Gribēju jautāt tām meitenēm, kas skrien un izmanto telefona austiņas - viņas jums ausīs turās?
Man ir iphone austiņas un skrienot tās neturas ausīs...Vai tā ir tikai man? Varbūt ir kādas īpašās austiņas...? :D
Ja nav vajadzības pēc handsfree - skrienot neplāno pļāpāt, tad derēs jebkuras no parasta elektropreču veikala. Personīgi varu ieteikt Philips un JVC ražojumus - man tiešām patīk.
Ja vēlies arī pļāpāšanas iespēju, ver vaļā e-bay, raksti sava telefona modeli un beigās pieliec "in ear headphones" - rezultātos kaut kam jābūt, ja ne oriģinālražotāja, tad ķīna jau nu noteikti to būs radījusi.
Alexxa,
pļāpāšanai nevajag, tikai mūziku klausos.
Šodien domāju paskatītos veikalos, cik maksā. No ebay arī varētu, bet tur jāgaida, manējās austiņas man jau apnikušas...skrien un piekārto :D
Es skrienu ar pleijerīti, tapēc tas maciņš nav aktuāls!!! Vispār kopš man ir mans milzīgais ūberviedais tālrunis, es skrienot to ķieģeli līdzi neņemu:D
Man nez kāpēc ir bail skriet ar austiņām, nepatīk sajūta, ka nedzirdu apkārtnes trokšņus- auto, suņus, velo, citus skrējējus utt. Par maciņu- man ir Tiger veikalā pirkts, lēts, funkciju pildīja labi, kamēr lietoju.
SIKAFIFA
man tads ir, ja atrodi savu izmeru savu tad ideals, ne trauce ne jut, var ari pleyjeri piespraust, tad rokas brivas,sakuma nopirku pa vienu izmeru lielaku neka vajadzeja, tad slideja nost, un ta klipsis isti nestiprinajas