Jackie, bet kas tur slikts, ja sievietes kļūst par vīriešiem un vīrieši par sievietēm? Uhh, šī tiešām būtu plaša diskusija, es patiesībā arī nevēlos te izklāt palagus, tāpēc īsumā vien teikšu, ka pasaule jau daudzus gadu tūkstošus ir pastāvējusi pēc vienām normām un tas, ka šīs normas tagad mainās un kļūst pilnīgi citādākas manās acīs nav pilnīgi nekas slikts. Kad pāris gadu tūkstošus būs kaut kas cits, tikai pēc tam sabiedrība spēs novērtēt kā ir labāk. Visticamāk nekā nav labāk, vienkārši citādāk. Un, ja mazliet parunājam par primitīvām lietām, tad esmu priecīga, ka dzīvoju mūsdienās, kad varu izvēlēties savu likteni, nevis esmu piekalta mājās vīra zeķu mazgāšanai, bērnu audzināšanai un man nav tiesību piedalīties vēlēšanās. Nu, tas tā. :)
Es vispār ne pret ko neesmu, kamēr tas netiek uzspiests bērniem, un piemēram, mazām meitenēm tiek no bērnības iestāstīts, ka viņas ambīcijas nav nekas salīdzinot ar vīrieša ambīcijām un viņai obligāti esot jāliek ģimeni pirmajā vietā, bet vīrietis var izvēlēties dzīvot kā vēlās.
Ok, tāpat paladziņš sanāca.