Palasīju diskusijas un radās jautājums - cik daudz laika un enerģijas jūs veltāt mērķu sasniegšanai?
Piemēram, čaļiem te ir manāmas problēmas ar naudu, kā es jūtu :D Bet tā vietā, lai apgūtu kaut ko padziļināti, ietu mācīties, nodarbotos ar lietām, kas ienes naudu, viņi čīkst forumā.
Ir meitenes, kas grib būtu fotogrāfes, interjera dizaineres, personālvadības speciālistes, ir tādas, kuras vēlas savus uzņēmumus un salonus. Protams, ka tas viss nenokrīt no gaisa, bet tam ir jāvelta enerģija. Tātad, cik nopietni jūs pievēršaties savu mērķu sasniegšanai?
Man arī ir mērķis - gribu iemācīties gleznot, gribu sarakstīt grāmatu, gribu apgūt astroloģiju tādā mērā, lai varu praktizēt. Un, kas notiek? Vismaz 50% sava brīvā laika es pavadu spēlējot spēlītes un bakstoties internetā. Vēl paņemu nost laiku, ko savam mērķim veltu "it kā starpcitu" un sanāk, ka es savam mērķim veltu nieka 30% no enerģijas, ko es varētu veltīt. Tas nozīmē tikai to, ka reāli es savu mērķi varētu sasniegt vismaz 3 reizes ātrāk, kā es izdarīšu to, turpinot šādā režīmā.
Nu man gribētos dzirdēt - cik nopietni jūs pieejat saviem mērķiem? Ziedojat tam pilnīgi visu vai arī plūstat pa straumi un cerat, ka viss vienkārši notiks? Nu, gadās arī tā, personīgi man noeikti ir gadījies :)