Manuprāt, nav tā, ka tur no mazas piles jau var uzreiz palikt stāvoklī. Man liekas, ka tur vajag pielaist pilnu, lai kaut kas būtu.
Turklāt prezervatīvs jau nav vienīgā kontracepcijas metode. Nezinu, man šķiet, ka mūsdienās kontracepcija vairs nav problēma.
Es nekad nesapratīšu tos pārus, kuri kopā ir 3 gadus un vairāk, un katru reizi velk prezervatīvu. Nekad. Un tas nav uzbrauciens, tikai manas domas.
Jā, bet lielākā daļa kontracepcijas veidi ir domāti sievietēm- mums ir jādzer gan tabletes, gan jāliek spirāles utt utjp. Puišiem tā reāli ir tikai prezervatīvi.

..ir jāizvēlas droša kontracepcijas metode.
Jā, bet lielākā daļa kontracepcijas veidi ir domāti sievietēm- mums ir jādzer gan tabletes, gan jāliek spirāles utt utjp. Puišiem tā reāli ir tikai prezervatīvi. Varbūt tieši tāpēc vīriešiem vieglāk ir pateikt tieši šai aizsarg metodei "Nē, negribu, jo nepatīk" un sievietēm ir jādomā kurš no veidiem viņai vairāk tīk un iet pie sirds.
Es labāk visu mūžu ņemos ar prezervatīviem nekā pieredzu negaidītu palikšanu stāvoklī kas varētu sabojāt manus nākotnes plānus.
Miss Joker tieši tā! Piemēram, ar prezervatīviem es kaut kā jutos daudz drošāk, nekā kad izmēģinājām citas metodes.
Pirmkārt, vai sekss nepieciešams vienīgi vīriešiem?
Otrkārt, kas liedz sievietei pateikt savam partnerim: "Mīļais, izvēlies - vai nu prezervatīvs, vai mīlestība vienatnē!"
Taapeec tik paranoiski uztraukties par gruutnieciibu vispaar ir lieki! Ja negribi beernu, esi veel par jaunu, tad nevajag vispaar sexot.
Nekur to neesmu minējusi, ka tikai vīriešiem. Bet vai tiešām tie vīrieši, kuri nevēlas lietot prezervatīvus tikai tāpēc, ka "ir jau citi veidi, kā sieviete var nodrošināt kaut kādu aizsardzību" neparāda to, ka patiesībā visu nastu liek nest sievietei? Pat ja tas ir abu baudu un attiecību nākotnes dēļ (tādā nozīmē, ka abi vēl nevēlas bērnus)?
Kas liedz to teikt pašam vīrietim?