Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Drauga vecāki

 
Reitings 40
Reģ: 08.06.2012
Jau kādu laiciņu esmu kopā ar savu draugu. Mums abiem ir 19. Pirms manis viņam nebija nopietnu attiecību, vel jo vairāk, viņš nebija nevienu meiteni iepazīstinājis ar savu ģimeni. Es biju pirmā. Viņš mani vairākas reizes tā uz paris minūtēm bija parādījis saviem vecākiem. Vienreiz viņi mani bija uzaicinājuši doties līdzi ģimenes pārgājienā uz 5 dienām. Kopā devāmies un it kā viss bija labi. Šie aicināja vel kādreiz ar viņiem aizbraukt atpūsties un pievienoties padzīvot vasarnīcā. Tā kā puisis ir sportists, viņa vecākiem ir ļoti svarīgi, lai viņš turpina iet uz treniņiem un pilnveidot sevi, jo viņu sapnis ir izaudzināt no viņa pasaulslavenu sportistu. Viņš pats tādu nākotni īsti nevēlās, un nekad nav slēpis no viņiem. Bet viņa māte sāka uzskatīt, ka viņš sāk sekot manam piemēram un paliek mazāk aktīvs. Uzksatīt, ka viņš ir ļoti mainījies. Kaut arī tā nav. Tādos mirkļos man pat liekas, ka viņa ir pret mūsu attiecībām. +Galīgi neesmu no tiem aktīvajiem cilvēkiem ar daudziem hobijiem, kuri uztur aktīvo dzīvesveidu. Vienkārši neesmu. Bet tajā pašā laikā pirms pāris dienām biju atbraukusi ciemos pie viņiem uz vasarnīcu, viņa jauki uzstāja, lai palieku pa nakti vai pat vairākām. Diezgan labi pret mani izturējās. Bet atkal jau, kamēr palīdzēju veikt mazos darbus un biju atstājusi viņus abus divatā, viņa teica draugam, ka viņš ļoti mainījies un palicis maksimāli neaktīvs.
Pats draugs saka, ka viņam pilnīgi vienalga par vecāku viedokli un viņa attieksmi pret mani tas nemainīs. Bet man ir bail, ka, ja tā turpināsies, tas varētu viņu nedaudz iespaidot. Pieļauju, ka viņai vienkārši grūti pieņemt to, ka viņas jaunākajam no visiem dēliem parādījās draudzene un mēs pavadām kopā ļoti daudz laika. Bet viņam jau arī nav 5 gadi. Pēc iespējas, viņš pavada laiku arī ar ģimeni, bet nu pašam savu dzīvi arī vajag. Vispār īsti nevaru saprast viņas attieksmi pret mani. It kā viss ir labi, bet it kā arī nav.
27.07.2014 22:24 |
 
Reitings 71
Reģ: 01.07.2014
Kāpēc tu esi tik pārliecināta, ka viņš nav mainījies? Manuprāt, pavisam loģiski, ka viņš ir mainījies (un kā pozitīvi, tā arī negatīvi). Jūs kopā pavadat daudz laika, tev nepatīk aktīva atpūta un sports, tātad jūs darat kko citu, un sportam vairs netiek veltīts tik daudz laika. Nu loģiski.
Cik ilgi jūs esat kopā? Varbūt, ir tas rozā briļļu laiks, kad apkārtējo pasauli neredz, tikai viens otru. Citiem tas varētu kaitināt, arī mammai. Ja nē, tad ja puisim esi svarīga, mammai nekas cits neatliks, kā samierināties.
27.07.2014 22:35 |
 
Reitings 40
Reģ: 08.06.2012
Treniņi viņam ir vairākas reizes nedēļā, tos viņš tuprina apmeklēt un trenējas ļoti daudz. Mēdz pat uz ilgu laiku aizbraukt uz treniņu nometnēm. Kopā jau 8 mēnešus. Man pašai pret aktīvu atpūtu nav nekas pret. Arī pārgājienā es pat biju tā, kas centās mudināt draugu uz aktivitātēm.
27.07.2014 22:39 |
 
Reitings 40
Reģ: 08.06.2012
Tas, ka pati nenodarbojos ar sportu, netraucē to darīt viņam. Ja viņš netiktos ar mani, tad viņš vienalga tiktos ar draugiem un arī nesportotu. Vienkārši to laiku, kuru viņš veltīja draugiem, viņš velta man, jo es esmu svarīgāka. Sports vienmēr viņam bija paralēli atpūtai un izklaidēm. Viņa mātei vairāk nepatīk tas, ka viņu nesajūsmina tas lietas, kuras izraisīja sajūsmu, kad viņam bija 12. Kas ir diezgan loģiski.
27.07.2014 22:42 |
 
Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012
Nemeklē problēmu, kur tā nav.
27.07.2014 22:44 |
 
Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Ja viņa pret tevi attiecas labi, neizsaka tev nekādus komentārus - par ko tu uztraucies? Tas, ka viņa runā ar dēlu par lietām, kas saistās ar viņu, ir tikai un vienīgi apsveicami. Tikpat labi viņa varētu nākt tev klāt un prasīt, kāpēc viņš ir palicis mazāk aktīvs, izteikt frāzes, ka viņš tāds nebija pirms iepazina tevi utt. Neredzu nekādu problēmu, īpaši, ja draugam ir sava nostāja šajā jautājumā un vecāki to zina.
27.07.2014 22:47 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
A kā Tu zini, ka viņš nav mainījies? Tu taču viņu, pirms uzsākāt attiecības, tik labi nepazini, viņa ikdienu, ar ko viņš visu laiku nodarbojās neredzēji. Droši vien mammai arī ir taisnība un viņa zina labāk.
Un, protams, ka puisis Tev saka, ka tā nav, jo viņš ir iemīlējies un griba pavadīt laiku ar Tevi.
Un, kamēr vecāki neko nepārmet Tev, tikmēr jau nav par ko uztraukties.
27.07.2014 23:17 |
 
10 gadi
Reitings 5180
Reģ: 29.01.2009
Tā kā puisis ir sportists, viņa vecākiem ir ļoti svarīgi, lai viņš turpina iet uz treniņiem un pilnveidot sevi, jo viņu sapnis ir izaudzināt no viņa pasaulslavenu sportistu. Viņš pats tādu nākotni īsti nevēlās, un nekad nav slēpis no viņiem.

+
Pats draugs saka, ka viņam pilnīgi vienalga par vecāku viedokli un viņa attieksmi pret mani tas nemainīs.

=
Viss ir tā kā vienmēr ir bijis, tikai tagad Tu esi parādījusies un, iespējams, caur Tevi mamma cer, ka varēs piepildīt savu sapni "Pasaules slavens dēls-sportists".
Pie tam, draugs turpina sportot, tā kā tiešām, kā teica big bad wolf, nemeklē problēmu, kur tās nav. :)
27.07.2014 23:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits