi sāpīgi (izklausās bērnišķīgi, zinu.. :D)..
Es gribu sev 4 tetovējumus! :D Ņemot vērā, ka tie ir izturējuši vairāk kā gada pārbaudi -laika gaitā plānoju uztaisīt :)
Ar idejām gan nevēlos dalīties :D
Es gribēju uzjautāt vai uz pēdas var tetoveet? Nesaap drausmiigi? Pastaigaat peectam normaali varees?
Citādi jau ilgi gribu tattoo hameleonu, bet negribu redzamaa vietaa, nodomaaju, ka taadu mazu, foršu hameleonu vareetu uztaisit uz peedas...
Es domāju.. vai ir kāds konkrēts favorīts, ko tetovēt uz ķermeņa.. nezinu.. skaistu spirta izomēru.. vai arī gribi būt ''bombačka'' un iemūžināt nitroglicerīnu? :D
Ja es taisītu tetovējumu, tad noteikti tas būtu mazliet zem kreisās krūts (vai tieši zem- it kā to apvītu no apakšas), pa sānu uz leju līdz nabai. Jau vairākus gadus ir ideja, bet neprotu salikt kopā domas par to..
Aaa.. tad jau sanāk gribi bildītes analogu :) Man likās, ka vienkārši kaut ko no ķīmijas pasaules skaistu :)
Ja man patiktu tatoo.. es gribētu kaut ko seksīgāku - oksitocīnu :D :D Bet nu jā.. tur daudz būtu, ko zīmēt :D
Man ir feja, bruņurupucis,indiāņu stila spalvas un kaķis. Grib vēl vienu tekstiņu un melnu koku.
Noteikti zinu, ka nākotnē būs arī šāds, tikai blakus būs arī mūsu kaķa ķepa: