Ko ņemt līdzi uz Pozitivusu?

Reitings 247
Reģ: 14.07.2014
Sveikas ,meitenes!
Šogad pirmo reizi braukšu uz Pozitivusu. Domāju jau lēnām sākt kravāties,bet rodas jautājums ,ko tad īsti ņemt līdzi? Kas būtu svarīgi un vajadzīgi?
Tām ,kas ir jau bijušas - ņēmāt līdzi kaut ko ēdamu? uz kā gulējāt teltīs? kā ar dušām (ir lietojamas?) ? Cik daudz naudu ņemt līdzi? Telefona lādēšana? Ir vērts ņemt līdzi gumijas zābakus? Somas? Tips and tricks anyone? :)
14.07.2014 00:26 |

Reitings 893
Reģ: 17.01.2011
labi, paldies, meitenes! :)
un ko vilksiet, ja nav noslēpums? jau šodien izbraucam, bet vēl nezinu vai ņemt tikai to vienu kleitu, ko nepārvilkšu (protams, siltākas drēbes pa virsu tikai), vai arī paņemt vēl kaut ko..
17.07.2014 12:57 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Runājot par parkingu (esmu vietējā) neticu, ka būs 10.-EUR jāmaksā, protams, ja tuvāk pasākuma vietai gribēs nolikt, tad tas varētu ko maksāt, bet, ja nav žēl mazliet pastaigāties ar kājām, tad parkingu pa brīvu noteikti var atrast.
Ja man būtu jāmeklē tur, kur pārnakšņot, noteikti sameklētu kādu vietējo - vai nu maksātu par telpām, vai par teltsvietu pagalmā, jo kopējā telšu pilsētīņa ir murgs, kaut gan varbūt man vairs vienkārši nav tas vecums ;)
Par apaviem - šogad it kā lietu nesola, bet tajā pļavā, kur ir lielā skatuve, pietiek ar vienu pamatīgāku gāzienu, lai būtu mazs purviņš, attiecīgi gumijnieki vai šim siltajam laikam, krokšu balerīnas noteikti nebūtu par skādi. Man vispār prātīgākais liekas vilkt kādas gumijas laiviņas, jo auduma apavus, pēc tam atmazgāt no tiem putekļiem ir nereāli.
Par platformas apaviem - neiesaku, lielākā daļa meža ir pilna ar priežu saknēm, gaismā vēl redzi, bet tumsā ejot var kaklu nolauzt ;)
17.07.2014 13:49 |

10 gadi
Reitings 5631
Reģ: 29.01.2009
uz Positivusu biju kad uztājās MUSE un man patika, netraucēja ne piedzērušies lopi, ne draudzenes un drauga kašķi. Bijām savā bariņā kādi 8 cilvēki( reizēm pašķīrāmies reizēm tusējām kopā). Visvairāk man patika pludmales ballīte. Pa dienu gan neesmu bijusi, tikai vakarā/naktī/ šogad mums uzdāvināja biļetes un būs ļooti laba kompānija, tapēc neieciklējos uz to ka visi, dzer, visi pīpē un visi sekso apkārt. Es tur dodos izbaudīt mūziku un atmosfēru nevis satraukties par citu cilvēku dzīvi un uzvedību. Kā jau te minēja arī visos citos pasākumos tiek darītas tieši tās pašas lietas, tapēc sāk jau apnikt tie teksti ar "nesaprotu, kā to pasākumu var apmeklēt"un blā blā blā, neviens nevienu aiz rokas nevelk un nespiež iet, negribi neej, katra paša izvēle.

Miraccle, domāju, ka vilkšu šortiņus+krekliņus, ja nu būs pavēsi tad džinsas+krekliņu un kādu jaciņu
17.07.2014 13:51 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Tomēr neaizmirstiet iemest lietus mēteli - aizņem maz vietas ;)
17.07.2014 13:53 |

Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
1) Drēbes - man plānā kaut kas ar odziņu, kā jau piederas šajā pasākumā, tad obligāti garās bikses + silts džemperis

2) Apavi - nesaskatu problēmu dejot sandalēs, paņemšu līdzi arī kediņas. Gumijniekus arī domāju iemest mašīnā.

3) Lietusmētelis

4) Aptieciņa - plāksteri, ibumetins, caurejas zāles, mitrās salvetes, parastās salvetes

5) Kosmētikas maciņš - zobubirste, zobupasta, mazā dušas želejiņa, kosmētikas noņēmējs, dažas vatītes, mazais spogulītis, kosmētika, matu gumija, varbūt kāda rotiņa

6) Mazā somiņa svarīgajām lietām - telefons, maks

7) saulesbrilles, jager virtenes

8) telts, guļammaisi, varbūt pat mazs spilventiņš

9) No ēdiena sagriezti svaigi dārzenīši, saspiežamās tostermaizes, aplejamās zupiņas, banāni. Var ņemt visu maizītēm sagrieztā veidā un salikt kopā maizītes brīdī kad ēd. Vienmēr labi aiziet mazsālītie gurķīši.

10) Vēl man patīk Tiger veikalā nopirkt tās rokassprādzes, kuras salauž un tumsā spīd.

11) lielās plastmasas glāzes

12) dvielis + peldkostīms
17.07.2014 15:14 |

10 gadi
Reitings 685
Sāku krāmēties un sapratu,ka viegli nav :D
Apģērbs ir viena milzīga problēma ;D
17.07.2014 21:21 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Sāku krāmēties un sapratu,ka viegli nav
Apģērbs ir viena milzīga problēma ;D

Tas pats, tas ir murgs! :D
vispār nesaprotu ko ņemt un ko nē, liekas jau, ka par daudz, bet tomēr ir vēl daudz kas ko, labprāt, paņemtu :D
17.07.2014 21:41 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Bāc, manī arī sāk dzimt ideja, ka varbūt ir vērts aizbraukt , bet positivusā nekad neesmu bijusi, turklāt šogad nepazīstu gandrīz nevienu mākslinieku , un vienīgie, ko gribētu redzēt, ir sound poets. Ir jēga pirkt biļetes un braukt , ja mūzika neinteresē ? :D
17.07.2014 22:00 |

Reitings 978
Zinu, ka vnm. runājām ar draudzeni, ka gribētos aizbraukt, bet, nu, atturēja daudzi iepriekš minētie iemesli, bet pagājušogad viņa dabūja biļetes par brīvu un aizbrauca un starā bija, kaut arī nebija viņas mīļākās grupas :D Teica, ka nav tik traki ar tiem mīnusiem :D
17.07.2014 22:13 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Ja es laimētu biļetes, nebūtu jautājumu, bet ja man tās jāpērk, biški nākas padomāt, jo 2x3 dienu (abiem ar vīrišķi) biļetes par ~130eur tomēr ir biški par daudz tīri par koncertu, kurā mūs interesētu viena grupa :D
17.07.2014 22:19 |

Reitings 978
Vaii,nu jā, ja parēķina uz 2viem tad ir kā ir :/
17.07.2014 22:29 |

Reitings 247
Reģ: 14.07.2014
Es ņemu divas sandales. Vienas nedaudz nopietnākas un otras vairāk jau ir kā pludmales. Paķēru līdzi arī melnas kediņas ,kuras man pat nav žēl sasmērēt vai sabojāt. Es domāju ,ka man viss būs kārtībā ar apviem.

Mantas gan sanākušas padaudz. Paņēmu gan piepūšamo matraci ,gan paklājiņu ,gan spilvenu ,gan guļammaisu. Bez tā visa ,protams, arī drēbes ,ūdeni un ēdienu. Ja varat to visu iedomāties, tad ,jā, tur sanāk laba mantu kaudze..
17.07.2014 22:57 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Ja brīvdienās dosies uz mūzikas festivālu, paķer līdzi sauso šampūnu! Tas noderēs, lai uzfrišinātos gadījumā, ja festivāla laikā netiksi pie jaukas dušas. - šito draugos tikko izlasīju :D
18.07.2014 13:39 |

10 gadi
Reitings 5631
meitenes, twiteri facebooka nav info par to kas notiek uz ceļa uz Salavgrīvu? ir korķi nav?
18.07.2014 13:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!