Lūk, tādēļ man nepatīk sievietes-draudzenes. Viņas no zila gaisa uztaisīs problēmu, kur tās nav. Un, ja tas būs nepieciešams izdomās veselu pasaku, lai pierādītu savu greizo patiesību. Šoreiz konkrētak par Klarlack komentāru runāju.
Ir darba diena. Nevienai nekad nav sakrituši darbi kā sniegs uz galvas, kad agrāk par desmitiem netiek no darba vietas prom? Pieņemsim, ka puisis vēl pa ceļam sarūpējis ziedus un ceļš no punkta A uz punktu B ir 30 minūtes Ja darbu beidz 22.oo, no tā izbrauc 22.30 - tad 23.oo ir adekvāts laiks, kad ziņot par sevi.
Otrs, meitene (kā sapratu) iepriekšējā reizē jau tika atteikusi. Atteikt divas reizes pēc kārtas, tur tiešām nekas nesanāks.
Trešais, jā - jā, puisim noteikti ir laiks visu dienu skraidīt pa randiņiem un meklēt kaut kādus X un Y, un G, un W. Autore man šķiet sakaraīga meitene pēc iepriekš redzētajiem komentāriem. Ļoti šaubos, ka viņa tiktos ar bezdarbnieku, kurš viņu uz randiņu vedīs ar tramvajau uz hesīti.
Visbeidzot - no darba dienu vakaru randiņiem neviens neko negaida. Ne aicinātājs, ne aicinātais. Ir jārēķinās ar nepiedienīgi velu laiku un atteikumu no vienalga kuras puses. Šādas tikšanās ir vairāk izklaides pēc. Pēc darba satikties uzspēlēt kādu bilijarda partiju (vai vienalga) un doties mājās. Tas nav randiņš klasiskajā izpratnē, kad laiks ir jjāievēro punkts, punktā.
Es? Es nezinu vai ietu. Droši vien ietu, ja iepriekš jau būtu atteikusi un konkrētajā vakarā man īsti nebūtu ko darīt un gribētos izkustēties.
Lietas vajag uztvert veselīgāk. Nav jāmeklē problēmas, kur to nav.