Lasīju ziņās, ka kaut kādas žurnālistes jau bija aizgājušas no darba, jo nespēja ievērot to nenormālo cenzūru - Ukraina vienmēr vainīga, Putins balts un pūkains.
Lidmašīnas nogāšanās vietu kontrolē Ukrainas austrumos esošās krievu algotņu un vietējo separātistu bruņotās bandas, kas, neskatoties uz arvien skaļākajām starptautiskās sabiedrības prasībām, veikt tūlītēju neatkarīgu izmeklēšanu, kavē starptautisko novērotāju netraucētu piekļuvi notikuma vietai.
Krievija mūs 50 gadus baroja ar meliem. Brīnumi nenotiek. Tā tauta ir Brīnums, kura seko gan Staļinam, gan Ļeņinam, gan Putinam!
bet kurš tad cits ir vainīgs? Krievi taču iegāja Ukrainā, un sākās karš.tieshám viss sákás tá? tieshám? vai ukrainji pashi nesáka nemierus? vai ukrainji atdeva parádus par gázi? ja krievi gribétu karot, no ukrainas vairs nekas nebútu palicis pári. es nesaku, ka krievija ir laba, man nav nekádu simpátiju pret vinjiem, vnk ir naivi vainot visás nelaimés krievus. paskataties arí citu valstu zinjas (vácijas, gb, utt)- krievijas un ukrainas zinjas ir pilnígi pretéjas, bet visi jau tic nabaga ukrainai, kura darís visu lai ielístu amerikai viená vietá... tur necik nav saprotams, kursh ir vainígs, neviena puse nav balta un púkaina, visvairák ar asiním notraipít rokas míl amerika, gan jau arí tá savu pirkstu pielika/pieliks.
Putinieši var iet un runāt pie Ru, nevis te. Jūsu murgos tapat te neviens neklausīsies
Krieviju un Putinu, ir zombiji?Tie kas idealizē Putinu ir zombiji. Es labi atcereos pirmo un otro Čecenijas karu. Ko krievi gaja ukrainā?