Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vēl joprojām jūtas pret bijušo

Reitings 1
Reģ: 03.08.2014
Ar savu pirmo puisi biju kopā pusgadu, un sagāju negaidīti, kad visi teica, ka mēs būsim kopā, jo tad vēl viņam es patiku, bet man viņš nē, es teicu, ka nekad, nekādā gadījumā, bet tad pēkšņi un viss.. Tas busgads bija labākais kas bija manā dzīvē, kad apskāva bija tauriņi vēderā un sirds sitās straujāk, vienkārši pat ieraugot viņu..
Bet tad pēc pusgada es viņu pametu, jo man uznāca haos savā galvā un tad vēl neapzinājos ko pazaudējusi esmu, un tas kā viņu atraidīju bija nežēlīgi un paejos 7mēnešiem vēl to nožēloju un mokos ar savām jūtām. Viņš zin, ka man viņš vēl patīk, bet ir apmulsis un nesaprot ko darīt tā pat kā es... Es jau nedēļu kā pārdzīvoju kā nekad, visu laiku domas par viņu un atmiņas, vakaros tas viss ir sakrājos un sanāk kādam izraudāties uz pleca, nead tā neesmu pārdzīvojusi, vēl apzinoties, ka pie vainas esmu es, vēl nezinot kā to izlabot, nu pāri izdarīju es sev visvairāk...

Ko man darīt, bail arī prasīt vai mums kaut kas vēl var sanākt, jo pārdzīvojumi ir lieli un mokoši, ko darīt, kā rīkoties??
03.08.2014 09:37 |

Reitings 177
Reģ: 06.07.2014
Cik Tev gadu? Piedod, ka tā saku, bet kā vari teikt, ka tas ir labākais, kas Tavā dzīvē noticis? Pieļauju, ka Tev ir knapi 20. Mīļais cilvēk, Tev dzīve tikai sākusies. Neskaties atpakaļ. Kas bijis, bijis. Raugies uz priekšu, viss labākais ir vēl priekšā!
Nevajag dzīvot kaut kādās ilūzijās.
Un kas tas vispār ir - pusgadu bijām kopā. Kas ir pusgads. Tas ir absolūts nieks. Un vēl, manuprāt, liela problēma ir tā, ka par maz tiek runāts vīrieša un sietvietes / puiša un meitenes starpā, kā rezultātā vuens ir iedomjies sazin ko, bet otrs patiesībā domā ko citu. Un tad ir pasaules gals, es viņu mīlu, viņs mani nē, ko lai es daru, caurām naktīm raudu, viņš jau ir ar citu un tā tālāk.
03.08.2014 09:44 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
7mēn mocīties? Klau, tas nav normāli.
03.08.2014 09:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits