Cik x diennaktī pārtrauktais?

Reitings 22
Reģ: 09.03.2013
Izlēmu sākt lietot Nuvaring, taču to varēšu ievietot 1.reizi tikai menstruācijas 1. dienā, kas būs pēc 3 nedeļām... seksu gribu arī tagad, taču ar prežiem ir problēma - viņam alerģija. Piedāva pārtraukto. Agrāk pāris reizes esmu piekopusi šo "izsargāšanos", stāvoklī palikusi neesmu. Stāvoklī paliku plānoti uzreiz 1. ciklā, respektīvi, par savu auglīgumu ar šo pašu vīrieti nešaubos. :D
Vai pārtrauktajam ir tā, ka var 1x diennaktī, kas būtu droši ( vīrietis pamato to ar to, ka paliekot sēkla vēl "vados" un var trāpīt nākamjā )
14.07.2014 20:27 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Taapeec tik paranoiski uztraukties par gruutnieciibu vispaar ir lieki! Ja negribi beernu, esi veel par jaunu, tad nevajag vispaar sexot. Jo sex pirmaam kaartaam ir domaats peecnaaceeju radiishanai - taa ir visa shiis nodarbes buutiiba. Nemeedz buut vienkaarshi sex! Tam vienmeer ir sekas - gruutnieciiba, agri vai veelu.

Šito pateicu savam vīrietim - ka mums vairs nebūs seksa, jo mums vēl negribas pēcnācējus un sekss ir tikai bērnu radīšanai. Draugs paprasīja, vai tagad Cosmo tusē arī sektanti. :D
Piedod, Neon, tu esi sakarīga un forša, bet šis tavs uzskats ir ļoti īpatnējs. Tad vai nu man atliek dzemdēt daudz atvases vai atteikties no seksa un nomirt vientuļai. :D
14.07.2014 22:54 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Manuprāt, nav tā, ka tur no mazas piles jau var uzreiz palikt stāvoklī. Man liekas, ka tur vajag pielaist pilnu, lai kaut kas būtu.

Varētu padomāt, ka vīrietim vajag litru iekšā dabūt, lai piedzimtu mazais :D Ak, jel..

Piekrītu meitenēm, kas saka, ka pārtrauktais nav kontracepcijas metode. Nu nav. Var jau teikt, ka ar prezervatīvu neko nejūt, bet, mūsdienās arī prezervatīvi nav nekādi maximas maisiņi, šķiet, ka katrs pāris var atrast sev piemēroto. Bet tas personīgi mans viedoklis, jo, lai vai kā es uzticos savam vīrietim, es nevarētu ne atslābināties seksa laikā, ne pirms mēnešreizēm. Ir daudz citas lietas par kurām man jāstreso, kāpēc tas jādara gultā? Tomēr pāri, kuri ir gatavi grūtniecībai, tiem šī metode var būt piemērota.
14.07.2014 23:12 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
Diskusija pilna ar aplamiem uzskatiem par izsargāšanos. Vienīgais, ko varu piebilst, ka vienmēr licies, ka ar seksu vajadzētu tāpat kā ar autoskolu- vispirms teoriju, tad praksi, tad šādas diskusijas varbūt būtu mazāk (to nesaku tieši autorei, bet lasot komentārus, rodas tāds secinājums)
14.07.2014 23:13 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Riot, es neteicu, ka kontracepciju nevajag lietot un tik dzemdeet vienu beernu peec otra. Es tik saku, ka sexa buutiiba ir peecnaaceeju radiishana. Un, ja reiz nodarbojies ar sexu, kaut arii izmanto kontracepciju, ir jaapieljauj shis 1% varbuutiibas tomeer palikt staavoklii. Ja neesi kam taadam gatava, tad nevajadzeetu sexot vispaar. Man nav saprotamas attieciibas, sex, bet paniskas bailes no gruutnieciibas un atbildiibas. Sex jau ir atbildiiba par iespeejamo gruutnieciibu. Kaa jau teicu - ja ir sex, tad vari palikt staavoklii. Un ar to ir jaareekjinaas. Ja tik ljoti negribaas bernu, ka pilniigi pasaules gals iestaasies, tad nevajag nodarboties ar sexu! Un, ja nodarbojies ar sexu, tad jaabuut gatavam negaidiiti uzzinaat, ka esi staavokli un ar to arii samierinaaties...
14.07.2014 23:13 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Vispār skolās vajadzētu atsevišķu priekšmetu - viss par un ap grūtniecību. Tad būtu mazāk šādas neskaidras lietas un kašķi, kuram sava pārliecība ir tā pareizākā :D:D
14.07.2014 23:28 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Varbūt citai liekas ka ar to prezervatīvu tā sajūta ir savādāka, bet man godīgi tādas problēmas ar nav.

Pietika ka vienās attiecībās ilgus gadus izmantojām izvilkšanu, nekad vairs to negribētu atkārtot, jo tas ir lieks stress un uztraukumi katru mēnesi pirms MR par to vai esi vai neesi stāvoklī.

Pilnībā manas domas. Varbūt arī esam dīvaini, bet mēs izmantojam prezervatīvus pat neskatoties uz to, ka man ir lateksa nepanesība, jo izrādās, ka ir arī tādi, kuriem nav latekss ;)
14.07.2014 23:32 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Ja puisis pirms nākošās reizes aizies uz tualeti un locekļa galviņu pēc mīlēšanās vismaz ar salveti vai tualetes papīru noslaucīs, tad viss būs kārtībā.
14.07.2014 23:37 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es domāju, ka no pārtrauktā paliek stāvoklī, ja vīrietis neprot laikā izvilkt, jo tas ir sekunžu jautājums. Un vēl jau, protams, ir auglīgāki cilvēki un mazāk auglīgi. Auglīgie iekrīt jau no skūpsta :D, kamēr normālie un neauglīgie var kādu laiku pariskēt.
15.07.2014 10:32 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Lasot diskusijas par kontracepciju, sen nagi niez pajautāt - kā apvienojat pārtraukto un jātnieces pozu? Puisis met jūs nost? Vai šo pozu neizmantojat vispār?
15.07.2014 12:08 |

Reitings 1149
Puisis met jūs nost? Vai šo pozu neizmantojat vispār?

Kakaduu gan jau pašas lec nost :D
15.07.2014 12:16 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
kā apvienojat pārtraukto un jātnieces pozu? Puisis met jūs nost? Vai šo pozu neizmantojat vispār?

Liek manīt, ka tuvojas beigas un abi metamies otrādi.
15.07.2014 12:46 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Jātnieces pozā notiek nemitīga manis apstādināšana, kad "paliek pārāk forši". Tajā beigt nevar, jo nebūtu iespējams noreaģēt.
15.07.2014 12:51 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ārprāc kāds tracis par pārtraukto.Nodarbojamies ar to jau divus gadus,jo prežus es ciest nevaru,neko nejūtu,pretīgi smird,čaukst un izžāvē.OK lietoju pirmo gadu,bet tas nosita visu libido.Nekur vēl neesmu iekritusi.Patiesībā īsi pēc mr,pat puisis ir beidzis iekšā un nekas brēcoš pēc 9 mēnešiem nav uzradies.
15.07.2014 13:34 |

Reitings 1149
Meitenes, nu kā jūs nesaprotat, jūs te slavinat pārtraukto, bet forumu lasa meitenes no 14 gadiem un tad viņas ar sāks piekopt pārtraukto. Jūs tos nepilngadīgo mammīšu bēbjus auklēsiet, kad meitene pateikt- bet forumā neviena nebija iekritusi 2 un vairāk gadus!

Šī izsargāšanās metode noteikti nav tā ar kuru ir jālepojas!
15.07.2014 14:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits