Sodien beztema mana :D
kurs sava atvalinajuma ir piecelies 5os-yes yes yes-es :D
(Zakji, nesausminies parak :D)
bet ir tik forsi tagad dzert agruma kafiju ieritinajusai sega uz balkona un pardomat, ko pasakt :)
sodien pecpusdiena jurai veltita, jo vakar biju tiesi karstaja saule, sodien drusku saarta, tapec pec 14iem jura bus tiesi laika, un tad VAR iesauloties.
Vakara plana ar draugiem pasportot Garciema pie juras un iedzert Kaijaas ko atspirdzinosu, ceru,ka Kaijas vel strada..
Mari vnk liekas divaini,ka 2 gadus domaa par to,kas bus pec 10 gadiem un nespej nevienam to izstastit :D un atklashu noslepumu-idealu figuru nav :D :D :D
O jā, lieliski zinu, tāpēc es savu jaunības dieneni likvidēju, jo ja manējā bija vienkārša klade, kuru atvērt un izlasīt, bet draudzenes ar slēdzeni, pie kuras es tāpat tiku klāt un mācēju atvērt un izlasīt, viņai nezinot, tad sapratu,ka ni ni ni, nekādus ierakstus, viss tikai paurī.
Man tāda kā pusdienene ir datorā. Iebāzta mapē pie mācībām. Tā kā datoru lietoju tikai es tad īpaši neuztraucos.
"Ģeniāla" doma mani piemeklēja. Pie tā ka nedzīvoju savu iedomāto ideālo dzīvi ir vainīga tikai un vienīgi es.Tā ir mana vaina un neviena cita. Un jo ilgāk neko nedarīšu..jo sliktāk :D
Mari, varu derēt ka Tu uzbur drāmu tur kur tās nav.
Nu kā to ņem... Viņi ļoti labi pieņem mani ģimenē- vienmēr gaida, ir jauki un mīļi!!!! Bet vienlaicigi cenšas kontrolēt mūsu (manu un vīra) ģimenes budžetu. Cenšas sev kaut ko ieraut no mūsu ienākumiem! Bez liekām ceremonijām pajautā cik es pelnu, cik pelna mani vecāki, par kādu naudu mana māsa uztur bērnu u.t.t. Un viņu domu gājiens ir loti jocīgs- mēs nopirkām dzīvokli, no kā viņi izdarīja secinājumu, ka mums ir daaaaudz naudas!!! Lai gan patiesībā- iztērējām visus savus iekrājumus un bijām sausajā:D Un man riebjas tā līšana mūsu makā!!!! Man tas nav pieņemami, manā (manu vecāku) ģimenē tā nav pieņemts!!!
Draugs aizbrauca uz ārzemēm darba darīšanas, es atkal viena. Nu, cik nu viena, ar kaķenīti :D tagad gaidu, kad viņa piecelies, lai varu saklāt gultu. :D
Ā, un vēl- nepaspēj pārkāpt pār slieksni, kā jau vīra tēvs pajautā- ko tu man atvedi??? :D Un kad eju uz ārā, parasti pajautā, vai es neiešu uz veikalu- lai nopērku viņam kādu bonbindziņu:D