Es ļoti slikti jūtos, ja neatbildu pretīm dāmām, kas par mani izteikušās, tamdēļ mani komplimenti
Marii, esmu reiz jau izteikusies, bet atkārtošos šoreiz citādi. Ar katru komentāru kādā tēmā kurā lasu Tevi, izjūtu lielāku sievišķības starojumu. Manuprāt dēļiņš Tevi ir atvēris kā citu būtni, nekļūdīšos teikt pat ļoti ēterisku :)
Modo, bieži vien tēmās mūsu viedokļi saskan un esi noteikti no cosmietēm kura iekrīt acīs. Tavs viedoklis ir ļoti tiešs, bet ne aizvainojošs. Es to redzu ka ļoti lielu plusu otra raksturā./jo nudien ticu tam, ka tas ko mēs šeit parādam, tieši tādi paši arī esam reāla dzīvē/
Dellicious (slepeni lasu tavus komentārus vienmēr) un pēc cosmo man liekas esi tas cilvēks jebkurā kompanijā, kurš haosā spēj savākt visu kopā un pateikt BŪS TĀ. Un viss notiek. Ļoti organizēta personība, pamani visus sīkumus. Pieredze rāda, ka tieši organizētākie cilvēki ir tie, kas sasniedz savus mēŗķus un neapšaubami pievilcīga sieviete! :)
Un turpinot MoonLady jauna, neatkarīgu viedokli sieviete, kura liekas zina ko vēlas.