Ja tā padomā..

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 15.06.2014
Pasaulē nav lielāka ļaunuma par pašu cilvēku. Jūsu domas?
20.07.2014 19:50 |

Reitings 105
Reģ: 12.07.2014
Skubijs Dū mums jau no bērnības ir mācījis, ka lielākie briesmoņi tie paši cilvēki vien ir.
Tā tas ir un būs, nav jēgas par to tik daudz domāt.
20.07.2014 20:55 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Es gan ticu, ka pasaules gala nebūs. Vismaz ne mēs to piedzīvosim, ne sajutīsim.
Un par cilvēkiem es nesūdzos, jo tos, kurus es pazīstu, varu nosaukt par labiem un krietniem. Un arī tie, kas nodara kādu ļaunumu.. bez tiem jau tāpat nevarētu. Pasaulē viss ir iekārtots tā- melns un balts, saule un lietus utt. Tāpat labais un ļaunais. Citādāk jau nenovērtētu tos labos, ja nepastāvētu ļaunie un sliktie. Dažādībai ir jābūt.
20.07.2014 20:58 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Kādu bullshitu dzenat :D
Planētai ne silts ne auksts par mūsu cūcībām vienīgie kas cieš no mūsu piedrazošanas esam mēs un pārējā dzīvā radība :D
Mūsu planēta ir bijusi gan neapdzīvota gan ir bijuši visādi ledus laikmeti un kataklizmas :D Tā ir nedzīva un agrāk vai vēlāk viņa beigs eksistēt :D
20.07.2014 20:58 |

Reitings 1897
Reģ: 29.04.2014
ervins, nu ja, runa jau arī iet par to, ka mēs postām dabu, dzīvniekus un paši sevi. Planēta jau pastāvēs, tik suga izmirs. :D
20.07.2014 21:01 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jackie - bet vai Tu kaut solīti pieliec, lai uzlabotu situāciju?
Par sevi varu teikt - jā, es cenšos.
Lielākajai daļai ir vienalga, toties par sevi es varu galvot.

Nu, lieliski.
Ar to arī katram vajadzētu pietikt-atbildēt par sevi, lieki neanalizējot par citiem.
20.07.2014 21:03 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Nebūtu tagad tādu brīnumu , kā ziemassvētki bez sniega un sniegs jūnija vidū.

domāju, ka agrāk vai vēlāk būtu gan. Zemē pašā un apkārt visumā notiek pārmaiņas un ir visādi savienojumi (dabiski), kas uz Zemes veicina ne tos jaukākos procesus.

Bez cilveka daba, dzivnieki planeta zeltu un plauktu.

dinozauri re izmira, arī bez cilvēka. pārējā fauna un flora arī diezgan cieta. protams, viss jau laika gaitā atjaunojas.

Bet, jā. Cilvēki paši ir radījuši visādus ieročus, cīnās pēc varas utt, kas tikai nes postu. žēl. Nak prātā filma Return to the Blue Lagoon, kur pāris dzīvoja uz vientuļas salas, tik ļoti cerēja tik civilizācijā. Līdz ieradās kuģis. Uz tā bija mantkārīgie; tādi, kas intrigas vērpj; ar ieročiem ; izvirtuļi. Un pāris ar palika uz salas, jo nevēlējās savu harmoniju ar to visu izjaukt.
tomēr, es ticu, ka cilvēkos ir labais un ne visi ir tie ļaunuma iemiesojumi. :)
20.07.2014 21:10 |

Reitings 102
Reģ: 23.06.2014
.. un pasaulē arī nav leilāka labuma kā cilvēks.
Mēs paši izvēlamies, kādu ceļu iet.
Neko jaunu nepateikšu: ja kas nepatīk, be the change you want to see in the world.
Dzīvs brīnišķīga cilvēka piemērs ir visiedvesmojošākais skaistu izmaiņu katalizators. Kāpēc tādam nebūt pašam?)
20.07.2014 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits