Dvīne,kad studēju,man bija studiju kredīts(katru mēnesi kontā 140 eiro),vēl man bija pusslodzes darbs par pārdevēju,kurā saņēmu vidēji 200 eiro. Dzīvoju kojās un tad bija tā ok dzīvot,bet kaut ko lielāku nopirkt pat tad nebija iespējams. Rīgā mācoties tu noteikti neatradīsi pusslodzes darbu,ar kuru var apvienot skolu,par tādu algu. Aizver acis,kad sapņo. Man darba meklēšana vispār nebija nekas steidzams,tāpēc to darīju pusgadu kaut kādu un beigu beigās tik un tā neko labāku par 200 eiro pusslodzei nedabūju.
Tu studēsi,nevis vnk strādāsi,kā tagad savā mazpilsētā,nebūs vecāku,kas visu nopērk,par visu padomā,būs grūti. Un ja nāc ar domu,ka darbs būs numur1,bet studijas pēc tam,tad labāk nemaz studēt neej,jo algu kādu gribi tu par pusslodzi,savādāk nopelnīt nevar,ja vienīgi visu savu dzīvi nepakārto darbam.
Un vispār,cik muļķīgi ir jautāt vai pēc gada kaut kas būs? Kā gan mēs to varētu zināt,sirsniņ? :D Var jau būt,ka pēc gada par pusslodzi maksās 400 eiro,bet tad arī dzīvošanai cenas būs citas.