Drauga draugs

Reitings 30
Reģ: 17.02.2014
Sveikas meitenes! Īsti nesaprotu vai ir pamats dusmoties šādā situācijā. Manam draugam ir labākais draugs. Kurš īsti nepatīk man. Patiesībā mūsu abiem paziņām, viņš liekas dīvains. Draugs ir teicis, ka viņš ir kautrīgs jau kopš bērnības tāpēc sabiedrībā viņš ir kluss. Bet visām manām draudzenēm kā manjaks (agrāk arī man) uzmācas caur visiem interneta portāliem. Visas viņam patīk, jau pēc 2 sms viņš vēlas būt kopā un tt. Takā īsti riktīgs nav. Bet draugs apgalvo, ka viņš ar viņu ir normāls, smieklīgs un var labi ar viņu atpūsties. Nesaku, ka tā nav, bet mani kaitina, ja viņam pazvana viņš, tad mans draugs nedomādams aizbrauc pie viņa. Šodien arī. Bijām no rīta sarunājuši, ka dosimies pie ezera, uzcepsim kādu desu un pavadīsim laiku kopā, jo abiem ir darbs. Man iekrīt sestdienas strādāt, tāpēc domājām pēc mana darba braukt. Pienāk četri, kad brauksim, man zvana telefons un viņš pasaka, ka brauks atkal pie sava drauga. Darbs nav tālu no viņa mājas, tāpēc sarunāju, ka aiziešu līdz viņam. Aizeju un kad saku: tu man apsolīji, ka dosimies atpūties. Bet pretī ir tikai smaidīšana un pielīšana. Un tikko draugs piebrauca pie mājas tā arī aiznesās. Ātri uz pieres atstādams buču. Es dusmojos vietā vai nevietā? Tā ir bieži. Nav pirmā reize, ka sarunājam foršus plānus un jau pēc dažām stundām, viņš jau par visu ir aizmirsis un aizbrauc! Īsti nezinu ko vēlos no jums. Laikam jau pačīkstēt :)
19.07.2014 21:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Viņš nav piedāvājis tev doties līdzi? Šajā gadījumā es piekristu, ka tiek izjaukti mūsu kopīgie plāni tikai tad, ja mēs pie tā drauga dodamies kopā.
Ja mans vīrs arī tad, kad bija tikai draugs, izjauktu mūsu brīvdienu plānus tikai tādēļ, ka gribot atpūsties, tad es apvainotos, jo vai tad tas nebija tas, ko jūs vēlējāties?
Man tomēr kkur zemapziņā pavīd doma, ka varbūt jums ir iegājusies tāda ka rutīna, ka viņš bēg no tevis brīvdienās? Jums varbūt nevajag tikties katru dienu. Tad arī viņam būs lielāka vēlme tevi satikt brīvdienās. Ja jūs tiekaties katru dienu, viņam droši vien neatliek laika tikties ar savu draugu. Tāpēc arī varbūt uzreiz skrien..Dīvaina liekas tā kopdzīve trijatā. Šķiet, ka tavs draugs vēl nav apsvēris ideju vai baidās nopietni dzīvot kopā. Viņam vēl šķiet vilinošāki draugi un brīvība.
Tu esi jautājusi,kāpēc viņš tā dara? Es noteikti apvainotos par šādu te gājienu, bet nākotnē ieplānotu darbdienu vakarus vai dienas savādāk pavadīt. Mēs kādreiz, kad vēl nedzīvojām kopā, tikāmies tikai reāli nedēļas nogalēs un dažreiz tikai darbdienās. Un pat to laiku nenormāli sailgojāmies. Tas arī bija tas foršākais randiņu periodā. Un mēs katrs varējām darīt savas lietas, satikties ar saviem draugiem, sportot un viens pēc otra noilgoties.
Varbūt tavam draugam tā īsti negāja pie sirds tavu desiņu cepšana? Varbūt nākošreiz piedāvā, ko vinš grib darīt ar tevi divatā? Piedāvā kādu reizi to viņa draugu kkur paņemt līdzi, bet tur paķert kādu draudzeni..
21.07.2014 17:46 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Man arī nesimpatizē mana drauga labākais draugs (tam ir savi iemesli), es to savam vīrietim esmu pateikusi (minējusi arī iemeslus). Viņš mani uzklausīja un respektē manu viedokli.. Vismaz tagad katru reizi padomā, pirms ko spontāni ko dara (atceļ mūsu plānus drauga dēļ utt).

Izrunājies ar viņu, iespējams, ka kkas mainīsies, ja nē, nu, tad samierinies, ka tā tas būs vnm..
21.07.2014 18:02 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tas, ka man nepatīk varbūt kāds mans vīra draugs, ir tikai un vienīgi manas pašas problēmas, ja vien viņš nerada mums kādas problēmas un neplivinās no rīta līdz vakaram man gar degunu. Es negribētu, ka mans vīrs tagad sāktu kritizēt manas draudzenes.
Mūsu abu plānus mēs neesam atcēluši bez nopietna iemesla (saslimšana u.tml.). Ja kādam ir kāda dzimene, to taču zina savlaicīgi, un tiekam aicināti mēs abi. Es nesamierinātos, ka regulāri tiktu atcelti mūsu plāni. Bet parasti tos plānus izkal tu pati un pasaki draugam vai viņš izdomā, ko jūs darīsiet? Varbūt tie jūsu plāni nav jūsu plāni, bet tikai tavi plāni? Pēc šāda gājiena es noteikti nepiedāvātu pirmā satikties. cik saprotu, tā jau ir bijis vairākas reizes..
21.07.2014 18:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits