Izskata pārvērtēšana vai nenovērtēšana mūsdienās.

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pēc nosaukuma jums liekas, ka autors ir Roberts, bet nebūs. :D Tātad, kā jums šķiet, cik lielu nozīmi ieņem pašlaik izskats sabiedrībā un vai tiešām cilvēki ar kādu defektu ir norakstāmi? Pirms kāda laika šeit ieliku īstās bildes un laiku pa laikam diskusijās, kur paužu savu viedokli, kāda norāda uz manu izskatu utt, tikai kāds sakars sejai ar manu viedokli? :D Uzskatu sevi par simpātisku meiteni un ja kāds domā savādāk, lūdzu!
Tātad, jūsu domas utt.
26.07.2014 19:10 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Luo, tas, ka es tā uzskatu, nenozīmē, ka, piemēram, Tev tā arī jābūt, es neesmu pasaules valdniece. Tā kā Tavam uztraukumam nav pamata:). Tā vienkāršoti manā skatījumā, viens no harmonijas priekšnosacījumiem: vīrietim jābūt bagātam (viņa gudrības rezultāts), sievietei-skaistai (viņas gudrības rezultāts). Izklausās varbūt primitīvi, bet tas nav tik vienkārši kā šķiet.
Un man tagad slinkums dziļāk to domu iztirzāt, man te pārak karsts:D
26.07.2014 20:41 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man nereti patīk vērot cilvēkus. Un Secinajums-LV ir ļoti daudz skaistu dazādu vecumu sieviešu, bet...nogurušās...rūoju un naudas trūkuma nomāktas. labi ats redzams, un katra. redzu varetu but skaista....ļoti pat..mazliet naudu,mazliet vairak briva laika. Tāds ir mans viedoklis.
26.07.2014 20:46 |

Reitings 4617
man arii nav izprotams shis fenomens, ka nepatikai pret viedokli pieshuj uzreiz aareejo izskatu

Vienkārši, pat īpaši nesekojot Bantes ierakstiem, krīt acīs, ka viņai šī ārējā izskata tēma ir nozīmīga ( vājā/jūtīgā vieta varbūt?).
26.07.2014 20:50 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Man nereti patīk vērot cilvēkus. Un Secinajums-LV ir ļoti daudz skaistu dazādu vecumu sieviešu, bet...nogurušās...rūoju un naudas trūkuma nomāktas. labi ats redzams, un katra. redzu varetu but skaista....ļoti pat..mazliet naudu,mazliet vairak briva laika. Tāds ir mans viedoklis.

šoreiz Kubietes komentāram pievienoju daudzus +++++
26.07.2014 20:51 |

Reitings 5346
Jackie, es esmu estēts, varbūt tāpēc tāds priekšstats radies.
26.07.2014 20:52 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man cilveks jau no ta, ka apsauka nepazistamas mammas un meitenes jau ir neglits,pat ja dzive tur ir topmodele, bet tas soreiz nav par tevi.
26.07.2014 20:53 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Jackie, skaidrs, es varbūt to visu dramatizēju, bet man šķiet, ka ir visai postoši šādas lietas mācīt piemēram, jaunām meitenēm, vienalga vai tā ir māte vai tēvs, kas šo samāca. Katram ir tiesības uz savu viedokli un dzīvesveidu, bet dažkārt tas pārāk ietekmē sabiedrību un ierobežo cilvēka izvēles brīvību, bet jā, respektēju tavu vēlmi neieslīgt garos penteros par šo tēmu. :)
26.07.2014 20:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mani vairaak uzrunaa sarms cilveekos!Skaistums ir kaut kas loti skals(tas vai nu ir ,vai nav) , var loti pievilkt,skatoties uz cilveeku un tikai,bet ja cilveekaa nav sarma,patiikamas energijas ,kas mani pievelk,tad taalaak nekur tas neies.
26.07.2014 20:54 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
viirietim ir jaabuut tikai nedaudz gliitaakam par meerkakji,tachu sievietei aareejais izskats ,ir svariigs... :D labi tas taa pajokam smejoties
Uz šo jautājumu atbilde ir vienkārša, bet izvērsta: Pirmais vienmēr ir izskats, lai ko tur burkšķētu toleranti un iecietīgie. Tas, kas vēlāk var izveidoties starp skaistuli un briesmoni ir atkarīgs no apstākļiem. Jebkurai īpašībai ir pretpoli. Ir skaists, ir neglīts - nav vidēji skaistu - tie ir dabiskie, kuriem pretī stāsties pārmērīgi pārkrāsojušies - mākslīgie. Tas, ka zēnam nepatīk kāda čača, taču patīk pelēkā pele ir atkarīgs no citām iezīmēm (uzvedība, kustības, acu skatiens, balss). Visus šos faktorus viņš var iepazīt laika gaitā, taču ja uz ielas ietu pilnīgi nepazīstama čača un pele, tad acis būtu vērstas uz čaču.
26.07.2014 20:55 |

Reitings 27552

Nav klasiskais skaistulis, bet apbur mani viņa harizma.

Lizu Minelli uzskatija par Holivudas vienu no negīltākajām...bet ir sarmanta.
26.07.2014 21:07 |

Reitings 149
Reģ: 06.11.2013
Kur tad Bantes foto ir atrodams? Arī vēlos ievērtēt.
26.07.2014 21:10 |

Reitings 27552
Visus šos faktorus viņš var iepazīt laika gaitā, taču ja uz ielas ietu pilnīgi nepazīstama čača un pele, tad acis būtu vērstas uz čaču.
Vīriešiem patīk iepakojums kas maksā padārgi.Jo šie nesaprot laikam jau cik tas maksaa. Manikirs,pedikirs,solarijs,drebes,smarzas...ir dargs prieks.
26.07.2014 21:11 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Diemžēl īsti neiedziļinājos visos komentāros, bet es uzskatu, ka mūsdienās izskats ir ļoti svarīgs. Piemēram, nesen puišu barā tik apspriests par to, ka viņu čomam visas bijušās ir pretīgas un nesmukas. Un to neteica 1 cilvēks, bet to atzina vairāki. Tajā brīdī es padomāju, cik gan aprobežoti un slimi ir tā domāt.. nu par cilvēku pēc izskata, bet mūsdienās tas ir standartiņš.
26.07.2014 21:22 |

Reitings 5346
Kas ir pretīgas un nesmukas meitenes, pēc kādiem standartiem?
26.07.2014 21:23 |

Reitings 4617
Lou, paradoksāli, bet es pie šāda viedokļa esmu nonākusi tikai pēdējos gados..
Mana mamma īstenībā mani audzinaja tādā diezgan feministiskā garā, burtiski iekala patstāvību, paļaušanos uz saviem spēkiem, neatkarību utt. plusā ar the secret tipa idejām un domāšanu.(Bērnībā lasīju Napoleona Hila Think and grow rich, pusaudžu gados Ainas Rendas Atlas shrugged, kas tagad sķiet komiski :D:D) Nē, es esmu pateicīga par to visu, tas daudz ko ir devis, bet kaut kādā momentā tu saproti, ka īstenībā pasaulē viss ir kaut kā apgriezies ačgārni-sievietes kļūst par vīriešiem un otrādi un uzskata to par normu, vēl jo vairāk tiecas uz to. Katrā ziņā pedējā laika manas iekš. nostādnes diezgan mainās un īstenībā es tikai tagad sāku apzināties sevi kā sievieti.
Es izteicos-sievietei ir jabūt skaistai-bet reāli tas nemaz nav tik vienkārši un jēli kā šķiet, tur ir sava gudrība apakšā, kas savā veidā griež visu pasauli:D
Es zinu, es izsakos diezgan murgaini, pārlecu no vienas tēmas uz citu, bet galvenā doma-viss vienkāršais varbūt nemaz nav tik vienkāršs.
26.07.2014 21:23 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Bante, man būs grūti izskaidrot. Atzīšos, ka es nesen ziņkārības mākta paskatījos dažas no tām bijušajām. Un ko es varu teikt? Meitenes kā meitenes. Vienkāršas un nav nemaz neglītas. Bez daudz kosmētikas, diez gan dabīgām matu krāsām utt.
26.07.2014 21:28 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Nevērtēju cilvēkus pēc izskata. Tas bija aktuāli skolas laikā, kad biju jauna un stulba. Tagad jau pieaugu un citas lietas cilvēkā novērtēju vairāk kā smuku purniņu.
Ir bijis, ka pienāk klāt riktīgs skaistulis, par kuru it kā vajadzētu ģībt, bet atver muti un man viņa vietā kauns sametas.
Izskats un skaistums ir ne tikai subjektīvs, bet arī gaistošs un nepastāvīgs. Lai cilvēks man liktos saistošs, ir jābūt kam daudz vairāk.
26.07.2014 21:29 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Kas ir pretīgas un nesmukas meitenes, pēc kādiem standartiem?

tur taa ieta, ka to taa viennozimiigi nemaz nevar pateikt :) kas vienam liekas nesmuks, tas otram smuks.. tapeec arii vinjam taas meitenes vias ir patikuushas un iekritushas siirdi, turpretii vinja draugam kas taa izteicaa taa neskiet.
26.07.2014 21:29 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Jackie, bet kas tur slikts, ja sievietes kļūst par vīriešiem un vīrieši par sievietēm? Uhh, šī tiešām būtu plaša diskusija, es patiesībā arī nevēlos te izklāt palagus, tāpēc īsumā vien teikšu, ka pasaule jau daudzus gadu tūkstošus ir pastāvējusi pēc vienām normām un tas, ka šīs normas tagad mainās un kļūst pilnīgi citādākas manās acīs nav pilnīgi nekas slikts. Kad pāris gadu tūkstošus būs kaut kas cits, tikai pēc tam sabiedrība spēs novērtēt kā ir labāk. Visticamāk nekā nav labāk, vienkārši citādāk. Un, ja mazliet parunājam par primitīvām lietām, tad esmu priecīga, ka dzīvoju mūsdienās, kad varu izvēlēties savu likteni, nevis esmu piekalta mājās vīra zeķu mazgāšanai, bērnu audzināšanai un man nav tiesību piedalīties vēlēšanās. Nu, tas tā. :)
Es vispār ne pret ko neesmu, kamēr tas netiek uzspiests bērniem, un piemēram, mazām meitenēm tiek no bērnības iestāstīts, ka viņas ambīcijas nav nekas salīdzinot ar vīrieša ambīcijām un viņai obligāti esot jāliek ģimeni pirmajā vietā, bet vīrietis var izvēlēties dzīvot kā vēlās.
Ok, tāpat paladziņš sanāca.
26.07.2014 21:32 |

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 15.06.2014
Izskats ir svarīgs :) Negribu nevienu apvainot, bet runāšu tieši :( Tie cilvēki, kuri ir neglīti, savu partneri dabūs tikpat neglītu vai neglītāku, ja vien nepaveiksies, būs grūtāk atrast darbu, neviens ar neglītiem cilvēkiem uzreiz tā negrib draudzēties vai veidot kontaktu, pirmais iespaids daudzās vietās ir svarīgs, nu tas arī būs sabojāts. Bet pozitīvais ir tas, ka reti esmu redzējusi neglītus cilvēkus, tie viduvējie cilvēki nav problēma, jo viņus var uzķūnēt :D
26.07.2014 21:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits