Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā rīkoties?

Reitings 29
Reģ: 08.09.2010
Ķeršos uzreiz pie lietas - esmu precējusies pāris gadus, ir bērniņš. Pirms satiku savu vīru, biju ļoti iemīlējusies citā cilvēkā, bet mums nekas neizdevās un beidzās nemaz nesācies, tad satiku vīru un diez gan ātri sākām dzīvot kopā, apprecējāmies un piedzima meita. Jau tad sapratu,ka jūtu nav un rozā brillēm nokrītot, sapratu kur esmu iekritusi- mūžš kopā ar cilvēku kuru nemīlu.
Bet tas nav pats trakākais, bet traki ir tas,ka pirms neliela laika atjaunojās kontakti ar to pirmo vīrieti, pavisam netīšām. Un turpinot kontaktēties sapratu,ka esmu kā bez prāta viņa dēļ. Viņš arī man atzinās,ka visus šos gadus mani ir mīlējis un nevienu citu attiecību nav bijis jo vienmēr domājis par mani. Situācija briesmīga - mēs viens otru neprātīgi mīlam, bet es nezinu ko iesākt ar savu dzīvi, zinu ka vīrs ari mani nemīl un esam kopā meitas dēļ. Šķirties? Bet ko teiks radi un draugi un kas notiks ar bērnu. Kādai ir bijusi tāda situācija? Kur es iešu dzīvot, kur strādāt viena ar bērnu? Ko varat ieteikt?
Ceru ka kaut ko var saprast no mana murgojuma, man vajag padomu,meitenes mīļās!
03.08.2014 12:47 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ko citu ieteikt - sāc aktīvi plānot dzīvi pēc šķiršanās.
03.08.2014 12:50 |

Reitings 29
vēl viedokļi?
03.08.2014 13:03 |

Reitings 696
Reģ: 29.05.2014
vispār diez vai kādreiz dzīvotu ar cilvēku kopā kuru nemīlu, pilnīga savas dzīves sagraušana.
Šķirtos un ne vai būtu ar to otru, ja reiz tad nebija iespēja, diez vai tagad pēkšņi būs, bet ir daudz citu jauku, mīlamu cilvēku pasaulē.

Bet vispār labāk vienai, nekā skem papala..
03.08.2014 13:06 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Ko lai saka..Ja tev sava nostāja skaidra,tad kur problēma?Ja tēvs meitu mīl,palīdzēs audzināšanā,tiksies ar meitu.Šobrīd es saprotu,ka tu materiāli esi atkarīgs no vīra.Neko jaunu neieteikšu,jā,sāc domāt,plānot.
03.08.2014 13:09 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Nu, jāpaanalizē iemesli, kāpēc toreiz neizdevās. Un jāpadomā, kas ir mainījies šobrīd. Iespējams, ka pēc laika tik un tā izšķirtos to pašu iemeslu dēļ, bet ļoti iespējams, ka gan tie apstākļi, gan arī attieksme ir mainījusies, tāpēc varētu izdoties.

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
*atkarīga

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Grūti teikt, kā rīkoties pareizi... neatkarīgi no rīcības, būs arī cietēji. Reizēm labāk ir dzīvē kaut ko pamainīt nekā esošās attiecībās zāģēt tāpēc, ka nejūties realizējies.. No citas puses.. ja toreiz Tev ar to vīrieti nesanāca.. kur garantija, ka šoreiz sanāks?

Grūti pat saprast, kā labāk.. es pēc dabas esmu ļoti atbildīgs cilvēks un nespētu cūkāties ar tuvajiem. Ģimeni arī gribētu nodibināt ar cilvēku, kuram visu dzīvi varētu sniegt savu mīlestību, atbalstu un rūpes.. nevis pie pirmajiem svilpieniem sapņot citā gultā rāpties..
Tiešām nezinu!
03.08.2014 13:17 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
man kaut kā vienalga ko citi saka vai domā, ja esi nelaimīga- dari visu, lai būtu laimīga. Bērns- parasti jau pie mātes paliek dzīvot. Es nekad dzīvē savu bērnu/s nepamestu.
03.08.2014 13:21 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Kāda starpība ko citi domās, galvenais, ka Tev ir labi un, ja tiešām viss ir tā kā Tu saki, tad es Tev novēlu veiksmi, izturību un dot un saņemt tās lielās jūtas! Lai Tev skaista diena! :)
03.08.2014 13:21 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Kapec nelaut sev un viram but laimigiem ? JUs dzivojiet radiem vai sev ? Un cik labi bernam ir augt gimene,kura nav milestibas?
Veiksmi! Tu pati zini, kas jadara. Nav svarigi,ko domas citi.
03.08.2014 13:27 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Piekrītu par to, ka jādzīvo sev nevis pārējiem radiem/draugiem. Jo ne jau viņiem ikdienā ir jādzīvo ar cilvēku, pret kuru nav jūtu. Protams, bērnam tas sākumā var būt grūti, bet vēl smagāk būs redzēt abus savus vecākus nelaimīgus, pieaugot bērns varbūt pat sāks vainot sevi, ka viņa dēļ vecāki mocījušies.
Zinu ļoti daudz gadījumus, kad izšķiroties vecākiem attiecības paliek ļoti labas, labākas nekā esot kopā un arī bērns ir laimīgāks, vienīgā problēma var gadīties sakarā ar vecāku jaunajām otrajām pusītēm.. Ir gadījumi, kad pat pieaugušā vecumā bērns nespēj piedot sava vecāka otrajai pusei, ja tā bijusi vainīga pie ģimenes izjukšanas.

Bet katrā ziņā domāju, ka jādzīvo sev, nevis pēc gadiem 10 jāmokās ar vainas sajūtu un domām, kāpēc kaut ko nedarīju, kad varēju. Veiksmi :)
03.08.2014 13:53 |

Reitings 29
Piedodiet, baigi aizņemta darbiņā biju, nesanāca ielūkoties.

Par to otru vīrieti - nevis mums agrāk nekas nesanāca, bet gan mēs nemēģinājām neko. Pāris reizi satikāmies, bija stipra patikšana, bet apstākļi tādi bija,ka es pārvācos un vairs nesatikāmies.
Tagad tās jūtas tik mežonīgi spēcīgas uzliesmojušas. Jūtos drausmīgi - mēs pa kluso tiekamies, jūtos kā sliktākā sieviete pasaulē, jo krāpju vīru. Bet ko lai es daru,ja mīlu viņu, bet savu vīru nē?
Es ļoti baidos no radu un draugu nosodījuma.
07.08.2014 14:28 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Noskaidro attiecības ar vīru - izrunājoties.
Un abi kopā nolemiet kā dzīvot tālāk ( domāju pēc šķiršanās ). Labāk ir šķirties kā draugiem ar vai bez rūgtuma, nekā kā ienaidniekiem.

Protams nesaki ka tev ir mīļākais.

Par to ko teiks radi un draugi... Hmmm... Labāk padomā ko teiks radi un draugi, kad uzzinās par mīļāko :D
07.08.2014 14:37 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Piekrītu pārējām meitenēm-tā ir Tava dzīve, Tavi radi/draugi nedzīvo Tavu dzīvi, ne jau viņiem ir jādzīvo ar nemīlamu vīru, bet Tev.... Bērns starpcitu arī jūt, ka kaut kas nav attiecībās un biežāk sāk slimot... Turklāt bērni izaug un katrs iet savu ceļu, bet ar vīru tad Tev viss mūžs kopā jāpavada... Mīlestība patiesa un abpusēja ir milzīga dāvana! Tavu vīru noteikti arī kaut kur gaida viņa īstā sieviete...
07.08.2014 14:37 |

Reitings 29
Zīle, paldies, man tā jau viss iekšā dreb par to domājot. :D Katrā ziņā sliktā būšu es, slikta māte, slikta sieva un vēl padauza pie tam. Tā arī no malas izskatīsies un man negribas lai tā būtu, bet neko darīt Es gribu būt kopā ar to ko mīlu un kurš mīl mani.
07.08.2014 14:41 |

Reitings 29
Daina, gluži manas domas un es par šo visu aprunājos ar savu omīti, arī nepieminot mīļāko (protams) un viņa teica,ka saprot mani, bet lika man saprast to,ka man ir jābūt kopā ar vīru. Es jautāju vai man visu mūžu ir jābūt nelaimīgai un nemīlamai, viņa teica jā. Bet tāpat mans vīrs satiks savu īsto mīlestību un aizies, tā man būtu daudz vieglāk, bet kā lai to paātrina :D
07.08.2014 14:44 |

Reitings 65
Reģ: 30.07.2014
vispirms vēsu galvu vajag, un tad pieņemt kaut kādus lēmumus. apdomā kārtīgi, vai tā lielā mīlestība nav tikai tāpēc,ka nevar dabūt, un tāpēc,ka tās attiecības ar to otro ir izsapņotas un šobrīd tiek idealizētas. varbūt vajag to pa kluso izdzīvot un pēc tam atgriezties pie vīra un dzīvot laimīgi. ko tas otrs saka? grib, lai tu šķiries? grib veidot ar tevi kopdzīvi?
JA patiešām tas otrs ir tava ligtenīgā mīlestība, UN, ja esi droša, ka arī vīrs tevi nemīl, tad patiešām jāškiras. Jo bērns mazāks, jo vieglāk to izdarīt, bērnam mazāk sāpīgi.
07.08.2014 14:45 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ja tu tik traki domāsi, ko citi teiks un domās, tad nekad laimīga nebūsi
07.08.2014 14:45 |

Reitings 29
anna, ar otru vīrieti es varu izrunāties par visu un to arī izdarijām, viņš man neko nespiež darīt. Bet protams,ka grib būt ar mani un manu meitiņu kopā, bērnu ir gatavs pieņemt. Es jūtu,ka vienmēr viņu esmu mīlējusi vienmēr!
07.08.2014 14:52 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
ja tu tik traki domāsi, ko citi teiks un domās, tad nekad laimīga nebūsi

Esmu bijusi līdzīgā situācijā. Tikai, nebija mums bērnu un nebijām precējušies, bet viss uz to gāja.. Bijām saderināti un runājām par nākotnes plāniem. Līdz es kādu dienu, pēc 3 gadu ilgas neredzēšanās, satiku savu mīlestību (par kuru arī daudz domāju visus šos gadus)! Es aizgāju no sava vīrieša, principā, pametu visu (dzīvojām mēs citā valstī), atbraucu atpakaļ un sāku savu dzīvi veidot šeit. Protams, ka daudzi (tuvākie) cilvēki nesaprata manu rīcību un nosodīja (tam bija iemesli). Taču, tas, ko domās un teiks citi, mani neatturēja no tā visa. Jo tas bija tieši tas,ko es vēlējos vairāk par visu!

Klausi savu sirdi un nedomā, ko teiks apkārtējie!
07.08.2014 14:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits