Ja runa būtu par liekajiem kg, kad meitene jau tā ir normālas miesasbūves, tad uzskatītu puisi par stulbu, bet šeit jau runa ir par mērķiem, pašattīstību, ko veicināt ir ļoti labi.
Ļoti vienkārši.. gluži kā sieviete vīrieti, arī viņš viņu varētu ''celt''.. Bet šis vīrietis nespēj sievieti iedvesmot uz lielākiem darbiem! Ar draudiem neko nepanāks.. būs tikai sliktāk..
Jebkuram vīrietim gribas sev blakus sievieti, kas viņu ceļ.
Bet viņa nodomi vismaz ir labi. Protams, draudēt ir stulbi, bet ta doma apakšā - motivēt censties - nav slikta.Es saprotu, ka doma ir laba.. bet ir lietas, kuras muļķīgi pārmest ir 2. pusītei.. Viens no tiem ir nākotnes redzējums. Diskusijas autore acīmredzot ir gana apmierināta ar esošo karjeru.. viņai izaugsme nav vajadzīga.. Bet puiša centieni piespiest kaut ko gribēt.. ir naivi :) Tikpat labi var viņu mēģināt piespiest spēlēt futbolu, fanot par boksu utt :D
Bet, ja pa labam iepriekš nav sapratusi un visi citi līdzekļi izmēģināti .. ko tad? Un tad, kad beidzot ar kuvaldu sit pa pieri, tad redz sākas au au au au gaudošana un vīrietis ir tas sliktais ..
Tad tas nav viņa variants vai neprot sarunāt ar konkrēto personu, vajag atrast vidusceļu, nevis tikai man, man, es, es...
viņš grib, lai viņa sieviete izvirza mērķus un vismaz cenšas tos sasniegt. Kas tur slikts vēlēties labāku nākotni?
Ar "man, man, es, es" tur absolūti nekāda sakara. Ir vienkārši cilvēku grupa, kas pa labam nesaprot! Nu nesaprot un viss. Runāt ar tādu ir tik pat vērtīgi, kā runāt ar sienu.
Bez tam, nav jau tā, ka vīrietis kaut ko sev grib .. viņš grib, lai viņa sieviete izvirza mērķus un vismaz cenšas tos sasniegt. Kas tur slikts vēlēties labāku nākotni?
grūti spriest nezinot konkrēto pāri .. man tās vēlmes nemaz tik nereālas neizklausās.
Tiesības ir tikai konkrēts piemērs un, manuprāt, nebūtu jāuztver burtiskā nozīmē. Par racionalitāti piekrītu pilnībā .. bet, agri vai vēlu, bērni attiecībās parādīsies, un tad ir labi, ja abiem vecākiem ir tiesības. Protams, tiesību iegūšana nenodrošinās labāku nākotni .. tomēr tās nodrošinās iespējamu pienākumu, piemēram, bērnu vešanu uz dārziņu, diversifikāciju.
Labi, kādam arī ir jāstrādā ..
Es nežēlojos par darbu, vienkārši dodu zināt, ka nevaru te sēdēt neierobežotu laiku, lai diskutētu.
svarīgākais ir darīt kaut ko, kas cilvēku kā personību ceļ, piemēram, jebkura aizraušanās vai darbs, kurā cilvēks ieliek sirdi un dvēseli.Tieši tā! Arī parastā darbiņā, kurā nav izaugsmes iespēja var ieguldīt sirdi un dvēseli... paaugstinājums amatā personību necels... celsies tikai amats :D