Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Punu gaļa salātos

 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Kādos salātos jūs liekat putnu gaļu? Neko no karstajiem ēdieniem noteikti negribu un tagad nav skaidrs, ko lai ar žāvētiem putniem iesāk. Ienāca prātā salātos likt, bet kādos? Nu, tā lai nav parastie gaļas salāti, kas jau tāpat apnikuši...
27.07.2014 15:25 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu, salātlapiņas, kāds mazais tomātiņš, kāds valrieksts, gaļa pa virsu, iecienītā mērce virsū, un lūk, salāti.
27.07.2014 15:28 |
 
Reitings 610
Reģ: 01.12.2013
Vakar uztaisīju super gardus, atsvaidzinošus salātus.
Apcepu vistas fileju, pirmstam sagriezu sīkos gabaliņos, cepot apkaisīju ar gaļas kopējo garšvielu + vegetu (krāsai). Sagriezu gurķus, tomātus, kāpostu, neliku nekādu salātu mērci, jo tomāti paši dod šķidrumu. Vēl klāt var likt papriku, kādus zaļos garšaugus, piegriezt ābolu, piespiest citronu sulu.
27.07.2014 15:30 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man personīgi žāvējumi iet kopā tikai ar rasolveidīgajiem salātiem. Olivjē vai ar pupiņām, majonēzi, kādu vēl dārzeni...
27.07.2014 15:32 |
 
Reitings 177
Reģ: 06.07.2014
Vistas gaļa lieliski iet kopā ar marinētiem šampinjoniem, ledus salātu vai tml., gurķis, redīsi, kārtam liek un pārlej ar vieglu jogurta - majonēzes mērcīti. Vai arī vistas gaļa, ananāsi, siers, marinēti šampinjoni un atkal kāda mercīte - krējums vai jogurts plus majonēze. Šie ir salāti, kurus esmu gatavojusi.
27.07.2014 15:34 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Es šonedēļ taisīju Cēzara salātus ar ceptu vistas fileju. Arī mērci ar anšoviem, kā pienākas. Un...man tā negaršoja gala rezultāts :( :D
Taisīju pēc šīs receptes, ja nu interesē http://brivbridis.lv/post?post_id=617
Žāvētus putnus reti ēdu, tad parasti vāru zupu, jo piedod aromātu.
27.07.2014 15:34 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Madonna ar ložmetēju,,
kāpēc nepatika gala rezultāts? Mērce nepatika, vai viss tas kopā?


Man patīk putna gaļu jaukt divējādi, vai nu ar dārzeņiem (gurķis, tomāts pat persiks vai nektarīns ir labs), vai arī tīri lapu salāti ar gaļu un sēkliņām ķirbja, saulesspuķu, sezama...

un mērcei protams olīveļļa sajaukta ar citrona sulu, garšvielām utt,
27.07.2014 15:39 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Es parasti lieku to, kas ir atrodams mājās.
Var kombinēt ar dažādu salātu veidiem. Es parasti lieku rukolu, biešu lapiņas un parasto salātgalvu (īsti nezinu kā pareizi nodēvēt).
Sarkanos sīpolus plānos riņķīšos, tomātiņus, svaigos gurķus, papriku, pielieku vēl kādu sieru klāt kā mocarellu/ fetas sieru/ parmezānu.
Ātrākajā variantā mērces vietā uzspiežu vai nu citrona sulu, vai balsamico.
27.07.2014 15:40 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Nē, Dio, mērce pat bija ok. Lai gan es šiem salātiem piegāju divreiz. Pirmo reizi līdz baltkvēlei izbesīja anšovu asakas. Atmetu ar roku. Nopirku anšovu pastu :D Esmu vīlusies ļoti daudzos salātos, tāpec es vnk taisu Mista un miers mājās.
27.07.2014 15:45 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Starpcitu, atminējos, ka vienu reizi biju sataisījusi žāvēto vistiņu ar konservētajiem persikiem un ķirštomātiņiem + svaigas salātlapas un aveņu etiķis. Man ļoti garšoja. Tie konservētie ir lieliska kombinācija žāvētai putna gaļai, manuprāt :)
27.07.2014 15:49 |
 
Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
es parasti taisu pastēti no žāvētas vistas, vai arī tospašus grieķveidīgos vai cēzarveidīgos salātus :D dažkārt ar ķīnas kāpostu un majonēzi uztaisu, kad kko treknāku sagribas :D
27.07.2014 15:52 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Madonna ar ložmetēju,

Ļoti interesanti, paskatījos mērces, vismaz tā kas ir olīveļļu nav īstā jau nerunājot par majonēzes mērcēm. Turklāt tas āķis slēpjas tieši labos anšovos (pēc pieredzes), Pērku tādu mazo burciņu, kas ir kopā ar anšovu eļļu (bez asakām) un mērci nevis blenderēju , bet mīcu spiestā, cita garša. Nu labi, bet var jau tiešām negaršot tādi salāti, gaumes jautājums.
27.07.2014 15:52 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Piekrītu, DIO, ja sievietes virtuvē ir piestiņa, tā ir kvalitātes zīme ;)
Taču ar vistas Cēzara salātiem sevi vairs nenodarbināšu :)
27.07.2014 15:56 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-cik interesanti-tas laikam ir vieniigais ,kas man laikam pat vareetu teikt negarso-ansovi!
Es galu nelieku nekad klaat nekaadiem salaatiem.Uztaisu salaatus ar dazaadiem daarzeniem un to galinu eedu atseviski klaat!Viiram loti nepatiik taadi "micu macu"-noteikti nepatiik sauteejumi,kur viss sajaucies kopaa!
27.07.2014 15:58 |
 
Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
Es atvainojos, ne pa tēmu. Bet tik smieklīgs virsraksts. :D
27.07.2014 15:59 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Sinepe, kas Tevi tā smīdina?
27.07.2014 16:01 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle,

anšovi man ļoti garšo, pārsvarā izmantoju mērcēm un anšovu eļļa ir kaut kas ļoooti labs. Un par gaļu ar salātiem nav jau jāmaisa kopā, vismaz pasniedz pa virsu glīti izkārtotu gaļu :)
27.07.2014 16:01 |
 
10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Alexxa, man šķiet, ka Sinepi uzjautrina pārrakstīšanās kļūda.
27.07.2014 16:07 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-man jaapameklee taa ansovu ella-interesanti kaada taa buutu?
27.07.2014 16:09 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Emmanuelle,

pērku kopā ar anšoviem burciņā :)
27.07.2014 16:11 |
 
Reitings 291
Reģ: 29.03.2013
Mmmm, man loti garšo vistas kokteilis!! :)
27.07.2014 16:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)