Sveikas!
Pa dienu sarunāju ar kādu čali tikties vakarā. Viņš teica, ka došot ziņu, jo viņam visādas darīšanas.
Nezinu līdz cikiem viņam skaitās vakars :D Ziņu vēl nav devis .. Kā jums šķiet, man uzrakstīt vai gaidīt, kad viņš iedomāsies uzrakstīt? :D Apnicis jau gaidīt!
Tas viss atkarīgs no situācijas. Piemēram, man vakar nelikās, ka bučoties būtu nepieciešams, jo tapat bija labi. :D Ja reiz čalis vēl gribēs tikties, tad jau par bučošanos nespēšu beigt domāt :D
Law neruna mulkibas tu, ja meicha uzraksta pirma, tad puisis jau sapratis, vinja vinjam gulta. vai tu doma uzrakstit cik smukas zvaigznes. wow ,. tadi sudi dzekus neintereseeeee!!!
Man ar manu draugu pirmais randiņš bija pus2 naktī.. Un pirmās dienas tikāmies tikai pa vakariem, kuri ievilkās līdz 5 vai 7 no rīta.. Nevarējām atrauties viens no otra.. Tad bija zvaigņu lietus, pilnmēness laiks.. Bijām uz tilta un dejojām.. Tie bija foršākie randiņi, kādi man bijuši.. Naktīs ir romantika.
Pirmās reizes ar bijušo arī tikāmies vēlu vakarā. Jāatzīst, ka tie bija labākie randiņi, kādi man bijuši, tādēļ piekrītu Šokolāde, naktīs ir romantika. (!)
beidzat, nu BEIDZAT visas dirst,. jus zinat ka esat vienkarshi galamerki,kuros iebazt izvilkt papriecaties...nesakat pec tam te disakusujas,cik jums smagi, ka jus izmanto, taadi lopi isteniba, kur palika ta zvaigznotaa nakts utt t :D muljkes!!!