Sveikas! Pamanīju, ka iet uz beigām Jāņa Rozes dāvanu kartes termiņš, tāpēc vajadzētu iegādāties kādu grāmatu, bet īsti nav nekas ko ļoti gribētu. Varbūt varat ieteikt kādu gr
amatu, ko pēdējā laikā esat nopirkušas? :)
Vējiem līdzi, Jelgava 94, daudzas sajūsminās par 50 Greja nokrāsām un Mūsu zvaigžņu vainu.. Es, kā klasikas piekritēja, pirktu Blaumani un Šekspīru, laikam esmu vecmodīga. :D
Pēdējā, ko es nopirku, bija ''Winter's tale''. Nezinu, vai laba. Vēl neesmu lasījusi :D Bet citi saka, ka laba un tur storijs neesot tikai par to lovi, kas bija filmā.
Citādi manā grāmatu plauktā šobrīd ir nonākuši varāki krimiķi. Pirms tam - Lisas Sī grāmatas ''Šanhajas meitenes'' un ''Džojas sapņi''. Man ļoti patika - interesantas.
Es pati laikam pirktu kādu pavārgrāmatu. Tagad iznākušas daudzas ''garšīgas'' un interesantas :)
Libra, tā grāmata laba? Man šogad ir pavārgrāmatu atkarība, bet nezinu vai šo arī gribu. :)
Heartkiller, Džeimijs Olivers ir viens no maniem top pavāriem, līdz ar to, vērtējums var nebūt objektīvs :D Viņš gatavo galvenokārt Vidusjūras virtuves ēdienus, ja tie garšo, tad patiks arī viņa grāmata. Sestdienās un svētdienās, man šķiet, ka pa Fox kanālu rāda viņa 15 minūšu gatavošanas šovu, var uzmest aci, kādas receptes ir viņa lauciņš.
Konkrēti grāmatu neieteikšu, bet es labāk pirktu tādu, kuru nevis izlasīšu un atstāšu grāmatu plauktā, bet tādu, kuru tiešām izmantošu. Kā jau meitenes saka- pavārgrāmatu, ja interesē dārzniecība, tad kaut ko tādu u.c.
Jabūtu dāvanu karte, tad drošvien nespētu vien izvēlēties, kuru grāmatu ņemt. :D
Vai jau izpētīji veikala piedāvājumu klātienē?
Jelgava 94 un vēl viena grāmata par Jelgavu - abas gribētu. Tad tāda ''Street cat named Bob'' (vai kaut kā tā) - viegla un ātri izlasāma grāmata, ko saulītē guļot pašķirstīt.
Tad vēl daudz klasikas grāmatas, kas uz vietas. Tās pašas pavārgrāmatas. Kaut kāda šūšanas grāmata un vēl, un vēl, un vēl. :D
Ja nevari sev izdomāt, kuru, kādu grāmatu, tad padomā, varbūt vari paņemt kādam citam un uzdāvināt, zinot, kuram būtu par to prieks vai ilgi kārots lolojums utt. Būs gan sevi apmierinājusi, gan citu, abiem būs labi :)