Man tas skapis pat tīri labi patīk, žēl tik ka nevajag :D
Par to ledusskapi runājot, mums mājās pirms 2 gadiem ledusskapis vienkārši uzpūtās, reāli, viņā parādījās drausmīgs spiedien un tad nu fiksi bija jāpērk vietā ledusskapis, vot tādos gadījumos šāds ledusskapis kaut uz nedēļu būtu noderēji, jo mēs tad tai pašā vakarā kad atklājām problēmu pasūtījām jaunu ledusskapi, lētāko no jaunajiem kas bija tādā pašā izmērā kā mūsējais. Tagad, mēs visi mājās šo ledusskapi ienīstam jo viņam durvis pēc vienas attaisīšanas reizes otro reizi uzreiz ir tik pat kā neiespējami attaisīt, jārauj kā nelabajam un bieži vien drīzāk izgrūžam ledusskapi no vietas nekā durvis attaisām. Dēļ šīs problēmas mums ar gludeklis kurš uz ledusskapja stāvēja nokrita tai mirklī kad rāvām durvis vaļā, tad nu gludekli ar iznāca mainīt :D
Un tad vel ir jaukā roktura problēma, ja parasti ledusskapim durvīm rokturis ir horizontāls un ērti aizķerams, tad nu mūsējam bija vertikāls attaisāmais un tas atradās reāli kājstarpes augstumā man, un es esmu tik 1,62 cm gara tā kā tas ir ļoti zemu :D Un tad iedomājieties cik grūti ir paķert to ledusskapja rokturi un vel atraut tās durvis vaļā :D
Bet ja mēs būtu paķēruši šādu ledusskapi ta būtu mazliet mierīgāk atraduši piemērotāku ledusskapi tās nedēļas laikā :D
Pašlaik man ir nākotnes cerība ka šis ledusskapis būs ar īsu mūžu :D