Izskata pārvērtēšana vai nenovērtēšana mūsdienās.

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Pēc nosaukuma jums liekas, ka autors ir Roberts, bet nebūs. :D Tātad, kā jums šķiet, cik lielu nozīmi ieņem pašlaik izskats sabiedrībā un vai tiešām cilvēki ar kādu defektu ir norakstāmi? Pirms kāda laika šeit ieliku īstās bildes un laiku pa laikam diskusijās, kur paužu savu viedokli, kāda norāda uz manu izskatu utt, tikai kāds sakars sejai ar manu viedokli? :D Uzskatu sevi par simpātisku meiteni un ja kāds domā savādāk, lūdzu!
Tātad, jūsu domas utt.
26.07.2014 19:10 |

Reitings 5346
Gita, neuztver personīgi, tas ir mans uzskats, man pašai ir rēta, dzīvot netraucē, bet labprāt gribētu likvidēt. Nav redzama nevienam, tikai man.
26.07.2014 19:29 |

Reitings 5346
Standarti katram ir savi, man, piemēram,patīk bāli cilvēki, rudmataini a citiem tie liekas fui. :D
26.07.2014 19:30 |

Reitings 70
Reģ: 26.07.2014
Nina

iepazīsties ar Bantes uzbraukošiem komentāriem grūtniecēm, jaunajām mammām un cilvēkiem ar VD, tad noskaidrosi, kāpēc man tāda attieksme. Attieksme rada attieksmi.

Tad novēli cilvēkam jauku dienu un neesi pati tāda.

Bieži dēļ izskata aizkrīt ciet, patīk tas cilvēks fiziski un neko padarīt, nemaz nemani, ka tas cilvēks pēc rakstura ir riebīgs, ļoti daudz mīnusu.

Pašai vairākus gadus atpakaļ tā bij ar vienu vīrieti,beigās sapratu,ka izskats nekādi nekompensē raksturu....
26.07.2014 19:31 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Izskats mūsdienās nozīmē visu. Man patiesībā nepatīk lietot vārdu "mūsdienās", bet šajā ziņā tomēr masu mediji arī ir savu pirkstu pielikuši, visi žurnālu vāki, modes industrija. Par šo varētu nu tiiiik plaši runāt, ir dažādi pētījumi, eksperimenti, blogi par un ap šo visu.
Ak, vai es minēju, ka runāju tikai par sieviešu izskatu? Droši vien nē, bet nu lūk. :) Vīrieša ārējo izskatu nekad neviens nevērtēs, bet sievietēm nepārtraukti tiek norādīts tas ko vajadzētu uzlabot lai tikai izskatītos vēl un vēl labāk, jo kas tad tā par sievieti kas neizskatās perfekti? Viss sākas ar to, ka mazām meitenēm dāvanu komplektos tiek likti klāt lūpu spīdumi un sārtumi un vēl sazin kas. Maziem puikām taču neviens nedāvinās matu želeju, nemaz nerunājot par ko vēl vairāk, tādā veidā norādot, ka viņam asinīs jau jābūt tam, ka kaut kas ar savu seju (un ne tikai) jādara, nevar vienkārši klīst apkārt kā no mātes miesām nācis.
Ai, es aizrāvos. :) Kas attiecas uz diskusijas autores jautājumu, tad uz to te jau ir atbildēts. Kad nav ko teikt tad var pieminēt izskatu, vecumu, jo kas gan vēl paliek tāds ar ko var ātri un iedarbīgi aizskart?
26.07.2014 19:31 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Ar izskatu tikai gaiļi un pāvi konkurē. Un kas no tā sanāca. Nevarīgs radījums. Mātītes slēpjās krūmos bet šo saplosīt tīģeris. Ja skaistuma kurts turpināsies tad tas mainīs cilvēci.
26.07.2014 19:32 |

Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Gita, neuztver personīgi, tas ir mans uzskats, man pašai ir rēta, dzīvot netraucē, bet labprāt gribētu likvidēt. Nav redzama nevienam, tikai man.

Nē, nē. :) es vnk padalos ar pieredzi, ka tā sauktie "defektainie cilvēki" nemaz nav sliktāki par citiem. Man tā rēta ir uz sejas, tumša, liela un labi redzama. Bet redz.. šarms un karma dara savu. Es pat neatceros gadijumu, kad mani kāds būtu skolas gados apbižojis dēļ tā. Jebkurā gadijumā, nejūtos sliktāka kā citas.
26.07.2014 19:35 |

Reitings 5346
Es gan neteiktu, ka izskats nozīmē visu. Ir nozīmīgs, bet ne jau tik ļoti. Svarīgākais ir viss komplekts - raksturs, izskats, attieksme.
26.07.2014 19:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Lou, taisnība, zinu vīrieti, kas šķiet tiecas uz kaut ko vienu, tā no malas šķiet jo visas meitenes savā ziņā līdzīgas. Grūti tā ir.
Ja man pajautā kāds cilvēks fiziski patīk, grūti, nav konkrētu atbilžu, jo darbojas cita skala pēc kā vērtē, bet protams nav maznozīmīgi tas, ka kopj sevi un ģērbjas labi.
Esmu ieķērusies cilvēkā kurš nebūt nav izcils, nekādā ziņā.
26.07.2014 19:36 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Izskats ir loti nozimigs un vienmer tads bijis.
It pasi svarigs izskats ir sievietem. Un visas atrunas par to, ka nobriedusi individi , piemeram, sava potenciala partnera izskatu neverte ir pilnigas mulkibas un attiecigu cilveku mierinajums.

Es pati citus medzu vertet pec izskata, tacu tas nekadi nemaina manu attieksmi pret viniem komunikacijas zina. Pret visiem attiecos vienadi.
26.07.2014 19:38 |

Reitings 9561
Cataleya, tomē gaumes ir atšķirīgas. Es daudz reižu esmu redzējusi jauks, slaids puisis, blakus meitene slikti izskatās. Bet viņš viņu mīl, apčubina. Viņam tāda patīk, un no kaut kādiem perfektiem modeļiem baidās.
26.07.2014 19:41 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Es pati citus medzu vertet pec izskata, tacu tas nekadi nemaina manu attieksmi pret viniem komunikacijas zina. Pret visiem attiecos vienadi.

Intereses pēc, ar kādu vīrieti izvēlētos būt kopā - fantastisku personību, kurš pēc izskata nav skaistulis, drīzāk tāds viduvējs vai tukšpauri, kuram daba dāvājusi satriecošu ārējo izskatu?
Protams, protams, zinot, cik nenormāli svarīga ir nauda - abiem finanses vienādas.

Pašai patiktu, ja tevi vērtētu tikai pēc izskata un cilvēks, kurš patiktu tev, pateiktu, ka esi neglīta un viņam neinteresē tava personība, jo izskats ir primārā vērtība?
26.07.2014 19:43 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Man cilvēka, ar kuru kontaktējos, izskats ir diezgan svarīgs, jā, noteikti ne tik svarīgs kā viegla komunikācija ar otru cilvēku, spēja saprasties, bet arī izskatam tomēr pievēršu nozīmi. Tomēr izskats- tas automātiski nenozīmē, lai otrs cilvēks būtu skaistuma karalis/karaliene, drīzāk ir svarīgi sajust, ka cilvēka iekšējais "es" ir harmonijā ar izskatu, cilvēks labi jūtas savā veidolā, tas cilvēka personībai piešķir vēl pāris + manās acīs.
26.07.2014 19:44 |

Reitings 1761
Gurri, protams, ir tacu visadi gadijumi,nekas nav akmeni kalts. Es vairak runaju par visparigu tendenci. Starp citu, daudziem viriesiem vispar no loti skaistam sievietem ir bail. Ar parastu meiteni ir vieglak- mazak stresa.

Still, 1) Viriesos izskatu ka noteicoso neverteju. Man svarigaks ir seksualais stravojums un viriskiba, nevis sejas panti. Ar tukspauri nebutu nekad, ne pie kadiem nosacijumiem.
2) Mani var vertet un verte jau ari ka vien grib! Es jau sen nedodu ne pliku grasi par citu cilveku viedokliem par sevi. Pieaugusa vecuma ne no viena sev interesejosa viriesa negativus komentarus sanemusi neesmu. Un ja ta gaditos, drosi vien smietos! Man pasapzina ir dzelzaina, jo ta nav atkariga no viriesu viedokliem. :)
26.07.2014 19:55 |

Reitings 9561
Es nejauši pēc facebook atradu meiteni instagram samuliga vai Līga Sama, bija ļoti apaļa meitene, ļoti nesimpātiska, redzot es teiktu nolaidība, tagad vnk wow, ko cilvēks spēj panākt ar sevi. Izskatam ir nozīme!!!

Reitings 2342
Šī diskusija pati par sevi jau provocē negācijas, jo Bante, jāatzīst, nav gaumīga sarkasma pratēja.

Savas fotogrāfijas publicēšana šeit zināmā mērā liecina par vēlmi gūt uzmanību (lasīt atzinību). Ja kādam sit, nav jābrīnās par to, ka pašai kāds padrebina kontaktus, kaut ar asu repliku par izskatu. Kāpēc tieši izskats? Jo pati devi šo pavedienu, publicējot bildi. Loģiski, ka dodot pretēju atgriezenisko saiti kā gaidīji (komplimentus), būs tiešs trāpījums mērķī. Šī diskusija to aplieciena. Paralēli tam, šo tēmu redzu kā izmisīgu mēģinājumu gūt atbalstu - ir vēlme dzirdēt to, cik tās, kas Tevi apvaino ir seklas, riebīgas un garā vājas sievietes. Tiesa, reizēm ir grūti saprast, ka tas, ko redzi duļķainā ezera ūdens atspulgā, ir nekas cits, kā Tu pats.. Skarbi, bet arī bērnu rotaļu laukumā mēdz būt pa stikla lauskai.

Vari, protams, ārdīties un vemt žulti, uz visām, kas Tev nepiekrīt, bet tas lietas būtību nemaina. Pašai vien tajā piespļautajā istabā būs jāsēž... :)

Reitings 5346
Ctn, nekādas diskusijas nevēlos provocēt ar šo diskusiju un šeit sevi pieminēju, jo diskusija radās uz tā pamata, ka vēl senajos cosmo laikos te tika norādīts uz ģīmi utt. Diskusijas doma ir par izskata nozīmi utt. Un nekādu atbalstu man nevajag. :)
26.07.2014 19:59 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Izskatam ir liela nozīme. Personīgi man šī nozīme laikam vienmēr ir bijusi parspīlēta (kompleksi) , tādēļ cenšos pēdējā laikā atslābt šajā ziņā:D
Vispār jau mūsdienās izskats ir arī bizness, bet tā jau ir cita tēma.
Vispār, sievietei ir jabūt skaistai, vai arī jācenšas no tā, kas dots, attīstīt to maksimumu. Un līdz gadiem 30 vajadzētu spēt sasniegt to "maksimumu".
Vīrietim gan nav jābūt skaistam (koptam, ar labām drēbēm, tas gan). Nekad nav patikuši tie "smukulīši", manuprāt, vīrietim, esot tādam, drīzāk pat nav paveicies.
26.07.2014 20:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es cilvekaa veerteeu izskatu,bet man ir taadi "savi punkti",kaapeec piesaista sis cilveeks ,un ne cits!Tas laikam ir kaut kas iipass,kas straavo no sii cilveeka,kaut kaada energija!
Mans viirs nekad nevareetu dziivot kopaa ar sievieti,kura vinam nepatiik vizuaali ,un jaasaka kaa ir -vinam patiik loti slaidas sievietes ,un noteikti izskatiigas,sarmantas!
26.07.2014 20:01 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Jackie, esmu diezgan pārsteigta, ka kāds pilnā nopietnībā tā arī uzskata. Lūdzu paskaidro, kādā sakarā sievietei jābūt skaistai? Kāpēc? Es piedzimu kā sieviete un man tagad kaut kam ir jābūt, jo...? Kāpēc tieši? Man ir kāds jautājis vai es vēlos šo sabiedrības spiedienu vērstu pret sevi? Tas nav uzbrauciens, es patiešām vēlos saprast šādu domu gājienu.
26.07.2014 20:07 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Atklaati sakot, man arii nav izprotams shis fenomens, ka nepatikai pret viedokli pieshuj uzreiz aareejo izskatu. Redzeeju Bantes seju - nu nav kroksis! Tas, ka gaumes dazhaadas - taa var buut, bet visaadi citaadi - vienkaarsha normaala izskata meitene. Kaadam patiks vairaak, kaadam mazaak, bet cik ciniskam ir jaabuut, lai teiktu, ka vinja ir totaalaa negliitene?... Ljoti daudzas shajaa forumaa ne ar ko nav labaakas savaa izskataa, ticiet man!
Jaa, man nepatiik Bantes viedoklis. Prieksh manis paataak agresiivs, paaraak kategorisks un savaa zinjaa ljoti vienpusiigs un aprobezhots. Bet saistiit to ar izskatu? Neredzu nepiecieshamiibu. Ja ir tik liela veeleeshanaas iedzelt, tad var atrast citus veidus...
26.07.2014 20:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits