Sveikas!
Ir tā, ka man ir lielas ciskas. Gribētos vai nu tās dabūt nost, vismaz padarīt nedaudz mazākas. Vakar sāku skriet, protams, ka pēc vienas reizes neko spriest nevar, tāpēc turpināšu un skatīšos, kā būs. Ko vēl varētu darīt, lai ciskas nebūtu tik lielas?
Ne nebūs tā, ka taisīsi cisku maskas un paliksi tievāka :) Nodarbojies ar sportu + ēd veselīgi, nonāksi pie laba rezultāta, tikai negaidi, ka tas notiks mēneša laikā.
Arielle, nu, es sevi par resnu nesauktu, sveru 55.6kg, esmu 178cm gara, bet tās ciskas, it sevišķi tad, kad sēž, ir lielas, man pašai nepatīk. sugar, kā jau teicu, es vakar sāku skriet, to arī turpināšu darīt. Neteiktu, ka ēdu šausmīgi neveselīgi, bet kaut kas jau reizēm sanāk.. Nezinu, cik veselīgs skaitās saldējums, jo vasarā es ''darbojos'' gandrīz vai tikai uz saldējumu. :D misshine, iespējams, ka tas varētu būt no tā, ka es daudz staigāju, es pat īsti nezinu.
Uzkačā, ciskas skaistas izskatās arī nedaudz lielākas par standartu :)
Personīgi man ir, un pat daudzi brīnās, atceros, kad draudzene ar pazīstamu meiču sačukstējās, )meičai pakaļa bija kā divdurvju skapis ļumīgs) vienīgais, ko dzirdēju no džeka- nu un kas?paskaties kādi tur muskuļi :)
Elīna, nav tā, ka, ja kačā muskuļus kājām (uz ciskām), tad ciskas paliek vēl lielākas? Varbūt personīgi vari atsūtīt bildi, kā izskatās, lai būtu skaidrs priekšstats? :D weee, kā tas māls jālieto, vari, lūdzu, pastāstīt? :) Būtu papildus sportam kaut kas. :)
es sevi par resnu nesauktu, sveru 55.6kg, esmu 178cm gara, bet tās ciskas, it sevišķi tad, kad sēž, ir lielas, man pašai nepatīk.
Njā...
varētu likt galvu ķīlā, ka nekā resna tur nav. Kāds tev bikšu izmērs? 36., vai ne?
Turpini vien skriet regulāri, radīsi muskuļos tonusu un viss sāks izskatīties rožaināk.
misshine, nu, jā, iespējams vienkārši ļumīgas, bet, vai to var kā labot?
Nu šādā gadījumā es teiktu, ka skriešana līdz galam nebūs piemērota, jo skriešana vairāk trenē apakšstilbus, tad labāk sāc pildīt vingrojumus kājām, kuri attīsta muskuļus. :)