Izmisums...vai esmu sabojājusi savu dzīvi?

Reitings 11
Reģ: 16.07.2014
Labdien.

Vēršos pēc padoma,esmu izmisumā, lai gan pati vainīga. Esmu nostrādājus vairākus gadus masāžas salonos, bez eskorta, bet vienalga nav profesija ar ko lepoties.Ir bijuši reidi, kurus meitenes sav'āc un nācās dot informāciju par salonu, tā īpašniekiem.

Tātad, mans jautājums, vai pēc šī visa es varu atrast normālu darbu, ja jau esmu liecinājusi, tātad atrodos kkāda reģistrā, kuru pat nezinu kur var apskatīties?

Šobrīd studēju tiesību zinātni.
16.07.2014 15:52 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Man šķiet, ka skatās kriminālo sodāmību, vai esi policijas uzskaitē, nevis to vai esi bijusi lietas dalībniece. Un administratīvie tāpat dzēšas, kaut gan, cik zinu, tiesībsargājošās iestādes pārbauda VISU par tevi, bet nav tik traki, ja arī ir vairāki maznozīmīgāki administratīvie sodi bijuši. Valsts iestādēs skatās atbilstību Valsts civildienesta likuma 7. pantam - cik saprotu, NN izdarījusi neesi, administratīvie tev dzēšas un viss pārējais uz tevi neattiecas. Par tiesām runājot - skatās ne tikai tevi, bet arī tavus tuviniekus pārbauda, tikai nezinu vai baigā jēga no tā, tas laikam vairāk tādā ziņā vai nav saistīti ar minētajām aizliegtajām organizācijām utt.

Veiksmi! :)
05.08.2014 00:08 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Mans kāds paskaidros, ko autore tādu darīja?
06.08.2014 14:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits