Tā kā ziedošanas diskusijās atklājies, ka daudzām meitenēm ir mantas, kuras stāv skapjos, krāj putekļus un nav kur likt, tad nu iedomājos, ka jāizveido tāda kopējā dāvināšanas diskusija, kurā katra var salikt lietas, kuras kādam ir gatava uzdāvināt/atdāvināt.
Tad nu sākšu pirmā.
Jau kādu gadu man plauktā stāv neizmantotas strēmeles vaksēšanai ar šķidro vasku. Tādas, kādas redzamas attēlā. Nav ne reizi lietotas. Pat neatminos, ka paciņu kaut reizi būtu atvērusi. Kopā vajadzētu būt 100 gab. Pasūtīju no ebay, tāpēc skaits var būt arī mazāks.
Atrodas Liepājā, centrā. Ja kāda vēlas šīs strēmeles iegūt savā īpašumā, raksti man personīgi.
Biju domājusi, ka nu tik mājās ņemšos... sākumā pasūtīju strēmeles ar domu, ka pēc tam pasūtīšu arī vaska sildītāju un kasetes. Pa to laiku aizgāju uz salonu un sapratu, ka vaksēšana nav priekš manis. Domāju, ka varbūt kaut kas mainīsies, tāpēc turēju skapī, ja nu pārdomāšu, un esmu sapratusi, ka šī diena nepienāks. :D
Nu jā, man aŗī tas pats, vaksēties laikam tik uz salonu, es arī šadi iegrābos, tiesa pirku drogās kaut kādas ne no lētā gala, mājās tik noķēpājos un noraudājos :D
Meitenes, es labprāt tiktu pie pāris ļoti lieliem istabas augiem. Varu kaut ko iedāvināt pretim, kādu grāmatu, nu vai šokolādi, vai glītas, spīdīgas eiro monētiņas ;)
57days- cik lieliem augiem? Agri vai vēlu jau visi izaugs lieli. Man ir palmiņa, kuru īsti labi neesmu kopusi, prasās pēc mīlestības, rūpēm un būs smuka liela. Ņemsi? Vēl man ir kallas, kuras, ja par viņām rūpējas gada laikā kļūs lielas un smukas.