Robert, ko nozīmē izturas godīgi? Godīgi ir tad, kad tu godīgi pasaki šķiršanās iemeslus, nevis pēkšņi pazūdi.
Viņš taču uzrakstīja, ka tas nav obligāti, nevis, ka tā ir jādara visiem. Ja, piemēram, es negribu teikt, ka esmu atradusi citu? Es labāk uzrakstu kaut kur vēstuli, nevis satieku un cenšos melot, to tāpat varēs redzēt.
Elfrīds Jā, es saprotu, ka nezini kas ir cieņa, ja tā vnk ar sms var pārtraukt attiecības, kas bijušas ilgstošas. Jā, ja tās ir bijušas dažas tikšanās - ok, nekāda vaina. Bet ja vairāki gadi... Nu nezinu.
Visas diskusijas esence - kārtējo reizi pārliecinos ka sievietēm galvenais ir process, bet večiem - rezultāts. , bet tas nenozīmē ka kādiem te defaultā ir vairāk taisnība nekā otriem.
... un visi jūsu inscenētie skandāli, psihošanas un garastāvokļu maiņas neiedziļinoties kā jutīsies otrs cilvēks par lielu cieņu liecina?
... un visi jūsu inscenētie skandāli, psihošanas un garastāvokļu maiņas neiedziļinoties kā jutīsies otrs cilvēks par lielu cieņu liecina? .
Neko labāku par to,ka emocionalitāte nozīmē necieņu,vēl nebiju lasījusi.
Nabaga vīrieši,kuriem jāpacieš histēriskās sievietes. Taisni brīnums,ka vēl mūs sauc uz randiņiem.
Neko labāku par to,ka emocionalitāte nozīmē necieņu,vēl nebiju lasījusi.
Uzsveru vēlreiz, ka ir pareizāk izrunāt attiecības un šķirties ar cieņu - nekad neesmu to apšaubījis. Taču dažās situācijās es spēju saprast tos, kas izvēlējušies attiecības izbeigt ar īsziņas vai telefonzvana starpniecību, neminot sava lēmuma iemeslus. Tās ir katra tiesības, manuprāt.
Nezinu par visām sievietēm, bet ir arī liela daļa tādas, kuras netaisa histērijas, kad tiek paziņots par attiecību beigām.
Tikai luudzu nevajag. Viirieshiem ir taadas pashas garastaavoklju mainjas, un arii ir tipi, kas psiho un skandelee. Taapat ir arii sievietes, kuras ir ljoti mieriigas. Bet nu ja tu tikai taadas pievelc, tad padomaa kaada vaina ir tevii, ja taas nosveertaas un pashpietiekamaas tevi negrib.
Es vairāk runāju par pašu kopdzīvi