ir bijuši 2,
šobrīd ir LG Optimus L5- kaka, bremze, karās, errorus met, šausmas ne telefons!
Veikalā parasti LG pēc skata uzrunā, bet nu nē! Un visiem apkārt, kuriem bijuši LG ir tās pašas problēmas, ļoti ātri sāk gļukot.. :(
Man ir tieši šāds telefons. Varu ieteikt, jo nemaksā dārgi, viņam ir labi parametri, un kamera tik tiešam ir laba. Ja par mīnusiem, tad citreiz gļuko (izmet no visām programmām). Bet, iespējams, man patrāpījās brāķis. Iekšējo atmiņu ieliku 16 GB un vēl visām aplikācijām nepietiek, kad atjaunina, tad arī gļuko visvairāk, varbūt, vienkārši vajag lielāku atmiņu.
Nav bijis gļuks, ka neatnāk sms? Ko tad jūs man iesakāt? Man galvenais, lai ir whats up aplikācija.
Vienmēr visas sms ir atnākušas, tādas problēmas nav bijušas. Whatsup strādā perfekti.
Ieteiktu šo pašu arī pirkt, man arī bija prioritāte pirkt uzreiz nevis ņemt līzingus, nenožēloju. Labāku, jaunu, ar tādiem parametriem, par tādu cenu nav.
man bija LG, arī touchscreen, patika jau ļoti, bet otru reizi gan LG vairs neņemtu, pēc kāda laiciņa sāka čakarēties, divas reizes devu uz garantiju, nebija tā vērts.
Nav bijis gļuks, ka neatnāk sms? Ko tad jūs man iesakāt? Man galvenais, lai ir whats up aplikācija.
Jā, ir bijis. Tā bija pirmā reize, kad devu uz garantiju. Es varēju nosūtīt sms, visi viņas saņēma, tikai es nesaņēmu ne no viena atbildes, lai gan tās tika nosūtītas. Telefona vaina, uzkārās sistēma. Un nē, man tur nebija 1000 sms, lai būtu pieļaujams, ka varētu būt pārslodze. Telefons toreiz bija nedēļu remontā.