Sveikas, meitenes.
Ta nu ir sanacis, ka man nav neviena kam so izstastit. Ceru, ka palidzesiet.
Esmu attiecibas. Pirms nedelas atbrauca draugs un mana draudzene ar tur bija, vina divaini uzvedas, lai gan ari vina ir pari. Kad uzzinaja, ka vins bus klat teica, ka nav uzkrasojusies. Nakama diena vins devas ciemos, teica, ka bus uz balli atpakaļ, vins kavejas, vina visu laiku man prasija vai esmu dusmiga, teicu, ka ne,piebildu, ka velak visu atstradas, tad vina, teica, ka viņa jau redz ka, ieprieksejo nakti milejoties sanaca tada kaisle, ka man vina lupu nospiedums uz kakla palika. Vina visu laiku prasija, kad vins bus un vai vares ar vinu padejot, es teicu, ja un, ka driz, vina gribot, lai visi redz un viena meitene jo ipasi vinus dejojam, man tas ta jocigi skita, bet neko neteicu. Vins atbrauca, si saka, es jau ar tavu meiteni vienada, tikai man krutis lielakas ka vinai. Es uz pauzes biju, bet kluseju. Mums paludza aizdzit auto uz maju, viņa brauca mums lidzi, tas abiem skita divaini un velak dabuja savas dejas un teica, cik viņš labi dejo, ka vinas puisis, nu, gan ta nedejojot.
Es neesmu greizsirdiga, bet man nepatikama sajuta tagad ir pret to meiteni, jo man nav skaidrs, kapec viņa ta rikojas. Pazimeties? Puisis uz visu so nereageja neka, mes par to runajam, vins smejas un jautaja vai esmu greizsirdiga, bet tas ta nav.