Neatceries, cik tas viss maksāja? Kaut apmēram?
Skatos, tev ir pilnīgi cita fakultāte. Līdz ar to mans nosauktais cipars tev galīgi neatbildīs. Ķīmiķiem gan jau pietiks grāmatas, jūsu nav tik daudz. Pie kam Ķīm.fak. arī atrodas mācību grāmatu bibliotēka.
Ceru, ka pietiks, negribas neko vēl pašai pirkt, man ar grāmatu pirkšanu nekad neveicas un vienmēr nopērku to, ko nevajag
Pāris ieteikumi:
1) Neskrien pirkt grāmatu jau pirmajā dienā, kad pasniedzējs pasaka - šito grāmatu bibliotēkā nav, jums viņas jāpērk. Mēnesi vismaz tu vari iztikt bez grāmatas. Galu galā, varbūt tomēr kādu eksemplāru dabūsi bibliotēkā, jo kāds būs nopircis un nebūs ņēmis no biblenes.
2) Piesakies RTU domubiedros draugiem.lv portālā. Un apvaicājies tur, vai kāds nepārdod.
3) Bez daudzām grāmatām, ko pasniedzēji saka, ka vajag, vispār var iztikt.
Lai veicas mācībās!
Māsīca slauka aukstus sviedrus studējot Ķīm.fak. Bet es tevi nebiedēju, nemaz!
Pieteikšanās laiki:
AS SEB bankas studiju un/vai studējošā kredītiem ar valsts vārdā sniegtu galvojumu 2014./2015. studiju gada 1. semestrī – no 11. augusta līdz 16. oktobrim.
Elizabete kura studiju programma tev ir?
Man arī bija tikai jāparaksta līgums un viss, tā kā viss ir kārtībā (arī iestājos RTU MLĶF). Teica, ka par kojām un visām citām lietā vēlāk varēs atrast info Ortusā.
Es arī ķīmijas tehnoloģijā
Paroli tu vari dabūt jau tagad (vismaz es dabūju). Ieej RTU mājaslapā un tur augšējā stūrī piespied uz ORTUS un tad iegūt vai atjaunot paroli