Ir tā, pirms apmēram mēneša vienā pasākumā iepazinos ar baaaigo foršo čali. Viss baigi labi, bet man jau no paša sākuma bija aizdomas, ka viņš ir tā saucamais babņiks, kaut laika gaitā ir pierādījies, ka nav viss. Tomēr, es nevaru saprast, ko īsti viņš grib no manis. Mums ir bijušas tādas sarunās kā - tu esi riktīga forša, jā tu arī, čilojam, viss baigi forši utt :D Ar domu, ka vienkārši izklaidējamies, bet baigi neiespringstam. Problēma ir tāda, ka es nevaru saprast, kā man uz viņu skatīties, kā uz nopietnu attiecību kandidātu vai nē? Vēl jāpiemin, ka pa šo laiku viņš ne reizes nav tā īsti man uzmācies, tikai mīļojas, bučo rokas utt. Ir bijis tā, ka aicinu viņu kaut kur, viņš pasaka, ka viņam cita ballīte, bet beigās, kad aizeju uz savu pasākumu viņš tur jau priekšā.
Un vēl viņš ir teicis, ka viņam vienalga, ko es daru, kad viņš nav klāt, bet viņa k;ātbūtn;e es nedrīkstot ņemties ar citiem, jo viņš greizsirdīgs. es nesaprotu, ko viņš īsti grib, kādas attiecības ar mani :D ? Varbūt, kādai ir bijis tā?