Par to modi runaajot-viss iet un naak atkal atpakal-katram savs stils...Es nupat paskatiijos 2014 gada rudeni.Man saadi svaarki ir bijusi jau sen atpakal un tagad atkal naak atpakal...
Svārki noteikti nebūtu mana pirmā izvēle veikalā.. Mani kaitina tie rāvējslēdzēji, forma ir ok.
Ja būtu jākombinē, mēģinātu ko tamlīdzīgu - brīvu, krītošu, smalku, lai kompensētu svārku stīvumu un smagnējumu.
Paldies par viedokliem :) vnk aizdomajos ka tada veida svarkus valkaa... Jo pec zaras bildem nekad neko nevar saprast ... Pasutiju citus svarkus pavisam savadakus :D
Tie svārki nav trakākais no '5.klases modes', kas tagad tik ļoti aktuāla.
Visi šitie-
un tamlīdzīgie:)
Tajā pašā Zaras mājaslapā tur ir visādas mazas žaketītes, tvīda, arī ar rāvējslēdzi, maigi rozā piemēram, varbūt es izvēlētos ko tādu. Ja vilksi baltu/melnu blūzi ar volāniem, tad tiešām būs 1. septembris. Ja reiz 'stilā', tad līdz galam, piemēram, minētais crop tops būtu visdrosmīgāk, manuprāt.
Karinjo-Man bija arii saadi liidziigi svaarki Latvijaa-varbuut ne tik kupli,bet loti patika-omiite no Vaacijas atsuutija.Toreiz bija modee arii tie masiivie zaabaki,kurpes pie saada veida piegriezuma dreebeem!
Sis laikam nav tiesi 2014 gads ,bet ir pedeejie gadi...
Mode tiesaam "griezaas uz rinki"-zeel ka vecums nenaak atpakal tas pats:D
Man jaaatvainojaas,ka novirzos no teemas!Gribeeju "uzprisinaat" autori-visu var ,bet jaasaskano pareizi...
Man ļoti, ļoti iepatikās pirmajā lappusē ieliktā bilde ar melno blūzi, taču tāda blūze, šķiet, pat neglābtu šādus svārkus. Pie tādas blūzes skaisti izskatītos melni zīmuļsvārki, bet pie šiem... es patiešām nezinu kas.