Situācija

Reitings 8
Reģ: 29.07.2014
Vēlos dzirdēt jūsu domas.
Jau pirms kāda laika izsķīros ar savu puisi, bet palikām friends with benefits attiecībās. Šķiršanos gribēja viņš, bet es joprojām cerēju, ka saiesim atkal kopā. Tā nu mēs sarakstījāmies, ik pa laikam tikāmies, viņš man teica, ka tā kā gribētu būt atkal kopā, bet nav īsti pārliecināts. Un es viņu sapratu, bet tomēr cerēju.
Paveicās, jo mēs sagājām kopā atkal. Taču, nesen es uzzināju, ka viņam tajā laikā, kad bijām šķīrušies, bija nopietnas attiecības ar citu. Tas man bija diezgan liels šoks. Man viņš neko neteica, ka viņam kāda ir.
Tātad - jūsu reakcija šajā situācijā?
Viņš pats uzskata, ka tas nekas nav, ka mani viņš nekrāpa, jo neskaitījāmies kopā. Bet nu tomēr, viņš man deva kaut kādas cerības. Un tas, ka viņš krāpa viņu ar mani, arī nav nekāds labs rādītājs par viņu.
29.07.2014 20:11 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Es tikai gribu Tevi sapurināt; tagad domās nepadari sevi par nabadzīti, vienkārši uzņemies dzīves vadību savās rokās :)
29.07.2014 20:56 |

Reitings 443
Reģ: 11.05.2014
Mēģināšu apkopot visu, ko no šīs diskusijas esmu sapratusi - viņš gribēja šķirties un viņš gribēja piekopt friends with benefits attiecības.

Ērti čalis iekārtojies. Acīmredzot sekss ar tevi bija tik labs, ka no tā atteikties viņš nevarēja. Tas laikam būtu vienīgais ko no šīm attiecībām esi ieguvusi - ļoti neierastā veidā pasniegtu komplimentu par tavām prasmēm gultā
29.07.2014 20:59 |

Reitings 8
Reģ: 29.07.2014
helloandbye

Jā, tieši tā.
Tagad man pašai smiekli nāk, bet kad sapratīšu, ka atkal esmu viena palikusi, tad gan paliks skumji.. :(
29.07.2014 21:13 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es nekad neesmu jutusies mazvērtīgāka/nevajadzīga/apkaunota, ka esmu viena. Ieteiktu tev arī to nedarīt.

Viena - nu tad viena. Būs laiks un iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem, uz randiņiem paskraidīt. Būs ta satraucošā sajūta, ka - - - varbūt - - - tieši šajā ballītē pie draugiem satiksi šarmanto, noslēpumaino svešinieku :)
29.07.2014 21:50 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Labāk būt vienai kā būt išam gabalam cilvēkam, kas Tevi nenovērtē.

Tu esi naiva, jo ātrāk atbrīvosies no tā un cerības, ka saplīsušu krūzi var salīmēt un nepaliek plīsuma vietas, jo labāk Tev klāsies.

Neļauj nevienam par sevi smieties un pazemot ar kaut ko tādu.

Katrs ir pelnījis būt mīlēts un mīlēt, kas vairāk, kas mazāk.
29.07.2014 21:58 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Pirmkārt, ja tu atļāvies piekot šāda tipa attiecības, tas jau vien liecina par to, ka viņam var būt sex arī ar citām. Un viņam nav nekas tev jāatskaitās. Nežēlīgi, bet nākošreiz varbūt padomāsi, vai piekopsi friends with benefits.
Un, cik nu viņiem tur tĀS attiecības varēja būt nopietnas..pāris mēnešu attiecības vsp var nosaukt par nopietnām???tas, kas darījās laikā, kad nebijāt kopā kā pāris, lai paliek viņa ziņā. Tu pati sadomājies nezin ko un atļāvi sevi tikai izmantot. Par ko tad tagad sūdzies? Pati uz to parakstījies, bet tagad džeku vainu krāpšanā, lai gan jūs nebijāt kopā...
Protams, situācija nejauka un viņš tevi izmantoja. Bet tu to ļāvi..tā kā..
30.07.2014 13:13 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
manas domas sakrīt ar Sany uzrakstīto ;)
30.07.2014 13:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits