Latvieši sākuši biedroties ar NATO, ES. Atļāvuši USA ienākt un kontrolēt teritoriju, kura atrodās pārsimts km no Maskavas, Krievijas pierobežā. Mazie agresori ;) Nekas vairāk.. Lētās maukas!
Ko jūs saņemat pretī??? - īslaicīgas garantijas, minimālos ES maksājumus, iznīcinātu ražošanu. Praktiski pazaudēta neatkarība, sava armija, ražošana, darbaspēks, cilvēki. Izpārdoti resursi un zeme.
No jums izsūc pilnīgi visu :) Variet staigāt smaidīgi ar 500e mēnesī, netīru muti, pazaudētā valstī. Kur 50% ir cittautiešu. Un saukt sevi par saimniekiem.. :D
Pat ja situācija ir cita, un jums ir viss! Jums tomēr nav savas valsts un drošības, vienīgais ko jūs varēsiet, tas būs aizmukt!
Jūs ļaujat sevi, savus bērnus pakļaut riskam. Visa tauta, latvieši. Atbalstot politiku, kura ir atklāti vērsta pret austrumiem , tajā pašā laikā atbalstot genocīdu Rietumu pasaulē. Jūs variet dārgi samaksāt.
Ko tas izmaksās?
Tad jau redzēs! Bet NATO un ES karogs latvijā ilgi neplīvos!
Brīva latvija ar naciķu domāšanu nesanāks. Agresija pret Krieviju, kreivvalodīgajiem var beigties tikai ar ko līdzīgu kā Ukrainā.
Būvēt neatkarīgu valsti, sadarbojoties ar Austrumiem, izvērtējot mūsu lokācijas priekšrocības, tās nav mazā naciķa intereses. Labāk ticēs tam, ka USA pabaros ar naftu, gāzi, armiju, naudu un sazin ko vēl. Sargās lv valodu un zemi :D Tām ir jābūt lv interesēm, ne citu. bet tas tā nav :D
Nredzu baigi labos variantus. Nekādu spožo nākotni.
Ledus sakustējies! Brīvības cīņas vēl priekšā!