nu tak, visiem jau neizsekosi. es vienreiz pastaigaajos pa lielo maksimu, ilgi iepirku visu ko, pa to laiku paspeeju izdzert puskolas pudeli kuru vnk samainiju pret jaunu un pustuksho noliku plauktaa.
Neiet runa par kasierēm, bet tur vienmēr ir cilvēku pilns! Kā var kaut ko nozagt kad visur apkārt staigā cilvēki un lūr viens uz otru? Pie tam vēl ir kameras, un apsargi kuriem maksā, lai viņi vērotu notiekošo.Tajas pasas Maxima ir pielaikosanas kabines. Sanes tur visu, pielaiko it ka kreklu un iztukso citus iepakojumus.
kuru vnk samainiju pret jaunu un pustuksho noliku plauktaa.Zini kaa sauc taadas kaa tu? Par zagleem.
stiprais dzimums laikam problēmas ar naudu, ka jādara kaut kāda tik debīla darbība.Drīzak ar galvu. Ja nav naudas, lai saak ar interneta atslegsanu :D
man tagad laikam jāsaka ka ,,Mēness aptieka'' arī ir briesmīga nopirku sen atpakaļ Marine grūtniecības testu, un tur kur tam jābūt iekšā - tai follija maisiņā, atradās tukšums laikam kāda izņēmusi, un pēc tam aizlipinājusi ciet
Esmu rīkojusies līdzīgi, ka stiprais_dzimums , bet es te nestāstīšu visas pārāk pareizas ....VAri tieshaam nestastit. Te jau visas tapat zina par tavu zemo intelekta limeni.
es saprotu, ka var nepamanīt ka krāsas paciņā trūkst balzams, jo viņš neko diži nesver. Bet nepamanīt, ka paņem tukšu kasti? Whaaat?Vaska streemeles tachu neko nesver,to mieriigi var nepamaniit.
Esmu rīkojusies līdzīgi, ka stiprais_dzimums , bet es te nestāstīšu visas pārāk pareizas
aa, juus visas taadas sveetas govis, ka shausmas
varu sadereet, ka es esmu pieklaajiigaaka nekaa daudzas sheit. tikai citaam bail teikt, ko vinas dara