Pamet pa sms. Pieredzes!

Reitings 12
Reģ: 27.06.2012
Sveikas un Sveiki!

Man bija neparak patikama pieredze - satikos ar loti jauku puisi un te peksni pameta caur sms.
Un kas isti man seit nav skaidrs ir tas, kapec ir japamet caur iszinam? Ka jus domajat? Vai tapec, ka ta meitene ar kuru satikas nelikas ta verta lai visu izbeigtu aci pretaci? Vai ari tapec, ka gribeja pasaudzet?

Varbut kads puisis te var labak izteikt savu viedokli par so temu? :D

Esmu sapinkerejusies pati savos variantos... ;)
15.07.2014 19:39 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Robert, ko nozīmē izturas godīgi? Godīgi ir tad, kad tu godīgi pasaki šķiršanās iemeslus, nevis pēkšņi pazūdi.

Par ko notiek diskusija - par bezvēsts pazušanu vai šķiršanos ar telefonzvana/īsziņas starpniecību? Pirmo uzskatu par nepieļaujamu, turpretim otrs gadījums, manuprāt, dažās situācijās ir pieļaujams.

Viņš taču uzrakstīja, ka tas nav obligāti, nevis, ka tā ir jādara visiem. Ja, piemēram, es negribu teikt, ka esmu atradusi citu? Es labāk uzrakstu kaut kur vēstuli, nevis satieku un cenšos melot, to tāpat varēs redzēt.

Precīzi!
16.07.2014 00:01 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Nazīc, bet man tā ir bijis. Un es jau teicu, ka esmu laimīga par to, jo, zinot sevi un, atceroties visu situāciju, es būtu sākusi lūgties un sākusi skaļā balsī raudāt, nu priekš kam tas vajadzīgs? Ja es zinātu, kā konkrētais cilvēks var reaģēt tādā situācijā - palikt savaldīgs, netaisīt scēnas, es runātu aci pret aci. Bet, ja es nezinu, kā cilvēks var reaģēt - var palikt agresīvs, ir ļoti emocionāls utt., man tas tiešām nav vajadzīgs. Pietam, cik daudzi sāk spēlēt uz jūtām, bet arī tam, kurš šķiršanos ierosina, tas nav viegls solis. Nu vairāk vai mazāk, bet tās ir pārdomas, kaut kā analizēšana un saprašana par attiecībām un nākotni. Nedomāju, ka šķiršanās notiek vienā jaukā dienā, kad pamosties un nodomā - oi, jāšķiras. Egoistiski, stulbi - ir situācijas, kad man būtu vienalga.
Cits stāsts ir par pāri, kurš dzīvo kopā. Tad, protams, ir jātiekas un jārunā.
16.07.2014 00:02 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Elfrīds Jā, es saprotu, ka nezini kas ir cieņa, ja tā vnk ar sms var pārtraukt attiecības, kas bijušas ilgstošas. Jā, ja tās ir bijušas dažas tikšanās - ok, nekāda vaina. Bet ja vairāki gadi... Nu nezinu.
16.07.2014 00:03 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Elfrīds Jā, es saprotu, ka nezini kas ir cieņa, ja tā vnk ar sms var pārtraukt attiecības, kas bijušas ilgstošas. Jā, ja tās ir bijušas dažas tikšanās - ok, nekāda vaina. Bet ja vairāki gadi... Nu nezinu.

Visas diskusijas esence - kārtējo reizi pārliecinos ka sievietēm galvenais ir process, bet večiem - rezultāts. :-D :-D :-D, bet tas nenozīmē ka kādiem te defaultā ir vairāk taisnība nekā otriem.
16.07.2014 00:06 |

Reitings 395
... un visi jūsu inscenētie skandāli, psihošanas un garastāvokļu maiņas neiedziļinoties kā jutīsies otrs cilvēks par lielu cieņu liecina? :-D :-D :-D.
16.07.2014 00:08 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Nabaga vīrieši,kuriem jāpacieš histēriskās sievietes. :D Taisni brīnums,ka vēl mūs sauc uz randiņiem.

Mistalee Otra cilvēka neadekvātā rīcība neatbrīvo no elementāras cieņas pret otru.
16.07.2014 00:08 |

10 gadi
Reitings 5181
Visas diskusijas esence - kārtējo reizi pārliecinos ka sievietēm galvenais ir process, bet večiem - rezultāts. , bet tas nenozīmē ka kādiem te defaultā ir vairāk taisnība nekā otriem.

Rezultāts jau būs vienāds jebkurā gadījumā - pāris vairs nebūs "mēs". Bet ir jāmāk arī saglabāt cieņa pret to otru cilvēku ar kuru ir dzīvoti kopā vairāki gadi.
16.07.2014 00:09 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Neko labāku par to,ka emocionalitāte nozīmē necieņu,vēl nebiju lasījusi.
16.07.2014 00:10 |

10 gadi
Reitings 5181
... un visi jūsu inscenētie skandāli, psihošanas un garastāvokļu maiņas neiedziļinoties kā jutīsies otrs cilvēks par lielu cieņu liecina?

Nezinu par visām sievietēm, bet ir arī liela daļa tādas, kuras netaisa histērijas, kad tiek paziņots par attiecību beigām.
16.07.2014 00:12 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
... un visi jūsu inscenētie skandāli, psihošanas un garastāvokļu maiņas neiedziļinoties kā jutīsies otrs cilvēks par lielu cieņu liecina? .

Tikai luudzu nevajag. Viirieshiem ir taadas pashas garastaavoklju mainjas, un arii ir tipi, kas psiho un skandelee. Taapat ir arii sievietes, kuras ir ljoti mieriigas. Bet nu ja tu tikai taadas pievelc, tad padomaa kaada vaina ir tevii, ja taas nosveertaas un pashpietiekamaas tevi negrib.
16.07.2014 00:13 |

Reitings 2804
Nazīc, varbūt vairumā jā, bet ir situācijas, kad atbrīvo gan. Ja es izšķirtos no sava drauga tagad, es noteikti to izrunātu aci pret aci. Bet manā pagātnē ir arī eksemplāri ar kuriem nav bijis jēgas runāt aci pret aci. Ne viņi saprot, kad ar viņiem runā, ne, kad raksta sms. Un ir tādi cilvēki. Atkārtošos - viss ir atkarīgs no situācijas, iemesla, kāpēc attiecības beidzas. Jo kā jau meitenes te minēja - ir arī tā, kad otra seju vairs redzēt negribas, kad viss iekšā ir tiktāl sakrājies, ka vairāk nav kur.
16.07.2014 00:15 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Vīrieši tak vienmēr ir tie, kuri tak iešot kārties un ko tik vēl ne:D:D:D:D
16.07.2014 00:17 |

Reitings 2804

Ja tas ir domāts man, tad es to biju domājusi, kā histērisku raudāšanu un kliegšanu utt. Es negribu to klausīties. Es pati esmu nu ļoti emocionāla. Ai, bet nav jēgas teikt to, ko teicu jau iepriekš. Es palieku pie tā, ka ir dažādas situācijas, dažādas attiecības un vēl vairāki iemesli, kāpēc beidzas attiecības. Nav pareiza vai nepareiza varianta, tas arī viss.
16.07.2014 00:18 |

Reitings 395
Nabaga vīrieši,kuriem jāpacieš histēriskās sievietes. Taisni brīnums,ka vēl mūs sauc uz randiņiem.

Nebūtu testosterona - 99.9% no jums būtu vienas. Un uz randiņiem neviens nesauktu. Pēc 40 daudzas ģimenes kuru stiprums tikai tā hormona daudzumā mērāms bijis - izjūk jo vecim vairs nevajag kā tādam runcim pavasarī dzīties pakaļ kaķenei kura skrāpējas un šņāc un tad arī tās 40+ tantes klaigā - kā tad tā - viss taču tik labi bija! A vecis aiziet pie citas kura nav tik izlepusi un neuzskata ka csavstarpējā cieņa nozīmē to ka visi izpilda viņas pavēles bez ierunām.
16.07.2014 00:19 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Atceros sevi tajā situācijā. Ja meitene mani būtu aicinājusi satikties, raudājusi, teikusi, ka esmu viņai mīļš, dārgs, piedāvājusi palikt draugu statusā, vai es būtu juties labāk? Ziniet, es domāju, ka - nē.
Uzsveru vēlreiz, ka ir pareizāk izrunāt attiecības un šķirties ar cieņu - nekad neesmu to apšaubījis. Taču dažās situācijās es spēju saprast tos, kas izvēlējušies attiecības izbeigt ar īsziņas vai telefonzvana starpniecību, neminot sava lēmuma iemeslus. Tās ir katra tiesības, manuprāt.
16.07.2014 00:21 |

Reitings 395

Jautājums ir par to kādas tai emocionalitātei ir izpausmes, bet liela daļa no jums uzskata ka sak es esmu emocionāla tāpēc varu darīt ko gribu un ar otru/citiem nav jārēkķinās.
16.07.2014 00:21 |

Reitings 2804
Uzsveru vēlreiz, ka ir pareizāk izrunāt attiecības un šķirties ar cieņu - nekad neesmu to apšaubījis. Taču dažās situācijās es spēju saprast tos, kas izvēlējušies attiecības izbeigt ar īsziņas vai telefonzvana starpniecību, neminot sava lēmuma iemeslus. Tās ir katra tiesības, manuprāt.

Iemeslu var minēt arī īsziņā. Eh, laikam, esmu bezjūtīga maita, bet nu mans viedoklis ļoti daudz kur sakrīt ar Roberta teikto.
16.07.2014 00:23 |

Reitings 395
Nezinu par visām sievietēm, bet ir arī liela daļa tādas, kuras netaisa histērijas, kad tiek paziņots par attiecību beigām.

Es vairāk runāju par pašu kopdzīvi nevis tās bieži - likumsakarīgām beigām.
16.07.2014 00:23 |

Reitings 395
Tikai luudzu nevajag. Viirieshiem ir taadas pashas garastaavoklju mainjas, un arii ir tipi, kas psiho un skandelee. Taapat ir arii sievietes, kuras ir ljoti mieriigas. Bet nu ja tu tikai taadas pievelc, tad padomaa kaada vaina ir tevii, ja taas nosveertaas un pashpietiekamaas tevi negrib.

Oi! Sākas atkal līšana otra apenēs paskatīties :-D :-D Man viss kārtībā. Man viss tā kā man vajag. Tāpēc pelnu bēršanu uz sev galvas atstāsim priekš citiem.
16.07.2014 00:26 |

10 gadi
Reitings 5181
Es vairāk runāju par pašu kopdzīvi

Tad es Tevi vnk nesaprotu. Kāpēc pēc kopdzīves (cik ilgu gadu kopā dzīvošanu Tu domā?) ir grūti normāli (tas ir ar cieņu) izšķirties, pasakot to acīs? Jā, ja to cilvēku pazīsti kā raibu suni, tad jau Tu pats labi zini vai sieviete, kura tiek pamesta taisīs histēriju vai netaisīs? Ne tā?
16.07.2014 00:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)