Raaaaandiņš! :))

Reitings 34
Reģ: 01.09.2013
Jaukās dāmas, rosinot patīkamās sajūtas sevī, vēlos, lai Jūs gremdētos atmiņās par Jūsu jaukāko, spilgtāko vai romantiskāko randiņu. :)) Sākšu ar sevi.

Dzīvoju pie jūras. Ar labāko draugu izgājām vēlā vakarā (vasarā) pastaigā gar jūru. Aizstaigājām līdz kāpām un apsēdāmies. Parunājāmies, pasmējāmies. Nu viss no sirds. Viņš teica, ka vajagot aiziet ar "dabas māti" aprunāties un lai nekur nekustos, ka tūlīt būšot atpakaļ. Tā nu nebija vis! 5 minūtes, 10... ka nav, tā nav. Pēkšņi ne no kurienes izpeld cits puisis (attiecības mums nebija, taču abpusējas simpātijas gan). Neko nepaskaidrojot, veda mani atpakaļ pie jūras. Tur... desmitiem svecīšu, šampanietis! Viss kā pienākas. Varu teikt, ka neko tādu nebiju gaidījusi. Nu jau gadi kā garām tam piedzīvojumam, bet šād tad tā aizdomājos, pasmaidu. Cik tomēr jauki, tas viss bija noorganizēts. :)) Arī tagad. Smaidu, smaidu. :)))
01.08.2014 13:52 |

Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Elīna, es arī vēlos izlasīt :)
01.08.2014 16:27 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Man patīk tā saucamās "nodrāztās" lietas, piekrītu tam jau te izskanējušam viedoklim, ka, kad sieviete pati ko tādu piedzīvo uz savas ādas, sāk domāt nedaudz citādāk. Vismaz es neesmu redzējusi tādu sievieti, kurai mīļotais (! kas, protams, ir svarīgi) vīrietis uztaisa "banālu" pārsteigumu, bet viņa nepatikā rauc degunu..
Man ir bijuši gan banālie pārsteigumi ar puķēm, ziedlapiņām, svecēm, mīlestības vēstulēm, dzejoļiem, gleznām utt., gan nedaudz neordinārāki, bet stāstīt publiski sīkāk par to liekas neiederīgi.
01.08.2014 16:33 |

Reitings 2482
Reģ: 18.07.2012
Man patīk randiņi attiecību laikā, ar otro pusīti.. Tad, šķiet, ir vienalga, kur ej, ko dari, ja blakus ir īstais cilvēks! ;) + Tas atsvaidzina ikdienu, izvelk no rutīnas
01.08.2014 16:37 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
miquela paldies, ka painformēji :D

Vismaz es neesmu redzējusi tādu sievieti, kurai mīļotais (! kas, protams, ir svarīgi) vīrietis uztaisa "banālu" pārsteigumu, bet viņa nepatikā rauc degunu

++ man arī nelīmējas kopā, kā var nepatikt jebkas, ko izdara mīļotais vīrietis. Arī sliecos piekrist, ka meitenes ko tādu nav saņēmušas no saviem mīļotajiem vīriešiem, bet, ja nu tomēr, tad tas ir augstākajā mērā nepieklājīgi norādīt , ka nepatīk viņa pārsteigums un tas var vispār vīrietim nosist vēlmi censties nākotnē jebkādā veidā iepriecināt savu sievieti.
01.08.2014 16:38 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es jau rakstīju, ka ir bijusi tādi pārsteigumi, bet man tie neizsauc nekādas emocijas. jā, jauki, ka pacenties, jauki, ka gribējis mani iepriecināt, bet sajūsmā es no ta nespiegšu. būšu pieklājīga, smaidīsu un vairāk priecāšos, ka uztaisītas gardas vakariņas, nekā par to, ka man pilna gulta ar rožlapām piebērta.
piemēram, ziemas vakaros siltas vakariņas, sadegtas sveces vai uztaisīta putu vanna man liekas pilnīgi pašsaprotama, jauka, ikdienišķa lieta. bet, ja mani speciāli aizvestu, piemēram, uz kaut kādu viesu namu ar sadegtam svecēm - tas būtu banāli. es tam visam saredzu atškirību un tā arī uzskatīšu. es nenovērtēju, ja puisis, kas ir kopā ar mani štancē standarta pārsteigumus kā varbūt 5 savam iepriekšējām draudzenēm - šampis, kūkas, svecītes apkārt sirsniņformā :D gribu, lai piedomā pie tā, kas man patīk un par ko būtu pārsajūsmā.
01.08.2014 16:43 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Jā, jā - protams. Mana pērle. Bet tā mana pērle radās pēc Tevis pašas veikta salīdzinājuma. Bet, turpini koncentrēties uz sevi. Es skatos - Tev visur tas labi sanāk.

Kas attiecas uz banālajām lietām - es tās vienkārši nesaprotu, nevis neesmu piedzīvojusi. Viņas ir tizlas, samākslotas un jocīgas - manā izpratnē. Vīrietis pārsteidz un tad gaida, kad nu sievietei ies hormoni pa gaisu un nu tik būs raudāšana, slavināšana un tā tālāk. :D Nē, man labāk patīk kaut kas, kas ir paredzēts cilvēkiem ar stabilu psihi. :D
01.08.2014 16:43 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Laikam tas pirms kura puisim māca mācīja dejot, lai ar mani varētu padejot, lieki teikt, ka tā deja bija šausmīga, bet nu tik mīļas atmiņas. :D
01.08.2014 16:44 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Vīrietis pārsteidz un tad gaida, kad nu sievietei ies hormoni pa gaisu un nu tik būs raudāšana, slavināšana un tā tālāk. Nē, man labāk patīk kaut kas, kas ir paredzēts cilvēkiem ar stabilu psihi.

haha, tik labi!

Reitings 2542
māsa*

Reitings 4320
Vīrietis pārsteidz un tad gaida, kad nu sievietei ies hormoni pa gaisu un nu tik būs raudāšana, slavināšana un tā tālāk. Nē, man labāk patīk kaut kas, kas ir paredzēts cilvēkiem ar stabilu psihi.

Lai nu tā būtu, turpini ņirgāties un nievājoši izteikties par emocionālākiem cilvēkiem. Tas mani ir jaunums, ka emocionālāki cilvēki ir ar nestabilu psihi. Paldies tev par novērtējumu, gandrīz kā psihologa konsultācijā sajutos ;)
01.08.2014 16:49 |

10 gadi
Reitings 3922
Nu, atvaino - bet pārlieku liela emocionalitāte, kad jāraud par katru sīkumu ir ārpus normas. Ja parāda pirkstu un jau raud, tad tur kaut kas ir bišķīt no sliedēm nogājis.

Un vispār, - es netiku tēmējusi uz Tevi, arī nebija mērķis ņirgāties. Tā šīs lietas redzu es un tā jūtos es. Tu pat šo pamanies uztver pārlieku emocionāli un personīgi.
01.08.2014 16:54 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Labāk hormoni pa gaisu nekā robots ar pokerfeisu. Tādiem neemocionāliem cilvēkiem vispār dzīve diezgan garlaicīga. Toties emocionālajiem - nemitīgas ciešanas.
01.08.2014 16:56 |

Reitings 4320
Pirmkārt, es nevienā brīdī neteicu, ka raudu, ja man parāda pirkstu. Bērnišķīgi salīdzinājumi. Biju augstākās domās par tevi. Otrkārt, es tagad neuztveru neko pārlieku emocionāli , personīgi, vai tevis teikto vērstu tieši uz sevi, bet man liekas ļoti netaktiski no tavas puses kopumā norādīt, ka emocionālākiem cilvēkiem ir nestabila psihe. Es atvainojos, šeit ir diskusija, kuru pārstāv divas puses - romantiskie/emocionālie un tādi, kam tas viss nepatīk. Es nepamanīju, ka pirmie kaut kādā veidā aizvainoja otros. Vienkārši nepatīk, ka nemākat izteikties taktiski un neaizskarot tos, kas ir savādāki. Man pašai ne silts, ne auksts no jūsu nievājošajiem tekstiņiem, bet varbūt kādu citu tas aizskar un liek justies slikti. Iedomājies, cilvēks padalās ar sev intīmu un nozīmīgu notikumu un kāda uz to pasaka : fuj cik banāli un klišejiski. Tas taču var aizskart to cilvēku, kas padalījies ar tik intīmu un sev nozīmīgu lietu.
01.08.2014 17:03 |

10 gadi
Reitings 3922
Pirmkārt, es nevienā brīdī neteicu, ka raudu, ja man parāda pirkstu.

Tagad man parādi to vietu, kurā es teicu, ka Tu tāda esi un, ka Tu to dari.

Neizteicāties nievājoši? Labi, lai tā būtu, ka vainīga atkal ir tā daļa meiteņu, kuras neģībst no sarkanām rozēm un pilnas kastes plīša kucēntiņiem.
01.08.2014 17:06 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man bieži vien ir romantiski vakari.. ne gluži randiņi :) Sēžam dārzā.. oglēs cepam kartupeļus un vārām turpat tēju :) Kad satumst.. iededzinam dārza svecītes.. ļoti mierīgi un jauki :)
01.08.2014 17:11 |

Reitings 4320
Ok, neteici, ka tas ir tieši par mani - parādīt pirkstu un sākt pinkšķēt. Mēs te kādas trīs meitenes atzināmies, ka raudam pie romantiskām filmām un tml. Un tu izteici par mums vērtējumu - mums ir nestabila psihe, pie tam vēl veicot netaktisku pārspīlējumu, salīdzinot raudāšanu romantisku filmu laikā ar pirksta parādīšanu. Tas tavuprāt ir normāli? Un ko tieši mēs aizvainojošu teicām par jums, meitenēm, kas nav tik emocionālas? Vai vārdos - vēss , mazāk emocionāls tu redzi ko aizvainojošu?
01.08.2014 17:12 |

10 gadi
Reitings 3922
Mēs te kādas trīs meitenes atzināmies, ka raudam pie romantiskām filmām un tml. Un tu izteici par mums vērtējumu - mums ir nestabila psihe, pie tam vēl veicot netaktisku pārspīlējumu, salīdzinot raudāšanu romantisku filmu laikā ar pirksta parādīšanu.

Tagad man lūdzu parādi to vietu, kurā es to attiecināju uz šejienietēm.
01.08.2014 17:14 |

Reitings 4320
kuras neģībst no sarkanām rozēm un pilnas kastes plīša kucēntiņiem

Šis arī ir kārtējais pārspīlējums un tikai tava interpretācija, nebalstoties uz faktiem, jo neviena meitene šajā diskusijā nav minējusi ko tādu, ka ģībst no rozēm un plīša kucēntiņiem ( ko starp citu vispār neviena nebija minējusi ).
01.08.2014 17:14 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man jau šķiet, ka pie romantiskām filmām var raudāt ne vien nestabilie, bet arī empātiskie cilvēki.. :)
01.08.2014 17:15 |

Reitings 2542
Es neprotu būt romantiska, kad jūtu, ka aiziet uz romantiskās nots, visu vienmēr izjaucu, vai nu kaut ko stulbu pasaku vai iesmejos. Man arī nepatīk romantika. :D Man patīk tādi ikdienišķi sīkumi. Draugam mājās atradu koncerta biļeti, kuru nebija izmetis, tur mēs bijām pirmajā randiņā. Tas man likās romantiskāk par 100 rozēm. :D
01.08.2014 17:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits