Tad es Tevi vnk nesaprotu. Kāpēc pēc kopdzīves (cik ilgu gadu kopā dzīvošanu Tu domā?) ir grūti normāli (tas ir ar cieņu) izšķirties, pasakot to acīs? Jā, ja to cilvēku pazīsti kā raibu suni, tad jau Tu pats labi zini vai sieviete, kura tiek pamesta taisīs histēriju vai netaisīs? Ne tā?
Oi! Sākas atkal līšana otra apenēs paskatīties Man viss kārtībā. Man viss tā kā man vajag. Tāpēc pelnu bēršanu uz sev galvas atstāsim priekš citiem.
Ja jūs tik daudz netēlotu tad varētu savai intuīcijai uzticēties.
Tad es Tevi vnk nesaprotu. Kāpēc pēc kopdzīves (cik ilgu gadu kopā dzīvošanu Tu domā?) ir grūti normāli (tas ir ar cieņu) izšķirties, pasakot to acīs?
Tad kaapeec muuzjiigie teksti par to, ka sievietes ir bezjuutiigas, histeeriskas maitas un izmantotaajas, piedevaam bez iznjeemumiem? Liekaas, ka tev attieciibaas smagi neveicaas, ka taads iespaids radies par to, ka neviena nav laba.
Elfrīd, tev ir ļoti īpatnēji uzskati par sieviešu dzimumu.
Tad es Tevi vnk nesaprotu. Kāpēc pēc kopdzīves (cik ilgu gadu kopā dzīvošanu Tu domā?) ir grūti normāli (tas ir ar cieņu) izšķirties, pasakot to acīs?
Elfrīds Sajūta, ka Tev vnk sievietes kā tādas nepatīk. Vienalga, vai viņas ir mierīgas vai emocionālas tādā brīdī. Ja Tev nepatīk džeki, tad nesaprotu, kā Tu vispār normāli spēj dzīvot, ja Tevī iekšā ir tāds naids pret sieviešu dzimumu?
Nepareizi. Man nepatīk neaudzinātība nezināšana un nevēlēšānās zināt komplektā ar augstu pašnovēŗtējumu un ambīcijām. Manī nav naidz pret sievietēm, bet pret jūsu vidē valdošo uzskatu kopumu gan maigi sakot jūtu antipātijas.
Elfrīd! Šoreiz es nerunāju par visām sievietēm kopumā, bet konkrēti par savu gadījumu. Visas sievietes nav vienādas un varu teikt to, ka manas prasības attiecībās nebija lielas. Es nesacerēju savā prātā rožainas nākotnes scenārijus, neplānoju kāzas, bērnu bariņu, kopīgas mājas iegādi un kur nu vēl, ka būtu pieradusi, ka viss vienmēr notiek kā vēlos. Viss, kas man kopdzīvē bija svarīgs, bija savstarpēja cieņa, sapratne un izrunāšanās mirkļos, ja viena vai otra puse jutās neapmierināta. Tur jau tā lieta, ka manā gadījumā vīrietis nebilda ne vārda par kaut ko, kas viņam varbūt nepatika vai pietrūka attiecībās. Tā vietā atsūta prastu sms. Es nenosodu tos, kuri izšķiras par soli attiecības pārtraukt ar sms vai virtuālas vēstules palīdzību, jo ja cilvēks konkrētajā mirklī uzskata, ka tā būs pareizāk, neko nevaru pārmest. Es vairāk uzsveru to, ka ja vairākus gadus esi bijis kopā ar kādu, tad būtu jauki, ja šim cilvēkam acīs spētu pateikt to, ka viss ir beidzies. Man varbūt nebūtu bijis tik liels aizvainojums, ja paziņojums nebūtu nācis tādā formā. Taču ja mirklī, kad atrodies mājās, gatavo vakariņas un lūkojies pulkstenī gaidot savu mīļoto, un saņem sms ar tekstu "Šovakar izvācies ārā no dzīvokļa, sorry!", tad aizvainojums gribot negribot kā kamols kāpj kaklā, kad apjēdz, ka pēc divu gadu ilgas kopā būšanas, otrs cilvēks spēj izlikt tevi kā suni aiz durvīm ar milzu bagāžu pilsētā, kurā nevienu citu nepazīsti. Jā, tas patiesi sāp.
Visas sievietes nav vienādas un varu teikt to, ka manas prasības attiecībās nebija lielas. Es nesacerēju savā prātā rožainas nākotnes scenārijus, neplānoju kāzas, bērnu bariņu, kopīgas mājas iegādi un kur nu vēl, ka būtu pieradusi, ka viss vienmēr notiek kā vēlos. Viss, kas man kopdzīvē bija svarīgs, bija savstarpēja cieņa, sapratne un izrunāšanās mirkļos, ja viena vai otra puse jutās neapmierināta. Tur jau tā lieta, ka manā gadījumā vīrietis nebilda ne vārda par kaut ko, kas viņam varbūt nepatika vai pietrūka attiecībās.
Elfrīds Es ceru,ka Tu atradīsi tādu sievieti, kas Tev der. Un lielais naids pret sieviešu dzimumu uz kādu laiku vismaz nedaudz mazināsies.
Nu es saku, es ceru,ka atradīsi sev sievieti, kurā nav ne kripatiņas no tā visa, kas Tev pret sieviešu dzimumu kā tādu nepatīk. Jo pašlaik man liekas,ka Tev visas sievietes tādas arī šķiet, kā tikko pats aprakstīji.
Tādi bija mani pēdējie divi puiši..
Pirmais, bija ar kuru kopā dzīvoju kādu 4 mēnešus, un te pēkšņi sms.. gribētu, lai tu pāris dienas padzīvotu atsevišķi no manis... NU WTF. sapratu viņa "gudro gājienu", un pati aizgāju..
Ar otro arī kaut kā līdzīgi gāja, bet ar to mēs tikāmies, un braucām gandrīz katru dienu viens pie otra.. no sākuma viņš sāka mazāk rakstīt, vēsi atbildēt, tizli uzvesties.. es protams, kā vienmēr- meitene, kas visu grib zināt UZREIZ, prasīju - kas tad noticis? kas tā par attieksmi.. un tad sekoja atbilde - vairs nav tā kā agrāk..ba bla bla.. karoč arī diezgan gļēvi.. kad jautāju, satiekamies, izrunājamies utt , nav laiks.. jāstrādā. nu sviests totālākais.. bērnudārzs precizējot.
Nesaku protams, ka es arī tajā laikā biju ļoti svēta, bet no manas puses tāda liekulība noteikti nebija..
Tencinu, tencinu protams par laba vēlējumiem, bet lieki. Viss ir trīsreiz jau noticies un sakārtojies. Dzīvoju kā niere pa taukiem. Tikai mazliet ar skaidrošanas un audzināšanas darbiem bija jāpadarbojas, bet tagad viss OK - ir man gan sievietes gan viss pārējais.
Nekādā veidā nevēlos būt nepieklājīgs, taču, ja šī komentāra autori līdzīgā veidā ir pametuši divi puiši pēc kārtas, tad neviļus jāsāk domāt, ka problēma meklējama pašā autorē, nevis puišos...
Zinat tādu pieprasījuma un piedāvājuma likumu? Darbojas ne tikai ekonomikā, bet cilvēku attiecību frontē - arī. Es apzinos, ka pēc večiem LV un daudzkur citur pieprasījums ir lielāks par piedāvājumu. Jūs sievietes vienmēr centīsities to noliegt un radīt ilūziju ka viss ir otrādi, bet man to var nestāstīt - es tam vairs neticu un neticēšu.