Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Izskata pārvērtēšana vai nenovērtēšana mūsdienās.

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pēc nosaukuma jums liekas, ka autors ir Roberts, bet nebūs. :D Tātad, kā jums šķiet, cik lielu nozīmi ieņem pašlaik izskats sabiedrībā un vai tiešām cilvēki ar kādu defektu ir norakstāmi? Pirms kāda laika šeit ieliku īstās bildes un laiku pa laikam diskusijās, kur paužu savu viedokli, kāda norāda uz manu izskatu utt, tikai kāds sakars sejai ar manu viedokli? :D Uzskatu sevi par simpātisku meiteni un ja kāds domā savādāk, lūdzu!
Tātad, jūsu domas utt.
26.07.2014 19:10 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Par biznesa aprindam runajot, iederas teiciens : You have to be extremely rich to afford to dress poor.
27.07.2014 14:11 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Man ir bijusi sadarbība ar cilvēku kuram bija runas defeki un vizuāli arī ne īpaši labi izskatījās. Bet darba attiecībās reti kāds bija tik atsaucīgs, izdarīgs un kārtīgs.

Ja runa ir par fiziskiem un vizuāliem defektiem, šie cilvēki labi apzinās savu atšķirību un ja viņi dara to pašu ko pārējie, tad parasti ir centīgāki, čaklāki ar lielāku atbildības sajūtu, jo viņiem ir daudz grūtāk darba tirgū.
27.07.2014 14:19 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Lasīju, lasīju, domāju, kā lai noformulē savu viedokli, un tad atcerējos teicienu:

"Skaistums slēpjas vērotāja acīs"

Tas arī visprecīzāk raksturo manu attieksmi šajā jautājumā. Tas, ka es kādam svešam uz ielas nelikšos pievilcīga, jo man nav standarta sejas vaibsti - pilnīgi pie kājas. Lai domā.
27.07.2014 14:47 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Nebija laika lasīt visu diskusiju, tādēļ formulēšu tikai savu viedokli, distancējoties no citu paustajiem.

Vai sabiedrībā ir būtisks indivīda izskats? Jā un nē - atkarībā no tā, par kādu sabiedrības daļu mēs runājam. Piemēram, modeļu biznesā ārienei neapšaubāmi ir milzu nozīme, kamēr politikā - relatīvi maza (atcerēsimies kaut vai kādas EP deputātes "grigulizācijas" procesu).

Vai indivīdu ar kādu ārienes defektu ir norakstāmi? Skatīt atbildi uz iepriekšējo jautājumu. Šeit jāņem vērā konkrētās personības šarms u.tml. faktori. Harismātiskam līderim diez vai traucēs rēta uz sejas, ko gan nevarētu apgalvot par skaistumkonkursa dalībnieku.

Atbildot Bantei, nesaprotu tos, kas diskusijas dalībnieka viedokli asociē ar tā ārieni. Šajā forumā sastopamas visdažādākās meitenes, sākot ar skaistulēm, beidzot ar... Teiksim tā, pilnīgiem antonīmiem pirmajām. Taču, ja diskutēju ar kādu cilvēku, viņa āriene man šķiet pilnīgi nebūtiska.

Interesanti, bet esmu ievērojis, ka vīriešiem krietni mazāk rūp sava āriene. Pirms ilgāka laika biju izveidojis diskusiju, kurā izteicu apgalvojumu, ka vīriešiem sieviešu izskats ir daudz svarīgāks nekā sievietēm vīriešu. Manuprāt, vīrietis lielā mērā "mīl ar acīm", kamēr sieviete - ar savām sajūtām.

Neuzskatu, ka Latvijā mītošās meitenes būtu kādas neglītenes, taču arī "skaistāko pasaulē" titulu viņām gluži nepiešķirtu. Domāju, ka vairums Latvijas meiteņu/jauno sieviešu sevi uzskata par skaistākām, nekā patiesībā ir. Man šķiet, ka šis portāls ir labs piemērs, jo esmu redzējis šeit 4 skaistules, aptuveni 10 simpātisku meiteņu, bet pārējās man šķiet gluži pelēki un ikdienišķi cilvēki, kurus uz ielas pat neievērotu; ir arī divas meitenes, kuru āriene man lika saviebties - nenoliegšu. Taču šis fakts man nekādā veidā netraucē diskutēt ar visām dalībniecēm, kas to vēlas.
27.07.2014 15:42 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Robert, skaists komentārs.
27.07.2014 15:52 |

Reitings 11
Reģ: 27.07.2014
Nelasīju visu diskusiju, bet, manuprāt, izskatam mūsdienās ir liela nozīme. Vai arī, ja ne izskatam, tad naudas makam gan, jo, manuprāt, šīs lietas mūsdienās vērtē augstāk par patieso iekšieni un visu to, ko tā slēpj vai neslēpj.
Piekritīšu Navigator viedoklim - lietotājam Roberts ir patiešām skaists komentārs! :)
27.07.2014 23:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits