Hello! :D
Man nav ko darīt, tpc padalīšos pieredzē kā izaudzēt garus matus! :) Zinu, ka šī tēma ir aktuāla..
Tātad pirms 3 gadiem man mati bija līdz pleciem, tgd ir līdz gurniem. :) Kad bija īsi, es krāsoju viņus visās varavīksnes krāsās + balināju.. krč kārtīgi sačakarēti. :D
Ko es darīju, lai atdzīvinātu miroņus?!.. :D :D Sākumā matus nokrāsoju vnk brūnus, un tad sāku lietot visādus līdzekļus. Kā piem. : Dzintara eļļu.. smird baisi, bet ļoti laba. :) Arī DNC eļļas ir labas. :) Šampūnus lietoju no firmas dārgajiem līdz Drogas lētajiem.. Starp citu, labi ir Krievijas firmas nopērkamie, Drogās.. saucās ''čistaja linija''.. lēti un labi. :) Lietoju visādas maskas, paštaisītas un veikalā nopērkamās. Dažreiz sanāca matus pārbarot, aiz lielām rūpēm. :D Bet tad lietoju sodu sajauktu ar ūdeni, tā var attīrīt matus no visādām ''drazām''.. Skaloju matus vēsā ūdenī.. kad nebija slinkums, tad izskaloju ar ābolu etiķi, sajauktu ar ūdeni.. vai arī ar alu.. :D Matiem ļauju dabīgi izžūt. Bieži taisnoju, bet lietoju aizsarglīdzekļus pret karstumu.. viss ok.. :p Regulāri apgriežu matu galiņus, augošā mēnesī. Nesen atklāju, ka matiem ļoti patīk aragana eļļa. :) āā, lai stimulētu matu augšanu, var izmantot vārāmo sāli.. ierīvēt mitros matus.. zinu, izklausās šausmīgi un kož, bet ir ok.. :D
Zinu, ka daudzām sagādā grūtības izaudzēt garus matus, jo matu gali šķeļas un lūzt.. un vēl 101 problēma. :D Ceru, ka mby kkas no manis rakstītā noderēs. :) Viss ir izbaudīs uz saviem matiem un rezultāts ir labs. :) Mby izklausās baigā ķēpa, bet nekas apgrūtinošs..
Kas vēl? :D nezinu, ja kas, jautājam.. :p