ko darīt

Reitings 257
Reģ: 29.04.2013
Sveikas , esmu kopā ar savējo jau vairāk kā gadu, sākumā viss jauki utt, pienāca periods kad sāk skatīties uz viena otru trūkumiem un mīnusiem, mans puisi nemitīgi vēlas izcelt manas vājās vietas un atgādina to, saka ka man jāmainās utt..pats viņš nav ideāls.. teica ja gada laikā nekas nemainīsies tad šķirsimies.. Tas ir normāli? un ko man tagad darīt tā gada laikā? reāli jūtos nomākta..
15.07.2014 21:20 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Teiksim, ar draudiem un ultimātiem es tikai iespītējos un nedaru vispār. Attiecības sabojātas. Bet, ja normāli motivē un visu izrunā, tad varu arī darīt. Tas gan neattiecas uz izskatu (teiksim, maza riepiņa), par to vispār neuzskatu, ka vīrietim būtu tiesības zāģēt, ja pats nav ar ideālu augumu un arī, ja ir.
16.07.2014 09:57 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Ja runa būtu par liekajiem kg, kad meitene jau tā ir normālas miesasbūves, tad uzskatītu puisi par stulbu, bet šeit jau runa ir par mērķiem, pašattīstību, ko veicināt ir ļoti labi.

Svarīgi ir kā to pasniedz, pareizi? Pareizi. Kādi mērķi un pašatīstīšanās, ja meiteni tiesību likšana nesaista? Kāpēc jāspiež? Var iet uz ko citu, ne obligāti jāliek tiesības.
16.07.2014 09:58 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ļoti vienkārši.. gluži kā sieviete vīrieti, arī viņš viņu varētu ''celt''.. Bet šis vīrietis nespēj sievieti iedvesmot uz lielākiem darbiem! Ar draudiem neko nepanāks.. būs tikai sliktāk..

Piekrītu. Pie veida, kā tas tiek pasniegts, pilnīgi noteikti ir jāpiestrādā.
Bet, ja pa labam iepriekš nav sapratusi un visi citi līdzekļi izmēģināti .. ko tad? Un tad, kad beidzot ar kuvaldu sit pa pieri, tad redz sākas au au au au gaudošana un vīrietis ir tas sliktais ..
16.07.2014 09:59 |

Reitings 541
Reģ: 17.01.2013
Jebkuram vīrietim gribas sev blakus sievieti, kas viņu ceļ.

Novērojumi liek domāt, ka zāģētāji nav celšanas vērti. Gan sievietes, gan vīrieši.
16.07.2014 09:59 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Bet viņa nodomi vismaz ir labi. Protams, draudēt ir stulbi, bet ta doma apakšā - motivēt censties - nav slikta.
Es saprotu, ka doma ir laba.. bet ir lietas, kuras muļķīgi pārmest ir 2. pusītei.. Viens no tiem ir nākotnes redzējums. Diskusijas autore acīmredzot ir gana apmierināta ar esošo karjeru.. viņai izaugsme nav vajadzīga.. Bet puiša centieni piespiest kaut ko gribēt.. ir naivi :) Tikpat labi var viņu mēģināt piespiest spēlēt futbolu, fanot par boksu utt :D
Viņa tomēr nav mājās sēdētāja.. strādā.. kaut ko dzīvē dara..
16.07.2014 10:01 |

Reitings 6407
Bet, ja pa labam iepriekš nav sapratusi un visi citi līdzekļi izmēģināti .. ko tad? Un tad, kad beidzot ar kuvaldu sit pa pieri, tad redz sākas au au au au gaudošana un vīrietis ir tas sliktais ..

Tad tas nav viņa variants vai neprot sarunāt ar konkrēto personu, vajag atrast vidusceļu, nevis tikai man, man, es, es...
16.07.2014 10:03 |

Reitings 1603
Tad tas nav viņa variants vai neprot sarunāt ar konkrēto personu, vajag atrast vidusceļu, nevis tikai man, man, es, es...

Ar "man, man, es, es" tur absolūti nekāda sakara. Ir vienkārši cilvēku grupa, kas pa labam nesaprot! Nu nesaprot un viss. Runāt ar tādu ir tik pat vērtīgi, kā runāt ar sienu.
Bez tam, nav jau tā, ka vīrietis kaut ko sev grib .. viņš grib, lai viņa sieviete izvirza mērķus un vismaz cenšas tos sasniegt. Kas tur slikts vēlēties labāku nākotni?
16.07.2014 10:09 |

Reitings 16391
viņš grib, lai viņa sieviete izvirza mērķus un vismaz cenšas tos sasniegt. Kas tur slikts vēlēties labāku nākotni?

Redz.. tas ir pat ļoti labi.. bet tad viņam vajag attiecīgi piemērotu dāmu! Šis ir reāls klupšanas akmenis ļoti daudz attiecībās.. Viņš grib patiesībā sev blakus citu sievieti. Turklāt visai nereālas vēlmes.. jo viņai jābūt tieši tādai kā esošajai meitenei.. bet ar citām rakstura iezīmēm :D
16.07.2014 10:17 |

Reitings 6407
Ar "man, man, es, es" tur absolūti nekāda sakara. Ir vienkārši cilvēku grupa, kas pa labam nesaprot! Nu nesaprot un viss. Runāt ar tādu ir tik pat vērtīgi, kā runāt ar sienu.
Bez tam, nav jau tā, ka vīrietis kaut ko sev grib .. viņš grib, lai viņa sieviete izvirza mērķus un vismaz cenšas tos sasniegt. Kas tur slikts vēlēties labāku nākotni?

Ar man, man un es, es ir uzsvērta cilvēka vēlme pavēlēt, lai būtu tā kā viņš grib, nevis saprast, uztvert un izsvērt vidējo. Nu, ja meitene dzīvo Rīgas centrā un darbs 5 min gājienā, kāpēc viņai vajag tiesības?

Ir jāskatās uz lietām racionāli, jāatrod vai tam būs vajadzība, pielietojums, nevis tikai vajag, ej, un dari.

Labāku nākotni ar vienām tiesībām? Diez vai, ja vien viņš nemērķē, ka viņas jaunā profesija būs taksiste.
16.07.2014 10:26 |

Reitings 1603
Cormeum - grūti spriest nezinot konkrēto pāri .. man tās vēlmes nemaz tik nereālas neizklausās.
S80 - Tiesības ir tikai konkrēts piemērs un, manuprāt, nebūtu jāuztver burtiskā nozīmē. Par racionalitāti piekrītu pilnībā .. bet, agri vai vēlu, bērni attiecībās parādīsies, un tad ir labi, ja abiem vecākiem ir tiesības. Protams, tiesību iegūšana nenodrošinās labāku nākotni .. tomēr tās nodrošinās iespējamu pienākumu, piemēram, bērnu vešanu uz dārziņu, diversifikāciju.

Labi, kādam arī ir jāstrādā ..
16.07.2014 10:38 |

Reitings 6407
grūti spriest nezinot konkrēto pāri .. man tās vēlmes nemaz tik nereālas neizklausās.

Kādas bija Tavas vēlmes?

Tiesības ir tikai konkrēts piemērs un, manuprāt, nebūtu jāuztver burtiskā nozīmē. Par racionalitāti piekrītu pilnībā .. bet, agri vai vēlu, bērni attiecībās parādīsies, un tad ir labi, ja abiem vecākiem ir tiesības. Protams, tiesību iegūšana nenodrošinās labāku nākotni .. tomēr tās nodrošinās iespējamu pienākumu, piemēram, bērnu vešanu uz dārziņu, diversifikāciju.

Manuprtāt, mēs runājam par konkrētu gadījumu, nevis par visas pasaules pieredzi, tāpēc arī tiek runāts par tiesībām.
Tu šobrīd nedaudz pārspīlē ar tām tiesībām, tas nav pasaules gals, citiem pāriem nevienam viņu nav un zini viņi kaut kā iztiek. Mērķus uzstādīt un sasniegt ir labi, bet vajag padomāt vai tas ir tas īstais ko vakaj. ;) Jauki ka ir otra puse, kas grib otru celt saulītē, bet jādomā kā to dara.
Labi, kādam arī ir jāstrādā ..

Ne Tev vienīgajam,tāpēc nežēlojies, arī man vēlāk uz darbu jādodas. Nav tas nekas īpašs.
16.07.2014 10:47 |

Reitings 16391
Redz vēlmes.. tās jau ir nianses.. Princips pats par sevi ir nelāgs no puiša puses.
Ja gribās konkrēti par šīm detaļām.. tiešām eksistē cilvēki, kurus neuzrunā autovadīšana! Viņi nejūtas pie stūres labi, pat arī tad, ja kaut kā nokārtojuši tiesības.. jēga?

Spiest kaut ko darīt var vēl nenobriedušu personību.. un šo uzdevumu cenšas pildīt mamma un tētis..
Attiecības veido jau pamatā nobrieduši cilvēki. Vienīgā iespēja, kā var kaut ko panākt.. ir iedvesmošana. Cilvēks var mainīt uzskatus, mērķus.. bet acīmredzot šis vīrietis nav viņai pavēris jaunu redzeslauku, kas liek pārdomāt to visu :) (nu jau atkārtojos)
16.07.2014 10:53 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Draudēt ar pamešanu autotiesību un darba dēļ? Tas jau ir iemesls pirmajai pamest. Jo draudi nav mīlestības pazīme. Īpaši tādu sīkumu dēļ.
16.07.2014 11:03 |

Reitings 1603
S80 - Izlasi manu pirmo komentāru šajā diskusijā un arī nākošos .. un tad padomā vēlreiz, ko esi uzrakstījusi savā pēdējajā komentārā .. Kas attiecas uz manām ex attiecībām - šī diskusija nav par tām. PS Es nežēlojos par darbu, vienkārši dodu zināt, ka nevaru te sēdēt neierobežotu laiku, lai diskutētu.

Cormeum - piekrītu. Un, kā jau minēju pirmajā savā komentārā, autovadītāja apliecība būtībā ir maznozīmīga lieta .. svarīgākais ir darīt kaut ko, kas cilvēku kā personību ceļ, piemēram, jebkura aizraušanās vai darbs, kurā cilvēks ieliek sirdi un dvēseli.
16.07.2014 12:09 |

Reitings 6407
Es nežēlojos par darbu, vienkārši dodu zināt, ka nevaru te sēdēt neierobežotu laiku, lai diskutētu.

Ar to komentāru liki saprast, ka visiem citiem nav ko darīt tikai Tu viens tāds strādnieciņš.
16.07.2014 12:16 |

Reitings 385
Reģ: 15.01.2014
Elfrīds tavi komentāri mūždien ir izcili. :D :)
16.07.2014 12:24 |

Reitings 16391
svarīgākais ir darīt kaut ko, kas cilvēku kā personību ceļ, piemēram, jebkura aizraušanās vai darbs, kurā cilvēks ieliek sirdi un dvēseli.
Tieši tā! Arī parastā darbiņā, kurā nav izaugsmes iespēja var ieguldīt sirdi un dvēseli... paaugstinājums amatā personību necels... celsies tikai amats :D
16.07.2014 12:27 |

Reitings 16391
celsies tikai amats
Iespējams arī Ferre puiša krāniņš... :D :D :D
16.07.2014 12:30 |

Reitings 43
Reģ: 22.08.2011
Pašol jau tgd - kāda nozīme gaidīt gadu? :D
Sāpīgi būt un ļaļaļā viss pārējais, bet ko padarīsi - gribi, lai Tevi visa gada garumā terorizē un Tu pati nevari būt brīva savā uzvedībā, domās, etc. ??
Tu tak viņam iepatikies no paša sākuma ar visiem - un + kopā, tieši tas jau viņam Tevī piesaistīja.. un ko viņš grib tgd - kaut kādu mistisko ideālu?
Kas viņam kait?
Pasaki, ka nav tādu ideālu - lai arver acis!
Tās modeles uz glancētu žurnālu vākiem viņu nevis negribēs, bet viņām tādu nevajag.
Ir jānovērtē tas kas ir, nevis tas, kas nav!
Katram vīrietim ir tāda sieviete par kuru viņš spēj parūpēties un kā viņš ļauj viņai izskatīties, uzvesties sabiedrībā! 8)
Izklausās vbūt skarbi, bet tā ir patiesība, kas acīc graužās!
16.07.2014 12:52 |

Reitings 1603
Ar to komentāru liki saprast, ka visiem citiem nav ko darīt tikai Tu viens tāds strādnieciņš.

Nu katrs saprot, kā grib saprast .. es gan nenoliedzu, ka mana humora izjūta ir dīvaina ..
16.07.2014 14:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits