Sveikas,dāmas!
Jāpērk blenderis (nevis rokas,bet lielais aparāts :D ) ,sapratu,ka ikdienā man tas ļoti noderētu.Skatos cenuklubos un visur kur,bet godīgi sakot,es nezinu kādu pirkt.Viens ir skaidrs-gribu ar stikla trauku 1,5L.
Kādu firmu ieteiktu?
Varbūt kāda var padalīties pieredzē un ieteikumos.
Paldies!
a es nesen tik uzzinaaju,ka lielaakoties blenderi "iet pie dieviem" , jo nemaz nedrikstot blenderet ilgak pa pusminuti... jaljauj atpusties... ja nee,tas atri vien noved pie pardedzinaata motora...
Man ir Electrolux blenderis. Varu teikt, ka labs, bet salīdzināt ar citu firmu blenderiem noteikti nevarēšu. :D
Nekas daudz gan taisīts nav - lielākoties tikai kokteiļi, kā arī blenderētas dažādas ogas ar cukuru. :)
Es tieši šonedēļ nopirku blenderu, taisu smūtijus un biezzupu arī paspēju. Tā bija pavisam vienkārša - puķkāposti, burkāni, nedaudz ķirbis un selerija, saldais krējums. Karstā ieliek nelielus zilā siera gabaliņus un ļauj pakust, ļoti garšīgi!
Ir noteikti daudzas receptes internetā atrodamās.
Man ir vecākais un lētākais Phillips modelis, kādu varēju atrast Elkorā. Cik ilgi kalpos, tik būs labi :D
Pamatā izmantoju biezzupām, bet tām, manuprāt ērtāks rokas blenderis, jo var blederēt katlā, kur vāra. Izmantoju Braun un Bosch - abi labi. Abi rokas, klāt putotājs un smalcinātājs (manā virtuvē ļoti noderīga manta)