Bet kā jūs rodat spēku aiziet no neveiksmīgām attiecībām? Kā jūs izturat tos solījumus? Kā viļaties un kā saņematies?
Tieshi taa - jo vecaaka palieku, jo aatraak saaku saprast lietu sakariibas.
Saaku saprast, ka es tik tieshaam esmu vairaak veerta un saaku saprast, ka man nav jaaziedo sevi kaada viiriesha deelj. Vienkaarshi - ja shis nav gana labs, buus cits - labaaks! Tik vienkaarshi!
Bet kā jūs rodat spēku aiziet no neveiksmīgām attiecībām? Kā jūs izturat tos solījumus? Kā viļaties un kā saņematies?
Kā uzsākat dzīvi pēc sabrukušām attiecībām?Manā gadījumā dzīve bija sabrukusi attiecībās.. pēc tām.. tā atplauka :) Vienīgais, kas sāpēja ir tas - nu kur es biju ātrāk? kāpēc es sevi tik ļoti nemīlēju, pāri darīju?
Un dzīvot tikai ar pārliecību - būs kāds cits, labāks, nu var jau, bet visticamāk tā nekad nenotiks, ja sieviete ir greizsirdīga, scēnu taisītāja, ar vājiem nerviem.Nu es runāju tikai par sevi - neesmu ne greizsirdīga (bez pamata), ne histēriķe, ne man nervi vāji. Es labi apzinos savu vērtību un netaisos nolaisties līdz kājslauķa līmenim. Ja vīrietis nemīl, neciena, un neuzvedas kā vīrietim pieklājas, tad es netaisos izniekot savu dzīvi kaut ko tur lāpot un "mākslīgi turot pie dzīvības". Kālab to darīt vispār? Mīlestības dēļ? Bet attiecībās vajag abpusēju mīlestību, savādāk tā ir parodija par attiecībām... Un, runājot par sevi, man noteikti vajag blakus vīrieti. Es nevaru būt viena ilgstoši un patiesībā, nekad nav arī nācies...
Es nevaru būt viena ilgstoši un patiesībā, nekad nav arī nācies...
Bet kā jūs rodat spēku aiziet no neveiksmīgām attiecībām?
Kā jūs izturat tos solījumus?
Kā viļaties un kā saņematies?
Kā uzsākat dzīvi pēc sabrukušām attiecībām?
Es esmu bijusi viena ilgstoši un tapēc nespēju saprast - no kā tur baidīties? Būt vienai, tam taču ir tik daudz plusu! Var uz randiņiem skraidīt, Erasmusos braukāt, darīt, kas ienak prātā, ne ar vienu nerēķinoties. Aj vispār, tagad man ir uznakusi vēlme pastudēt ārzemēs - a domājat es to varu? Nekā, man ir gan vīrs, gan mazs bērns, nāksies vien tupēt majās un mazgat netīrās zeķes Bet cosmo raud - vai, vai, cik grūti bez veča blakus... Nu nav grūti!