draugi

Reitings 81
Reģ: 18.11.2011
Jūs paciestu, ja jūsu draugs visu laiku pavada ar saviem draugiem?
Brīvdienās, kā no rīta ceļās tā draugi jau zvanās un viņš skrien ārā, atnāk uz pusdienām, pasēž bišķi un atkal iet ārā staigāties
27.07.2014 15:00 |

Reitings 1732
Reģ: 21.06.2012

kur piestaigā?

Uz Fēniksu, Zilo Dimantu, Vulkānu utt.?
27.07.2014 17:05 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sinepe, ja nopietni, ir jāredz robeža - cik tālu ir vērts un ir jēga cīnīties, un kurā vietā sākas cīņa ar vējdzirnavām.

Es domaju, katrai meitenei ta robeža būs cita. Es būtu pametusi alkoholiķi, nevis viņu labojusi. Spīdums, redz, laboja un salaboja. Tikai tagad svaigajam nedzērājam piemetās klaiņošana. Labi, pieņemsim, ka "izarstēs" arī no tās. No kā ārstēs pēc tam? Un vai vajag nemitīgi censties no cilvēka ka no māla pikas mīcīt savu ideālo vīrieti ārā? Cik gadus tas aizņems? Kur garantija, ka izdosies?
27.07.2014 17:11 |

Reitings 81
aaaaa:D
esmu 100% droša, ka nepiestaigā
27.07.2014 17:11 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
Jūs paciestu, ja jūsu draugs visu laiku pavada ar saviem draugiem?

Nē,te jau izskatās ka jums kopīgais laiks kad ēdat un naktīs. Bet man tādu problēmu nav. Es runātos,bet ja šitais turpinātos,pamestu,kāda jēga,bērnišķīgs puisis,un tikpat tādi viņa draugi!
27.07.2014 17:39 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es domaju, katrai meitenei ta robeža būs cita. Es būtu pametusi alkoholiķi, nevis viņu labojusi. Spīdums, redz, laboja un salaboja. Tikai tagad svaigajam nedzērājam piemetās klaiņošana. Labi, pieņemsim, ka "izarstēs" arī no tās. No kā ārstēs pēc tam? Un vai vajag nemitīgi censties no cilvēka ka no māla pikas mīcīt savu ideālo vīrieti ārā? Cik gadus tas aizņems? Kur garantija, ka izdosies?

+++

Atbildot uz jautājumu - nē, nepaciestu. Sākumā noteikti izrunātos, bet, ja viņš tur neredzētu problēmu un neko nemainītu, laikam, jau attiecības izbeigtu.
27.07.2014 22:42 |

Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
oii mums ir tāda pati situācija..jau domāju kādam lūgt viedokli..Agrāk bija pjankas un barčiki..Tgata tikai vazajas ar draugiem...Darbā atvaļinājums..Tatad no rīta pieceļas,sazvanas jau sarunā planus..kad kautko iebilstu,ka tomēr stradaju un man brivdienu maz,lai pavaditu kopa,tad aizved u jūru,tur pats izguļas,atved mājas un prom..Ik pa laikam piebrauc un atkal prom,un tā lidz velam vakaram..No rīta atkal aived uz jūru,pats izgulas pie jūras..kad strīdu bridi kautko sliktu pasaku par kadu no draugiem,tad regulari aizstāv....Vienmēr,kad braucam iepirkties tad kāds no viņiem līdzi uz majam nak lidzi utt.....Parasti citas greiserdīgas u kādu bābu,bet es laikam u viņa draugiem.
27.07.2014 22:54 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Izklausās pēc tāda bezdzeļņiku bariņa - apkārt vazājas, jāstrādā nevienam nav, interešu un hobiju nekādu. Nesaprotu, kas var piesaistīt šādā vīrietī?
27.07.2014 22:57 |

Reitings 273
Libra-nav taisnība..strādā viņi visi,mans un viens no viņiem strādā kopējā darbā un visai firmai 3 nedeļas atvaļinājums.Citiem maiņu darbs,vai līdz 5iem.Kautko jau viņ dar,ta aibrauc uz ezer,jūru,aiziet uz akvapark.......Dazas reizes esmu viņus satikusi,piepūsti idioti,ar tādiem pat runāt nav ko,lai gan parasti ar cilvēkiem saprotos labi,ar iepriekšejiem viņa draugiem arī saprotos tikai ar šiem nē..
27.07.2014 23:13 |

Reitings 81
mans puisis arī strādā un viņa draugi arī
27.07.2014 23:16 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Tīri intereses pēc - kas jūs tur kopā ar šādiem vīriešiem? Darbdienu vakari, kad dažas stundas esat kopā? Nemeklēju kašķi, tikai gribu saprast.
27.07.2014 23:21 |

Reitings 273
Vispar jau kopā tur daudz kas..Neesam jau dazas nedelas tikai kopā,bet gan 4 un kopā dzīvojam vairāk kā trīs..Nav jau vecas zekes,ko izmest un paņemt jaunas un tāda vazašanās ir sakusies tikai vasarā..
27.07.2014 23:29 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Man ir vairāki paziņas ap 30 vai, nu, jau virs, kas arī strādā, bet pēc darba vnk. vazājās, sēž un viss... Tagad jau daudziem ir bērni, bet šis dzīves veids nemainās...
Vienīgi, viņu pulciņā ir klāt arī viņu draudzenes jeb bērnu mātes... Citreiz bērni..
Protams, alko. arī tur tiek lietots, katras brīvdienas tiek atzīmētas kā svētku dienas :D:D:D
Bet, jā, daudzus pazīstu (vnk. par cik no viena rajona) kopš savas mazotnes un jau tad viņiem bija šāds dzīvesveids, domāju, ka sākās jau ap 15 gadiem...
tādēļ uzskatu, ka to nevar tā vnk. izmainīt, zinu, ka viens no viņiem likās sakarīgs, vēlāk dabūja ļoti foršu meiteni (kad bija ap 25), no sākuma jau protams, beidza iedzert aliņus, kļuva kārtīgs, beidza staigāties , bet, nu, ja nemaldos, pēc gada jau 1x "norāvās", 2x... Ja no sākuma uz brīvdienām, tad vēlāk jau uz mēnesi, meitene ļoti cīnījās, pārdzīvoja, jo, tiešām, mīlēja, bet, nu, nevarēja nekādi tur neko iesākt, bet, par laimi, pameta to staigātāju un tagad viņai ir laimīga laulība ar cilvēku, kas nedzer, nestaigājas, bet abi aktīvi pavada laiku...
Kamēr šis viņas bijušais, joprojām, nelaimīgi staigā
28.07.2014 10:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits