Problēma,kuru nezinu,kā risināt.

Reitings 171
Reģ: 17.07.2014
Sveikas,meitenes.:)Esmu nonākusi,manuprāt,neapskaužamā situācijā,kurai pagaidām nevaru atrast/izdomāt risinājumu.
Esmu jau ilgu laiku kopā ar savu mīļumu,viss ir labi,gatavojamies skaistam notikumam..
Problēmas ir ar viņa vecākiem,konkrēti mammu.
Kopā nedzīvojam,bet tiekamies bieži,jo dzīvojam netālu.It īpaši tagad ir biežākas tikšanās,sakarā ar kāzām.
Gadu starpība man un viņa mammi ir liela,tas jau saprotams.Līdz ar to arī dzīves uzskati un uzskati par to,kā un kam jābūt kāzās,ir atšķirīgi,tas taču ir pašsaprotami.Es pieņemu to,ka viņa mums kaut ko iesaka,palīdz,tas ir tikai normāli,bet viņa atkal grib kontrolēt katru kāzu poziciju. Sākumā es neko neteicu,mēģināju laist visu gar ausīm,bet arī es esmu cilvēks,man ir kaut kāds pacietības limits un varbūt kaut kāda mēra egoisms (?),jo tomēr savas kāzas gribu tādas,kā gribu es un mans līgavainis.Tad nu sanācā,ka vienu reizi,pēc tā kā viņa kārtējo reizi kaut ko bija sadomājusi attiecībā uz kāzām,es pateicu,ka nē,es tā negribu,tā nebūs.Piebildīšu,ka rupja es nekad neatļaujos būt attiecībā uz līgavaiņa vecākiem.No tā mirkļa viss sākās.Viņa mamma izsaka netaktiskas piezīmes par mani,manu ģimeni,pilnīgi man acīs.Man tas ir nepatīkami un sāpīgi,es to ļoti pārdzīvoju,bet līgavainis nejaucas iekšā..Savukārt es nezinu,kā šo situāciju risināt,jo iepriekšējās drauga attiecības izbeidzās,jo iepriekšējā meitene nevarēja sadzīvot ar viņa mammu,draugam tas sāpēja,ka divi turvi cilvēki nevar saprasties, un man bailes,ka,ja es sākšu spuroties vai runāt kaut ko pretī,draugam būs atkal sāpīgi un nepatīkami,vēl nedod Dievs viņa noskaņos draugu pret mani,kas to lai zina.Tomēr arī pārdzīvot par katru viņas frāzi es negribu,jo tomēr tuvojas kāzas un man ir tik daudz par ko domāt..Esmu emocināla uz tādām lietām,visu ņemu pie sirds un pēc tam ilgi pārdomāju un pārdzīvoju..
17.07.2014 13:51 |

Reitings 171
57days,kāzas jau ir pēc 2 nedēļām..par vēlu..
17.07.2014 14:40 |

Reitings 171
Diemžēl, bet jāsaka, tā mēdz bieži gadīties

Es par to pašu..Un es tiešām no tā ļoti baidos.Pietam,mēs uzreiz pēc kāzām plānojam mazo un kas sāksies tad??Diezvai es spēšu kaut kā ierobežot mazā apciemošanu,būs vien jāklausās,ka visu daru ne tā,kā darīja viņa,kad viņai bija bērni.
17.07.2014 14:42 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
ir tās teiciens, par vēlu kad esi miris :)
17.07.2014 14:42 |

Reitings 171
DIO,un kā tu iedomājies,ka es tagad 60 cilvēkiem paskaidrošu to visu? :D Tas jau būs smieklīgi..
17.07.2014 14:44 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Lapsenīte, izrunājies ar līgavaini un pasaki viņam, ka neiejaukšanos no viņa puses vairs necietīsi! Šī nav situācija, kad tev jācīnās vienai pašai pret viņa mammu, tas nav normāli. Viņam jāizskaidro mammai, ka viņš ar tevi ir laimīgs, pat ja spogulis ir netīrs un pat ja tu visu dari nepareizi :)
17.07.2014 14:45 |

Reitings 171
Es sēžu darbā un man gribas raudāt,ka pirms manas laimīgās dienas šitā ir jāstreso..bāc,meitenes!!
17.07.2014 14:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Taču visvairāk autores situācijā mani uztrauktu līgavaiņa attieksme, kas noskatās uz situāciju un nebilst ne vārda.
++++
17.07.2014 14:47 |

Reitings 4703
Tev tā NAV ir jārīkojas.
Bet pie situācijas par kuru nākotni neesmu pārliecināta un īpaši izvēli pieliktu punktu arī ceremonijas laikā. Man vairāk būtu žēl sevis, pārējie saprastu un ja nesaprastu, tad tie nav pareizie cilvēki manā dzīvē.
17.07.2014 14:49 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ak vai .. ja es būtu Tavā vietā, Dievs stāv klāt tai "mammītei" .. Es viņu kārtīgi izlamātu no panskām (un ne rupji, bet intelektuāli) un pie reizes arī viņas dēlu .. Kas viņš akls vai? Neredz, ka māte šauj pār strīpu? Ja grib autiņbiksītēs dzīvot visu dzīvi - lai! Vīramāti jānoliek pie vietas! Bet to vajadzētu izdarīt viņas dēlam.
Tevi klaji nerespektē .. un nerespektēs arī nākotnē, kamēr neizcīnīsi savu vietu zem saules viņas acīs. Ja esi gatava samierināties arī nākotnē ar tādu situāciju - precies .. ja nē, nokārto to tagad, jo vēlāk var būt daudz sāpīgāk un sliktāk.
Mans ieteikums būtu mainīt dzīves vietu tik tālu, lai vīramātes apciemojums nākotnē būtu ne biežāks kā reizi gadā, ja tomēr apprecies ..
17.07.2014 14:50 |

Reitings 4703
Asaras slauki nost, tās Tev nelīzēs. Skaidrs prāts vajadzīgs, nespēlējies ar savu laiku, esi gudra ;)
17.07.2014 14:51 |

Reitings 794
Reģ: 14.03.2014
Man jau liekas, ka viņa mammai vienkārši patīk visu kontrolēt un tagad ,kad saprata, ka ar tevi tas neies cauri sāka tevi apvainot, un tā kā tavs topošais vīrs ir gļēvs, jo savai mammai neko nevar pateikt, tad nemaz nedomā, ka viņa tev piekāpsies tik līdz tu viņai vīnu un puķes uzdāvināsi. Manuprāt, galvenā loma šajā situācijā ir tavam draugam un ja jūs visi 3 apsēstos pie galda ,un viņš kopā ar tevi izskaidrotu viņai visu kas jums nepatīk ,tad pazustu vēlme tevi aizvainot, jo viņa saprastu, ka dēļ tā var ciest viņas attiecības ar dēlu. :)
17.07.2014 14:54 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Noliec to veco kazu pie vietas, ne tu pirmā, ne pēdējā, kurai vīrene ir tērēta.

Neesmu precējusies, bet mana dzīvesbiedra māte arī kaut ko sprēgāja, kāpēc mani esot jāuztur, kāpēc nevar viņai naudu dot un par māju viņas maksāt. Kad viņš atbildēja, ka colombiana taču arī strādāju, viņa pateica, ka es tāpat neko nenopelnu, tikai uz kakla dzīvoju. Kāda viņai ir strapība kā viņas 30gadīgais dēls dzīvo un kur iegulda savu naudu...

Rezultātā, draugs ar savu māti nerunāja gadu, tagad runā, bet ļoti minimāli. Viņš vienmēr ir bijis manā pusē un to es ļoti novērtēju. :) Žēl, ka tavs draugs nevar pateikt ko skarbāku.
17.07.2014 14:58 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Kas tie par ieteikumiem atcelt kāzas, kad atlikušas 2 nedēļas? Jūs vispār stādieties priekšā, kādi tie ir zaudējumi? Un parādīt savu vājumu, un padoties vīramātes priekšā jau nu nav īpaši gudri. Tieši pretēji, ir jānostāda sevi tā, lai mātei nekad vairs nebūtu vēlmes atkārtot savus gājienus.
17.07.2014 14:58 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
A piemēram ko darīt - ja es gribu izdabāt savai vīramātei , pielīst ,bet vienalga esmu sliktā? Esam ar viņas dēlu precējušies....

bet nu raksturs neciešams ...

iebāž man acīs visu slikto , ko mana ,kad ciemos , a pati ideāla ne ?
17.07.2014 15:00 |

Reitings 4703
kampanella,
nekādā gadījumā ieteikums atcelt kāzas, ne no manas puses. Drīzāk mana attieksme, ja šādā situācijā atrastos. Un pat ļoti stādos priekšā, ko nozīmē atcelt kāzas. Esmu divas reizes atcēlusi, nokļūstot bēgošās līgavas statusā ;)
17.07.2014 15:03 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Es jau ka lupata kazas neatceltu. Ja milu apprecetos un tad tai sievietei paraditu raksturu.
17.07.2014 15:04 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es būtu pārsteigta, ka draugam ir vienalga. Piemēram, mums dažiem drauga radiem un brīžiem arī viņa mātei, ir tendence bāzties tur, kur viņiem neviens nav prasījis. Taču, es uzskatu, ka ar viņiem ir jātiek galā draugam, nevis man jāiet ķešāties ar viņa radiem. Un viņš to arī dara. Viņš ir tas, kurš tiek ar viņiem galā un norāda, kur ir viņu deguniem vieta(respektīvi, ka tā nav mūsu darīšanās).
Katrā ziņā, es šajā situācijā gaidītu rīcību no viņa. Kas attiecas uz kāzām - veidotu tādas, kā mēs vēlamies un ja kādam ir ar to problēma, tad tā ir viņa problēma, ne mūsu. Man liekas, ka ir taču reizes, kad vajag stingri pieturēties pie sava.
17.07.2014 15:10 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Tām, kuras iesaka demonstrēt topošajai vīramātei savu raksturu, ieteiktu apsvērt šādu scenāriju: vīramāte izvirza dēlam ultimātu izvēlēties starp viņu un diskusijas autori, bet dēls, saprotams, izvēlas savu māti, un kāzas tiek atceltas. Nav pirmais gadījums.
17.07.2014 15:19 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
vīramāte izvirza dēlam ultimātu izvēlēties starp viņu un diskusijas autori, bet dēls, saprotams, izvēlas savu māti, un kāzas tiek atceltas.

Nekā saprotama tur nav, ja godīgi, nemaz nerunājot par to, cik muļķīgi ir uzstādīt ultimātus.
17.07.2014 15:22 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Tām, kuras iesaka demonstrēt topošajai vīramātei savu raksturu, ieteiktu apsvērt šādu scenāriju: vīramāte izvirza dēlam ultimātu izvēlēties starp viņu un diskusijas autori, bet dēls, saprotams, izvēlas savu māti, un kāzas tiek atceltas. Nav pirmais gadījums.

Nu, bet ļoti labi, ja notiktu šāds gadījums. Vismaz būtu iespējams ieraudzīt sava topošā vīriņa īsto seju un pasūtīt tādu kretīnu pie velna un vēl pateikt paldies Dievam, ka nesanāca apprecēt!!!
17.07.2014 15:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits