Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Akuts Gastrits

Reitings 21
Reģ: 09.07.2014
Labvakar !
Tatad gribeju lugt jums padomu - Aizvakar pec pasas iniciativas aizbraucu uz slimnicu , mocijos ar lielam sapem paribee , domaju ka vai tik nav akla zarna bet izradijas ka man ir akuuts gastriits , tur man pielika pie omeprazola sistemas , iespriceja nospu un viss, bet sapes veljoprojam ir sausmigas , mani nozimeja pie gimenes arsta , bet sonedel diemzel pie vina netieku , interneta salasijos ka vajag biezak un mazak est , un veseligi est, bet esmu tik loti pieradusi visu dienu neest un vienu reizi diena ta riktiigi "pieriities" ka tagad staigaju pilniga badaa , bet meiginu est visu gastriitam piemeroto ka piem bananus auzu tumiiti jogurtu kefiru , bet lidz ko kaut kas nonak kungi naak virsu sausmigas spazmatiskas sapes ,dzeru omeprazolu 2 reizes diena , bet tada sajuta ka pec iedzersanas vel sausmigak sap
+vel ir sajuta ka visu laiku ir slikta duusa un + vel pec visa apestaa ir "atras kajas"
Gribeju zinat ko jus varetu ieteikt est? un ka ar to sadzivot talak?

Atvainojiet ka rakstu bez garumzimem.
14.07.2014 18:13 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Tev vienkārši ir gastrīta saasinājums, padzersi zāles, pasēdēsi uz diētas un pāries.
Man kopš bērnības ir hronisks gastrīts- kādus 5 gadus nav bijis saasinājums- ēdu visu.
Bērnībā gan man mamma kontrolēja, lai es paēstu tā kā ir jāēd.
14.07.2014 18:20 |

Reitings 2338
Reģ: 28.06.2012
piedod, bet pati vien esi vainīga pie šī gastrīta, kur prāts visu dienu neēst un tad pierīties? sekas būs uz visu mūžu, diemžēl...
14.07.2014 18:22 |

Reitings 21
Reģ: 09.07.2014
Arielle , protams par to pieriisanos nedomaju ka visu muzu ta ir bijis tas ir kadu pedejo menesi ,darba del tads rezims , un pati apzinos ka esmu vainiga , bet varbut saasinajuma laika labak butu vispar neko neest ?
14.07.2014 18:47 |

Reitings 33
Reģ: 09.06.2014
Nu, nevajag jau meitenei pārmest uzreiz, jo tas gastrīts jau neveidojas tik no retas ēšanas. Parasti vēl vainīga ir vēl tā saucamā heliko baktērija, kas savukārt savairojas par daudz dēļ citiem faktoriem - piem. vispārējā organisma mikrofloras dis-balansa, ģenētikas, stresa utml. Var būt arī autoimūns gastrīts. Noteikti iesaku tev pārbaudīties, vai heliko baktērija ir izraisījusi gastrītu. Aizej uz konsultāciju pie laba gastroenterologa, nežēlo naudiņu tam. Tu vēl jauna un, ja visu mūžu kuņģī būs hronisks iekaisuma process, tad vecumā var iedzīvoties visādās nepatīkamās problēmās. Lai veicas!
15.07.2014 15:41 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Tev vienkārši ir gastrīta saasinājums, padzersi zāles, pasēdēsi uz diētas un pāries.

Kā arī derētu pārbaudīties uz helikobaktēriju.
15.07.2014 21:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits