Opa s40 jau aiznemta, nupat biji bez vīrieša. Tev gan ātri iet Jeb atkal kārtējās pasakas..?
Girib teikt, ka flirts nav sava veida uzmaniiba? Nu , ja Tev flirts arobezhojas ar kaarshanos kaklaa un dekoltee izlikshanu vecim visos rakursos, taad nee, es to nedaruProtams, ka ir uzmanība.. bet nu skumji, ka jāflirtē, lai to iegūtu.. Vai tad citādāk nevar? :)
Oi, nu Tu mums arī šodien izrādies precēta.. ķipa... bet nu jā, piegulētājus tak tagad sauc par vīriem? :ORedzi man nav piegulētāja. Un par savu privato dzivo te neko nekad īpaši neminu.Pasakas savas vari patret pie sevis.:d Ka vienmer meksikaka jauzrej man.
Protams, ka ir uzmanība.. bet nu skumji, ka jāflirtē, lai to iegūtu..
Redzi man nav piegulētāja. Un par savu privato dzivo te neko nekad īpaši neminu.Pasakas savas vari patret pie sevis.:d Ka vienmer meksikaka jauzrej man.
tu jau esi meksikaka krancene? Jēzus marija
Var jau pateikt arii daudz ,bet vai taa visa buus vienmeer taisniiba?Arī fakts, pat zinu ko tu domaju ar to. Bet par savu ģimeni te neko nekad nesaku... arī par dzivi ne. Cilveki ir kaudigi. Un var runaties neizplājot savu visu dzivi te uz paplātes.