Es nezinu, vai šis atkal ir kāds fake temats, vienkārši priekš jautrības. Bet es atbildēšu - ja tas tomēr būtu bijis nopietni. Vispirms, manuprāt jāatmet emocijas un jāpaskatās uz faktiem. 1.Vai Tev ir kādas kroplības, fiziski, vizuāli defekti? Pārāk tievs vai pārāk resns - neskaitās, jo tas ir labojams. Pārāk neattīstīts muskuļu ziņā - tas arī ir maināms. Paskaties uz daudziem pašpārliecinātiem dziedātājiem vai citādiem māksliniekiem, kuriem ķermenis arī nav apveltīts ar skaistumu klasiskajā izpratnē. To var labot pamazām sākot iet uz sporta zāli un Tu pats neticēsi pārmaiņām. 2. jautājums - daudz svarīģāks - ir par tavu iekšējo nostāju. Ja Tu to nemainīsi - cilvēki no Tevis vairīsies, apsaukās kā šeit forumā, ņirgāsies, jo Tu ļauj darīt ar sevi. Cilvēki varbūt izgāž negatīvo anonīmi un pat nezina, uz kam tās negācijas sūta, bet Tavu pašapziņu tas vēl vairāk ievaino. Šajā sadaļā es Tev ieteiktu paskatīties kādas vīrišķīgas filmas (Patriot, Braveheart). Varbūt izklausās muļķīgi - bet Tev nedaudz jānomaina sava "stāja" - tieši emocionālā, pat ja Tev ar vērtību sistēmu viss kārtībā. Tev jāizstrādā vienkāršs veids, kā sākt mainīt savu morālo stāju. Kad Tu jūti, ka nonāc uz sevis žēlošanas nots, sakod zobus un atkārto pie sevis vārdus "spēks, drosme, patstāvība" kā tādu mantru un Tev ar laiku mainīsies attieksme pašam pret sevi. Tu taču zini, ka jautājums nav par seksu, bet par Tavu pašcieņu - lai Tu vari pašpārliecināti iet cilvēkos un lai Tava pasaule nesašūpotos, ja arī kāda meitene Tev attteiktu. Meitenes tā dara. Arī ar ļoti perspektīviem puišiem.