Pamet pa sms. Pieredzes!

Reitings 12
Reģ: 27.06.2012
Sveikas un Sveiki!

Man bija neparak patikama pieredze - satikos ar loti jauku puisi un te peksni pameta caur sms.
Un kas isti man seit nav skaidrs ir tas, kapec ir japamet caur iszinam? Ka jus domajat? Vai tapec, ka ta meitene ar kuru satikas nelikas ta verta lai visu izbeigtu aci pretaci? Vai ari tapec, ka gribeja pasaudzet?

Varbut kads puisis te var labak izteikt savu viedokli par so temu? :D

Esmu sapinkerejusies pati savos variantos... ;)
15.07.2014 19:39 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Jā, protams, vienmēr ir vainīgas sievietes...

Kāds tam sakars ar dzimumu? Sastopami arī vīrieši, kurus pamet visas sievietes pēc kārtas.
16.07.2014 01:07 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Kāds tam sakars ar dzimumu?

Nu Tu pats pirms tam teici. Nevis to,ka puisis varbūt nesmuki rīkojās, bet gan tas, ka sieviete pati vainīga.
16.07.2014 01:08 |

Reitings 1868
Nu Tu pats pirms tam teici. Nevis to,ka puisis varbūt nesmuki rīkojās, bet gan tas, ka sieviete pati vainīga.

Ja cilvēku divas reizes pēc kārtas pamet šādā veidā, tad es aizdomātos, vai problēmas iemesls nav meklējams pašā cilvēkā.
16.07.2014 01:11 |

10 gadi
Reitings 5181
Ja cilvēku divas reizes pēc kārtas pamet šādā veidā, tad es aizdomātos, vai problēmas iemesls nav meklējams pašā cilvēkā.

Un Tev ne kripatiņas neienāca prātā, ka varbūt puiši ir tādi "nepareizie" vai nenobrieduši trāpījušies normālai meitenei? Nē, redz - meitene uzreiz ir vainīga.
16.07.2014 01:16 |

Reitings 1868
Un Tev ne kripatiņas neienāca prātā, ka varbūt puiši ir tādi "nepareizie" vai nenobrieduši trāpījušies normālai meitenei? Nē, redz - meitene uzreiz ir vainīga.

Kāds tam sakars ar meiteni? Ja kāds puisis stāstītu, ka viņu divas meitenes pēc kārtas šādā veidā pametušas, tad arī šādā gadījumā man rastos jautājums, vai problēma neslēpjas pašā puisī, nevis meitenēs!
Lūdzu, pārstāj izdarīt uzsvaru uz dzimumu! Runāju par cilvēkiem vispārīgi.
16.07.2014 01:19 |

10 gadi
Reitings 5181
Kāds tam sakars ar meiteni? Ja kāds puisis stāstītu, ka viņu divas meitenes pēc kārtas šādā veidā pametušas, tad arī šādā gadījumā man rastos jautājums, vai problēma neslēpjas pašā puisī, nevis meitenēs!

Šaubos! Tiešām dikti šaubos par to.
16.07.2014 01:22 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Piekritīšu tiem, kas uzskata, ka pirmie daži randiņi vēl nav attiecības. Līdz ar to, par pamešanu nevar būt ne runas.
Man personīgi vispār pirmais randiņš ir cilvēka iepazīšana un vienkārši kopīga, patīkama laika pavadīšana. Ja pēc vienas tikšanās es jau esmu kaut ko kādam parādā, nu tad piedodiet man .. tur kaut kas otram ar uztveri nav kārtībā, jo par to es arī brīdinu pirms tikšanās.
Otrais un + daži nākamie randiņi, ok, tur jau ir pieklājīgi vismaz caur sms vai e-pastu dot zināt, ka turpinājuma nebūs. Kā pretargumentu es lieku jau minēto potenciāli neadekvāto sievietes uzvedību publiskā vietā, kas man pilnīgi noteikti nav jāpacieš, jo .. comeon .. mēs neesam pāris! Un arī nejūtos īpaši vainīgs, ja sieviete man diemžēl nav iepatikusies .. tas vai nu ir, vai nav .. tā dzīvē notiek un ar to ir jārēķinās.
Kad jau tiekas ilgāk, ir pārkāpts gultas slieksnis un var runāt par attiecībām, tad izskaidrošanās vaigu vaigā ir nepieciešama tīri savstarpējās cieņas dēļ.

Piebildīšu vēl, ka tā tiek saudzēti arī Jūsu nervi un ietaupīta nevajadzīga dusmu, aizvainojuma un negatīvisma scēna. Ja Jums patīk būt mazohistēm un sevi pamocīt vairāk vai aiziet ar baigo pompu, tad tā ir Jūsu problēma .. es sevi labprātāk no tā pasargāju. Tāpat saprastu, ja man sieviete pamestu bez nekādas ziņas. Ja viņa nevēlas neko pārrunāt, tad tas nav nepieciešams .. patīkamāk, protams, ir zināt iemeslus, bet tas nav obligāti.

Es jau saprotu, ka sievietes ir akterises un grib rīkoties kā filmās, bet vīriešiem tas .. vienkārši nav vajadzīgs ..
16.07.2014 09:08 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Man liekas pārspīlēti pārmetumi, ka caur sms pamet tāpēc, ka nepietiek dūšas satikties dzīvajā, ka gļēvs, neciena utt. Man liekas, ka mūsdienu laikmetā tas ir pilnīgi normāli, jo virtuālais kontakts ir kļuvis neizbēgams un tikpat bieži (patiesībā daudzos gadījumos pat biežāk, ja, piemēram, pāris daudz smsojas un satiekas ik pa brīdim tikai) sastopams kā reālais.

Esmu pametusi caur sociāliem tīkliem, jo mans lēmums bija 100%, negribēju to grozīt. Zinot sevi, satiekoties vēl sāktu šaubīties, bet ne tāpēc, ka gribētu turpināt attiecības, bet tāpēc, ka žēl pamest u.c. žēlsirdīgie murgi. Es varēju pagaidīt līdz tikšanās, bet likās negodīgi cilvēkam likt gaidīt vēl pāris dienas un domāt, ka esam kopā, ja pa to laiku viņš varētu jau būt brīvajā dzīvē, izklaidēties, meklēt plāksterus. Tāpat man īsti nebija, ko viņam skaidrot, kā atbildēt uz jautājumiem, jo mans lēmums par attiecību izbeigšanu nebija kaut kādu konkrētu iemeslu pēc, es vienkārši sapratu, ka nav mans - nu tur nebija, ko skaidrot. Lai gan tekstā piedāvāju arī tikties un paskaidrot, bet tā arī nesatikāmies.
16.07.2014 09:13 |

Reitings 2267
Un piekrītu Robertam, ka, ja cilvēkam (dzimums nav svarīgs) gadās kaut kas vairākkārt, ir jāaizdomājas, kāpēc tas gadās. Nevar būt visi citi slikti, viens pats tāds labiņš.
16.07.2014 09:13 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Nu, nezinu.. protams, mums katrai gribas būt tai foršajai, kura patiktu katram vīrietim un kuru neviens neiedomātos atšūt. Bet dzīvē tā nav, puisis laikam saprata, ka nu nebūs un viss. Labāk pieļāva iespēju izskatīties gļēvs, nekā to pateikt acīs.

Atceros vienu puisi, ar kuru arī aizgāju uz tikšanos. Vienu reizi. Tikšanās laikā viņš jau izdomāja, ka man jāpamet darbs, jo mēs dzīvosim kopā, viņš mani uzturēs, es tikmēr varēšu rosīties pa mājām, ja dikti gribēšu, studijas varēšu turpināt, bet tas neesot obligāti.
Tad vēl, pavadot mani mājup, viņš gribēja sadoties rokās - nu, comoon, tā ir mana privātā telpa un man ļoti riebjas, ja puisis jau pirmajā randiņā mani ņem aiz rokās un atvadoties mēģina noskūpstīt, ko viņšarī mēģināja darīt.. njā. Nākošajā dienā viņš zināja, ka braucu pie vecākiem, tāpēc atsūtīja sms - labrīt, sirsniņ! Pasveicini savus vecākus no manis!
Comoon - mani vecāki pat nezina, ka esi piedzimis! :D Nu jā, un es arī viņu pametu (ja to var saukt par pamešanu pēc 1 randiņa) ar sms palīdzību.
16.07.2014 09:17 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Çalis ir simpis! Míkatais, ja grib attiecíbas beigt, tad vajag pateikt ton acís, nevis ká lupata, kad satikties un isties, tad gan drosmígi visi. :D :D :D
16.07.2014 09:25 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Gļēvi, piekrītu. Bet labāk tad jau caur sms, lai pasaka, ka game over, nekā vnk izgaist, pazūd, ignorē.
Man reiz bija tāds, kurš vnk pazuda- nerakstīja, nezvanīja, uz maniem centieniem sazināties neatbildēja. Kopā gan nedzīvojām, vnk randiņojām. Pēc pāris nedēļām nejauši saskrējāmies veikalā (starp citu- Valentīndienā :D). Izgājām laukā, sapīpējām un oficiāli pielikām punktu!!! Tā bija mana labākā Valentīndiena (l)
16.07.2014 09:26 |

Reitings 6407
Pardon = Míkstai, To ne ton
16.07.2014 09:26 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Sievietes un ļoti daudzas(mānā vecuma grupā gandrīz visas) pamet ta telefonu, pa sociālajiem tīkliem, ar ignorēšanām un vispār diezgan zemiski. Bet kad tāds zemisks radījums anonīmā forumā bīda kaut ko par cieņu un vīrišķību, tad izklausās smieklīgi.
16.07.2014 09:27 |

Reitings 6407
Armand, vai Tu ar visām esi bijis attiecībās? Mazums šie "radījumi" tiešām runā taisnību?!
16.07.2014 09:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sievietes un ļoti daudzas(mānā vecuma grupā gandrīz visas) pamet ta telefonu, pa sociālajiem tīkliem, ar ignorēšanām un vispār diezgan zemiski.

Esmu provējusi ar telefonu.. ļoti ērti - iesaku! :D :D :D
16.07.2014 09:30 |

Reitings 2267
Piekrītu, ka Ewas situācija ir nedaudz citādāk, zemiskāk no vīrieša puses nekā autores situācijā, jo tur tomēr pat dzīvoja kopā un pailgi, nevis kā autorei (un man bija) - ka tikai satiekas. Bet gribējās piebilst:
Manā konkrētajā situācijā es kopā ar vīrieti nodzīvoju gandrīz divus gadus, kuru laikā nekas (uzsveru vārdu - nekas) neliecināja par to, ka attiecības kaut kas spētu apdraudēt. Nebija ne strīdu, ne histēriju, ne asu vārdu pārmaiņu, visa sadzīve patiešām likās idilles pilna.

Es esmu sapratusi, ka, ja kādam šķiet, ka nekas neliecināja par plaisām attiecībām, tad tas nenozīmē, ka otrs šīs plaisas neizjuta. Varbūt viņam nebija jūtu vai kaitināja tik daudzas lietas tevī, bet tu to vienkārši neredzēji un viņš to neizrunāja, neteica skaļi. Turklāt tas, ka nav strīdu utt., liecina tikai par vienaldzību, nevēlmi kaut ko risināt, jo kaut kādas domstarpības ir tikai normāla parādība. Tāpēc NAV tā, ka nekas neliecina un pēkšņi - bums, šķiršanās sms.
16.07.2014 09:32 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Es laikam nepiederu pie vairākuma, bet puisis uzraksta viss beidzies, kāda jēga vēl tikties... Nu par ko tur vēl runāt?
16.07.2014 09:33 |

Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Es reiz arī diezgan gļēvi un zemiski izrīkojos- izvācos no kopīgās mājvietas, kamēr exsis nebija mājās. Bet savam attaisnojumam varu teikt- viņš nebija mājās vairākas dienas :D Aiztusējās:D Un man beidzās pacietība- savācu savas mantas un prom biju!
16.07.2014 09:33 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Mazums šie "radījumi" tiešām runā taisnību?!

S80 es arī daudzko runāju.
16.07.2014 09:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits